2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
منم به خاطر همين ميخوام اى وى اف كنم همين الان كه هنوز باردار نيستم از فكر اينكه بخوام بچه ام ر ...

عزیزم، خوشحالم از طرز فکرت منم همیشه همین فکرو میکنم الهی هیچ پدر مادری تو شرایط انتخاب قرار نگیرن ، نگران عوارضش نباش در همون حد و حدودیه که گفتم ، ایشالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح میده . ایشالله خدا پولشم برات میرسونه .

عزیزم، خوشحالم از طرز فکرت منم همیشه همین فکرو میکنم الهی هیچ پدر مادری تو شرایط انتخاب قرار نگیرن ، ...

ممنونم كاش همه مثل شما به ادم اميد بدن والا اين روزا به هركى ميگم تو دلمو خالى ميكنه

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا پس تا آخرش داري ، توكل به خدا عيبي نداره ان شا الله بچه هامون به سلامت به دنيا بيان همه اين ...

درسته توكل بخدا من حاضرم همه سختي رو تحمل كنم فقط اين بچه سالم بدستم برسه عصرا وقتي امپول ميزنم ميام خونه تا شب كيسه ابگرم ميزارم روش ازبس سفت شده

ممنونم كاش همه مثل شما به ادم اميد بدن والا اين روزا به هركى ميگم تو دلمو خالى ميكنه

عزیزم بیا اینجا همه ماها هوای همدیگرو داریم، اول امیدت به خدا باشه، همه چیز درست میشه ، ایشالله تو هم مادر میشی همینجا برات جشن میگیریم.

عزیزم بیا اینجا همه ماها هوای همدیگرو داریم، اول امیدت به خدا باشه، همه چیز درست میشه ، ایشالله تو ه ...

ايشالا خدا از زبونتون بشنوه من براى همه كسايى كه ارزوى بچه دارن دعا ميكنم 🙂

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
منم شانس ایندفعه اینجور شدم البته میگم اون داروهای تحریک اثری نداره اون ال دی از همه بدترِ، یادته که ...

الان اومدم مطب برای سونو ک انشالله همه چی اوکی باشه برم برای انتقال..حالا خودمو چشم بزنم الان دکتر بهم امپول پرژسترون بده همچین قلمبه بشه اونجا 😁😁

سلام به همه دوستان ، نگران نباش خانمي ، ان شا الله كه ني ني ات سالم و سلامت به دنيا مياد همين آمپول ...

سلام عزیزم

مرسی گلم،، هفته 36 یک کیلو و هشتصد :-( همین هپارین و آسپرین هم استفاده کرده بود؟ وزن خودش چطور بود؟

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
درسته توكل بخدا من حاضرم همه سختي رو تحمل كنم فقط اين بچه سالم بدستم برسه عصرا وقتي امپول ميزنم ميام ...

ایشالله به خواست خدا زایمان میکنی، بغلش میکنی، بزرگش میکنی، و از خوشبختی و موفقیتش همراه با همسرت لذت میبری.

سلام عزیزم مرسی گلم،، هفته 36 یک کیلو و هشتصد :-( همین هپارین و آسپرین هم استفاده کرده بود؟ وزن خود ...

عزيزم نميدونم هپارين و آسپرين رو خودش خيلي ورم كرده بود مخصوصا ماه هاي آخر.  ولي اصلا خودت رو نگران نكن خانمي .

اناجون من امروز gcsfداخل رحمی زدم و سه شنبه صبح انتقال دارم،معذرت میخوام ولی چون یادم رفت از دکتر بپ ...

گلم دکتر من گفت اصلا بعد تزریق داخل رحمی نزدیکی نکنید منم همین آمپول رو داشتم

عزیزم احتمالا هماتوم داری........ سونو بشی اگه هماتوم بود سایزشو بپرس....... نگرانم نباش این روزا ...

سلام سلام. من رفتم نی نی رو دیدم. علت خونریزی نامعلوم. هماتوم نداشتم.خداروشکر خونریزی پشت جفتم نبود. استرادیولم ی دونه کم شد ولی واسه دلدرد و تهوع قرص داد.

ی چیزم بگم لال از دنیا نرم. خخخخ

اقا عدد بتا اصلا ربطی به قول بچه نداره. من منتظره دو یا سه قولو بودم.