2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047651 بازدید | 684621 پست
عزیز دلم به این چیزا فکر نکن اگه میخوایی مامان بشی...... کلی مامان زنده داریم عزیزم........

اخه ما مشكل نازايى نداريم فقط تالاسمى داريم . دليلمون براى انتخاب اين روش اينه كه از سالم بودن جنين مطمئن باشيم. به نظرتون ريسك  ivf بالاتره يا  ريسك اينكه باردار بشم و بعد اگه ازمايش ها نشون دادن بچه مريضه سقطش كنم؟ ببخشيد انقد سوال ميپرسم.

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مينو جان بايد ببيني مشكلت در چه حد هست اگر خود دكترت تشخيص بده دوزش كم ميشه من از هفته ١٢ يك روز در ...

درست پس بايد تا ١٢هفته صبر كنم انشالله موقع سونو ان تي ازدكتر بپرسم ببينم دزش تغيير ميكنه از چه طريق ميفهمه دكتر كه دزش و كم كنه

اين ماماناي جديد گلمون ميشه از تجربياتشون بعد انتقال و تغذيه و استراحت و...براي ما بگن من خونمون طب ...

عزیزم دکتر من پله رو میگه خطررررناکه اما آشپزی کردن و پیاده روی پنج دقیقه بعداز غذا رو توصیه میکنه و میگه سه روز اول استراحت نیمه مطلق داشته باشید تا پنج روز ترجیحا حمام نکنید و بعداز یکهفته بیرون هم برید اما مدت زمان طولانی که خسته بشیدد نباشه و اصلااااا چیزای سنگین بلندد نکنید جارو نکنیدددد و خم و راست نشیددد..موفق باشی عزیزم امیدوارم خبر مامان شدنت رو بذاری واسمون

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
درست پس بايد تا ١٢هفته صبر كنم انشالله موقع سونو ان تي ازدكتر بپرسم ببينم دزش تغيير ميكنه از چه طريق ...

عزيزم مثلا كساني كه مشكل غلظت خون دارن يعني توي آزمايششون نشون داده شده فكر كنم تا آخر بارداري هر روز بايد داشته باشن ولي مثلا من مشكل غلطت خون نداشتم فقط چون سري قبل سقط داشتم دكتر برام تجويز كرده و به همين خاطر هم فكر كنم الان دوزش رو كم كرده .

اين ماماناي جديد گلمون ميشه از تجربياتشون بعد انتقال و تغذيه و استراحت و...براي ما بگن من خونمون طب ...

عزيزم يواش يواش برو بالا و سعي كن ديكه نياي پايين اشپزي موردي نداره منم يك هفته استراحت كردم بعدش اشپزي گردگيري ولي با اختياط اخراش حوصله ام سررفت بيرون رفتم روز ازمايش دوبار ازپله بالا پايين رفتم همه كارهاتو با ارامش و يواش يواش بكن من ٤دفعه قبل استراحت مطلق بودم منفي شد استراحت نسبي خوبه

عزيزم مثلا كساني كه مشكل غلظت خون دارن يعني توي آزمايششون نشون داده شده فكر كنم تا آخر بارداري هر رو ...

من تو ازمايشم هتروزيگوت بودم فكر كنم معنيش اينه غلظت خون دارم نميدونم والا شايدم برا اطمينان دكتر داد

من تو ازمايشم هتروزيگوت بودم فكر كنم معنيش اينه غلظت خون دارم نميدونم والا شايدم برا اطمينان دكتر دا ...

احتمالا پس تا آخرش داري ، توكل به خدا عيبي نداره ان شا الله بچه هامون به سلامت به دنيا بيان همه اين دردها رو با جون و دل قبول ميكنيم .

اناجون من امروز gcsfداخل رحمی زدم و سه شنبه صبح انتقال دارم،معذرت میخوام ولی چون یادم رفت از دکتر بپرسم از شما میپرسم فرداشب(دوشنبه) باید نزدیکی داشته باشم؟؟محافظت شده یا نه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
يعنى عوارضش طولانى مدت نيست؟ مثلن بدترين حالتش چيه؟ چه مشكلاتى؟

همونطور که آنا جون و دوستان گفتن من یه توضیح ریزی برات میدم،

اولین چیزی که معمولا تو همه سیکلا قبل از شروع تحریک تخمدان بهت میدن که انجام بدی قرص جلوگیری از بارداریِ حالا بگیم ال دی که راحت تر باشه، خب معمولا میشه گفت همه ما خانوما یه تجربه از خوردن ال دی داریم، با خوردنش حالت تهوع که پیش میاد، باد کردن ، حساس شدن سینه ها، حالا یکی ممکنِ سردرد بگیره و چیزای دیگه،برای من خشکیِ واژن هم میاره، از لحاظ روانی هم که آدمو عصبی میکنه، حوصله نداریی .

