2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
سلام بچه ها چندتا سوال دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید من عمل لاپاراسکوپی دارم برای باز شدن لوله هام ...

هر دو پزشكاي خوبين ولي بنظرم نصر تو اين مورد تبحرش بيشتره چون تخصص سونو و لاپرا داره

دكتر اقصي بيمارستان مهر انتقال و پانكچر انجام ميدن و تو بيمارستان دي عملهاي ديگه رو انجام ميدن

بله عزیزم میتونن بعد آنتی فریز هچینگ کنن.......

پس درخواست هچینگ هم با این وضعیت خودم باید بدم بهشون درسته؟ببخشید من اینقدر ذوق کردم همچین تاپیکی پیدا کردم که همش سوال میپرسم شرمنده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توضیح میدی چطوری عزیزم

عزیزم اگه اینه که من داشتم روز اول صد بسم الله الرحمن الرحیم میگی، یعنی یه تسبیح......

بعد روز دوم دو تسبیح و روز چهلم چهل تسبیح یعنی ۴۰۰۰ بسم الله الرحمن الرحیم.......

منم از این چله حاجت گرفتم.........

میدونین حسن این چله ها چیه؟

علاوه بر بار معنویش انقدر مشغولت میکنه اصلا فرصت نمیکنی به چیزی فکر کنی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متوجه شدم ممنون.باید باز با این دکتر صحبت کنم نمیدونم چرا من باید برای این دکترا تجویز کنم تا این دک ...

ثمین جون والا چی بگم........

ما باید قاعدتا اصلا به این چیزا فکر نکنیم اما خوب همین چندین بار منفی مال اینه خودمونو دربست سپردیم دست دکترایی که اکثرشون مارو مثل پول یا موش آزمایشگاهی میبینن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خانما یکی از دوستانی که با هم انتقال داشتیم.از روز پنجم تست میزد هاله انداخت.مارک مدیکور.بینش یه تست با مارک دیگه ک اون منفی.روز دهم انتقالش آزمایش داد بتاش1بود.

منم بی بی مدیکور میزنم هاله میفته.به نظرم اصلا به بی بی اعتمادی نیست.آمپول hcgهم داشتع.9آبان اخرینش بوده.که دیروز روز دهمش رفته آز

پس درخواست هچینگ هم با این وضعیت خودم باید بدم بهشون درسته؟ببخشید من اینقدر ذوق کردم همچین تاپیکی پی ...

عزیزم هر چه قدر دوست داری سوال کن........

اینجا واسه همین دور همیم که از تجربیات هم استفاده کنیم و میانبرهار یاد بگیریم.......

انصافا دور از وجدان بوده تازه بعد ۱۲ انتقال منفی برات آزهای تکمیلیو نوشتن.......

پس درخواست هچینگ هم با این وضعیت خودم باید بدم بهشون درسته؟ببخشید من اینقدر ذوق کردم همچین تاپیکی پی ...

پیشنهاد هچینگم بده اگه مناسب شرایط جنینت باشه انجام میدن.......

سلام دوست جونا امروزآزمایش دادم منفی شد راستش امروزدیگه ناراحت نیستم خواست خدااین بوده دیگه نمی خوام ...

سلام عزیزم 

چقد ناراحت شدم بخاطر سختیهایی که کشیدی البته بقول خودت شاید خواست خدا این بوده به دختر نازت بیشتر توجه کنی شاید وقطعا توی محیط آرام و خانواده شاد بدونه اینکه خودت بفهمی معجزه اتفاق بیفته من یادمه یکی از دوستان داستان بچه دارشدن رو گذاشته بود بعد ده سال دوا ودکتر دعاوهمه راحلهای ناباروی دیده بودن نتیجه نمیده بیخیال شده بودن و دنبال خرید خونه و زندگی تو بهبوهه بعد اسباب کشی طبیعی باردار شده بود که میگفت آرامش چقد سهم زیادی داره

شاید خواست خدا برات طبیعی باشه 

خانما یکی از دوستانی که با هم انتقال داشتیم.از روز پنجم تست میزد هاله انداخت.مارک مدیکور.بینش یه تست ...

عزیزم درسته به بی بی خیلی اعتباری نیست چه منفی چه مثبت ولی ستایش جون چون بی بی چکش روز به روز تیره تر میشه متفاوت میشه قضیه.......

ایشالله به زودی تک تکتون خبر مامان شدنتونو بدین.......

عزیزم درسته به بی بی خیلی اعتباری نیست چه منفی چه مثبت ولی ستایش جون چون بی بی چکش روز به روز تیره ت ...

من براي انتقالم شوهرمو فرستادم چندين داروخانه جز مديكور ،مارك ديگه اي نداشتن😔

میدونم حتما بارها توضیح دادین اما راستش پیدا نکردم جواب سوالمو

تمام کسانی که میکرو میکنن باید این سرم رو تزریق کنن؟اصلا این سرم برای چیه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما یکی از دوستانی که با هم انتقال داشتیم.از روز پنجم تست میزد هاله انداخت.مارک مدیکور.بینش یه تست ...

اصلا اصلا به بیبی مدیکور هیچ اعتباری نیست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم هر چه قدر دوست داری سوال کن........ اینجا واسه همین دور همیم که از تجربیات هم استفاده کنیم و ...

هه وجدان؟اصلا مگه دارن/اصلا مگه میدونن چیه.اصلا و اصلا از کلینیک ابن سینا راضی نبودم اینم که ازمایش تکمیلی نوشت برام دکترم توی رشت نوشته .وقتی فهمید اینقدر انتقال ناموفق داشتم و پروندمو دید بیچاره داشت سکته میکرد از حرص میگفت ابن سینا مونده اونجا واسه سر کیسه کردن مریضا دور از انصافه