همونطور که آنا جون و دوستان گفتن من یه توضیح ریزی برات میدم،
اولین چیزی که معمولا تو همه سیکلا قبل از شروع تحریک تخمدان بهت میدن که انجام بدی قرص جلوگیری از بارداریِ حالا بگیم ال دی که راحت تر باشه، خب معمولا میشه گفت همه ما خانوما یه تجربه از خوردن ال دی داریم، با خوردنش حالت تهوع که پیش میاد، باد کردن ، حساس شدن سینه ها، حالا یکی ممکنِ سردرد بگیره و چیزای دیگه،برای من خشکیِ واژن هم میاره، از لحاظ روانی هم که آدمو عصبی میکنه، حوصله نداریی .
ولی خب میدونی که با قطع ال دی میشی آدم سابق، یعنی نمیاد مثلا در آینده بزنه کلیه ات رو از کار بندازه یا مثلا بیماری خطرناک بگیری، این عوارض مالِ همون زمانِ مصرفِ دارو، البته خب اگر کسی مثلا مشکل غلظت خون داشته باش با خوردن ال دی ممکنِ از این لحاظ هم اذیت بشه پس در کنارش داروهای دیگه هم باید مصرف کنه.
طبق تجربه خودم میگم از نظر من داروهای تحریک تخمدان کمتر اذیت میکنن تا چیزای دیگه، البته من اینبار خودم مثلا گونال اذیتم کرد، ولی خب بعدش تموم میشه، منظور مرض ناجور خدای نکرده نمیگیری.
کلا عزیزم، قبل از ورود به این راه از خودت بپرس چقدر حاضری تحمل کنی، داشتن فرزند چقدر برات اهمیت داره، میدونم خیلی دوست داری مادر بشی ولی خب مثلا من خودم کسی رو میشناسم که دوست داره مادر بشه ولی به من گفت حاضر نیست حتی یه دونه تزریق هم بکنه، بعد که تصمیمتو گرفتی بقیه راه برات هرچقدر هم سخت باشه ادامه میدی، امید به خدا، ایشالله همه به آرزومون میرسیم.