2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ستایش جونم  مبارکت باشه ،خانمی  خیلی خوشحال شدم،فقط نمی دونم چرا چرا عارفی بهت گفته بود ...

مرسی مر مر جون،ان شالله ب زودی بی بی مثبت خودتو ببینیم، والا نمیدونم، ولی دکتر خوبیه، باید خودتم حواست جمع باشه چون همونطور ک دوستان گفتن دکترا ممکنه بعضی مواقع سرسری ازت رد شن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ستایش جون چقدر روحیه گرفتم،بیا خبر بده از خودت و نی نی ت یا نی نی ات    

خدارو شکر میکنم البته هنوز خودم باورم نمیشه،تقریبا میشه گفت هیچ حسی ندارم همش فک میکنم توهمه، امروز صب باز بی بی زدم پررنگتر از دیروز شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدم ابان میگه هر سرمی152 هزار،لطفا دوستانی که جدیدا زدن بگید کجا تزریق کردید؟

سوگل جان شمام سرم داشتی کجا تزریق کردی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
ستایش جون دکترم طرازیه ،عرفان قبول میکنه؟هزینه هر تزریق چقدر شد؟

کاری ندارن،میری اوراژنس بیمارستان تزریق میکنن برات، برا من ۴تا۲/۵ گرمی بود ک ۱۴۸ ت هزینش شد

خدارو شکر میکنم البته هنوز خودم باورم نمیشه،تقریبا میشه گفت هیچ حسی ندارم همش فک میکنم توهمه، امروز ...

وای خدا روشکر    عکس بی بی چکاتو بزار منم ذوق کنم برات   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...