2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام به همگی اناجون برایivigکدوم درمانگاه یا بیمارستان برم (میکروی اولم تزریق داشتم که بدنم واکنشی ...

ضمنا هر بیمارستانیم تزریق نمیکنه.......

هر بیمارستانی میخوایی بری از اورژانسش بپرس ببین تزریق میکنن یا نه اما اگه الغدیر برات مناسبه من اونجارو توصیه میکنم......

سمت شرقه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستایش جون دکترم طرازیه ،عرفان قبول میکنه؟هزینه هر تزریق چقدر شد؟

مونیکا جون خوب اگه میخوایی عرفان تزریق کنی همون آبان تزریق کن........

تا جایی که میدونم این بیمارستانا تزریقشون هزینش بالاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم وقتی برات هپارین تجویز کرده یعنی اینکه میخواد خونرسانی به جنین خوب بشه و برا این کار رقیق کنند ...

ممنونم آنا جان برای توضیحاتت، توی سونو آخرم که مال چهار هفته پیشه گرید 0 بوده، قبلیها هم همینطور،،

حالا قراره چهارشنبه هفته دیگه حین تزریق هپارینها باز برم سونوی 31 هفته

بتا متازون هم اتفاقن همون دیروز بهم داد، سه تا دیروز تزریق کردم، سه تا هم امروز دارم

واسه وزن گیری هم بهش گفتم گفت فعلن میخام ببندمت به هپارین اما بازم ازش میپرسم واسه تغذیه

دیشب میگفتم دخترم میخاد مدلینگ بشه واسه همین ریز نقشه

اما خب رشد مغزی و .... چی 

من با مریضی خودم خیلی میترسم

خودمم توی به دنیا اومدن کوچیک بودم اما بعد خوب شده وزنم، سنگین شدم حتا مامانم میگه

نمیدونم

توکل به خدا

بازم ممنونم ازت مهربونم

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
کاری ندارن،میری اوراژنس بیمارستان تزریق میکنن برات، برا من ۴تا۲/۵ گرمی بود ک ۱۴۸ ت هزینش شد

ستایشجون دفعات بعدو اگه برات خوش مسیره برو الغدیر با بیمه تزریق میکنن اون موقع که برا من ۳۰ میشد الان نهایت بشه پنجاه.......

سلام دوستان.کمکم کنین 

سه تا ازمایش شوهرمو به ترتیب از بعد از عملش گذاشتم...ببینید چطوره وضعش

دوماهه دیگه یه ساله عمل واریکوسل دوطرفه کرده

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
کاری ندارن،میری اوراژنس بیمارستان تزریق میکنن برات، برا من ۴تا۲/۵ گرمی بود ک ۱۴۸ ت هزینش شد

ضمنا ستایشجون هر بیمارستانی تزریق نمیکننمن اونموقع از چند تا بیمارستان پرسیدم تزریق نمیکردن اما خوب بیمارستانایی که میکرو انجام میدن حتما تزریقم میکنن اما من از الغدیر خیلی راضی بودم.......

هزینه تزریقش۱۴۸شد،سرمارو ازاد گرفتم ک شد۱،۴۳۰،۰۰۰ت

ستایش جون برا شما ۲/۵ بوده اگه ۵ بود تقریبا دو برابر میشد هزینش.........

فکر کنم لنفوتراپیم داشتی احتمالا واسه اون دوز سرمت پایین بوده ولی اکثرا پنج گرمی تجویز میشه.......

پوف لک قهوه ای زیاد دارم مثل روزهای آخر پریود ای خدا

نگران نباش عزیزمممممممم........

اتفاقا اگه هماتوم داری خوبه کوچولو کوچولو لک بیادو دفع بشه.......

بهتر از اینه یهویی هماتومت جدا بشه که........

نگران نباش عزیزم.......

عکس اول 4 ماه بعد عمله که برج 2 داده

عکس دوم هم اخرین ازمایششه که ماه پیش داده

این آزمایش دومیشه که مرداد داده

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
آنا جون ممنون ميشم جوابمو بدي... دكتر برام شياف پروژسترون نوشته .. خود داروخانه كلينيك ايراني داد به ...

عزیزم اگه سیکلوژست پیدا کردی بذار عزیزم........

بازم پیدا کردی تهیه کن و تا جایی که بتونی بذار لااقل اوایلش........

بعد دیدی نمیتونی پیدا کنی جایگزین کن.......

سلام دوست جونا امروزآزمایش دادم منفی شد راستش امروزدیگه ناراحت نیستم خواست خدااین بوده دیگه نمی خوام ...

عزیز دلم ایشالله قسمتت تو بارداری طبیعی با معجزست.......

به دخترت و زندگیت برس.........

ایشالله شیرینی زندگیت همه این تلخیارو محو میکنه و بعد که یه خونه شاد برا دخترت و خودت و همسرت درست کردی یه وروجک مامانیم به جمع شادتون ملحق میشه و شادترتون میکنه.......