ولی خب میدونی که با قطع ال دی میشی آدم سابق، یعنی نمیاد مثلا در آینده بزنه کلیه ات رو از کار بندازه یا مثلا بیماری خطرناک بگیری، این عوارض مالِ همون زمانِ مصرفِ دارو، البته خب اگر کسی مثلا مشکل غلظت خون داشته باش با خوردن ال دی ممکنِ از این لحاظ هم اذیت بشه پس در کنارش داروهای دیگه هم باید مصرف کنه.

طبق تجربه خودم میگم از نظر من داروهای تحریک تخمدان کمتر اذیت میکنن تا چیزای دیگه، البته من اینبار خودم مثلا گونال اذیتم کرد، ولی خب بعدش تموم میشه، منظور مرض ناجور خدای نکرده نمیگیری.

کلا عزیزم، قبل از ورود به این راه از خودت بپرس چقدر حاضری تحمل کنی، داشتن فرزند چقدر برات اهمیت داره، میدونم خیلی دوست داری مادر بشی ولی خب مثلا من خودم کسی رو میشناسم که دوست داره مادر بشه ولی به من گفت حاضر نیست حتی یه دونه تزریق هم بکنه، بعد که تصمیمتو گرفتی بقیه راه برات هرچقدر هم سخت باشه ادامه میدی، امید به خدا، ایشالله همه به آرزومون میرسیم.

همونطور که آنا جون و دوستان گفتن من یه توضیح ریزی برات میدم، اولین چیزی که معمولا تو همه سیکلا قبل ...

لیلا جون والا خداروشکر من ک اصلا داروها و آمپولای ای وی اف هیچ کدوم اذیتم نکردن و فقط ی ۶ کیلویی اضافه وزن 😎استرادیول هم دوروز اولش ی کم سر درد گرفتم و دیگه هیچ😊

اخه ما مشكل نازايى نداريم فقط تالاسمى داريم . دليلمون براى انتخاب اين روش اينه كه از سالم بودن ...

عزیز دلم ، از نظر من آی وی اف کن، ببین سقط خیلی بدِ، تو به بچه ات دل میبینی، میشه جزیی از وجودت، زبونم لال من که نمیتونم سقط رو انتخاب کنم به هر دلیلی، یعنی به جز ضربه ای که به رحمت میخوره بابت سقط از لحاظ روحی روانی از بین میری، لااقل اینجوری یه نطفه چند سلولیه، ولی تو فکر کن چند ماه تو بارداری باید بری جلو، وااای خیلی بدِ، بازم خودتون میدونین.ببخشید نظرمو گفتم.

لیلا جون والا خداروشکر من ک اصلا داروها و آمپولای ای وی اف هیچ کدوم اذیتم نکردن و فقط ی ۶ کیلویی اضا ...

منم شانس ایندفعه اینجور شدم البته میگم اون داروهای تحریک اثری نداره اون ال دی از همه بدترِ، یادته که من چند بار نزدیک بود همسرمو گاز بگیرم   

خداروشکر که تو مشکلی نداشتی، ببین این دارو جانبیا بیشتر اذیت میکنن،اونم در حد زودگذرِ.

عزیز دلم ، از نظر من آی وی اف کن، ببین سقط خیلی بدِ، تو به بچه ات دل میبینی، میشه جزیی از وجودت، زبو ...

منم به خاطر همين ميخوام اى وى اف كنم همين الان كه هنوز باردار نيستم از فكر اينكه بخوام بچه ام رو بكشم حالم بد ميشه از همين الان.... چه برسه به اون موقع كه واقعا بخوام بچه امو بكشم خصوصا كه نميدونم واقعا خدا راضيه يه بچه كه مريضه به خاطر مريضيش بكشم درسته بعدا به خود اون بچه فشار مياد ولى خب... خلاصه بگم قضيه عوارضش كه برام روشن شد. فقط مونده هزينه اش

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...