2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
یا خود خدا😲😲😲😳 آفرین به این همه همت 👏 انشااله که تو این تاپیک نتیجه بگیری وبیای بهمون خبر خوش ...

چارم چیه خواهر .بلاخره منم آدمم دوست دارم مادر بشم .من علاوه بر این بدبختیا که نام بردم هر ماهی که نمیرفتم برا میکرو چندین بار هم از داروهای کمک باروری استفاده کردم توی یک دوره 13تا اچ ام جی میزدم فولی ایجاد میشد ولی رشد نمیکرد نهایتا تا سایز 10/12 پیش میرفت و سیکلم کنسل میشد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا انقد دیر آز ایمنی و انعقادی دادین؟!!!!

والا من که دکتر نیستم و اصلا در جریان وجود این آز ها هم نبودم کلینیک به اون بزرگیه ابن سینا باید بعد اولین و دومین بار ازم این آز رو میگرفت ولی فقط به پولشون فکر میکنن احتمالا براشون مهم نیست که بر سر روح و روان بیمارا چی میاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
همسرتون مشکلی ندارن؟

همسرم کم تحرکی اسپرم داشت ولی الان خوبه

چارم چیه خواهر .بلاخره منم آدمم دوست دارم مادر بشم .من علاوه بر این بدبختیا که نام بردم هر ماهی که ن ...

قبول دارم خیلی سخته تشویقتون کردم 

واقعا هم چاره ای نداریم 

الان شما چهار بار عمل پانکچر انجام دادین؟ که منجر به ١٢انتقال شده؟

قبول دارم خیلی سخته تشویقتون کردم  واقعا هم چاره ای نداریم  الان شما چهار بار عمل پانکچر ...

بله .

والا من که دکتر نیستم و اصلا در جریان وجود این آز ها هم نبودم کلینیک به اون بزرگیه ابن سینا باید بعد ...

واقعا هم راست میگین بیمارستانها و کلینیکها با مشکل ناباروری مردم بیزنس باز کردن 😢😢

ولی اکثرا دیدم کسی که یکی دوبار نتیجه نمیگیره به دنبال راه حل وعلت میگرده 

من هم با پرس و جو فهمیدم خودم به دکترم گفتم والا بقول شما اونا به آدم نمیگن 

الان توی چه مرحله ای هستین؟ چند ساله پیگیرین؟

10 سال و نیمه ازدواج کردم و از همون اولش دنبال مادر شدن بودم بعد 2ماه که دیدم نشد رفتم سراغ دکترا .آخرین انتقالم 5مهر بود که ناموفق شد و ازمایش ایمنی دادم و متوجه شدم 5تا ایمنیم بالاست دارم قرص کورتون میخورم روزی 2تا .2ماه باید مصرف کنم 2تا جنین فریز دارم که بعد این دوماه میرم برا انتقال برا بار 13

Saminجان انشاالله شما هم خیلی زود مادر میشی

ممنونم عزیزم

گلم امیدوارم که واقعی باشه ولی به مدیکور اصلا اعتماد نکن تازه از روز 9انتقال به بعد اگه جنینت   ...

سلام ثمین جون خوش اومدی،راستش من خودمم زیاد بهش دل نبستم الانم دارم از درد کمر و دلدرد ب خودم میپیچم ، جای خوبی اومدی تو این تایپیک خیلی از دوستان خصوصا آنای عزیز استارتر تایپیک اطلاعات خوبی در اختیارت میذارن،من با اینکه هیچ مشکل ایمنی نداشتم اینبار لنفوسیت تراپی کردم و سرم ای وی ای جی داشتم ، مطمئنم حالا ک مشکلتو پیدا کردی ب زودی زود نی نی دا  میشی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
میشه بگید چطور مشکل تحرک و مورفولوژی همسرتون بهتر شد؟ 

همسرم مرفولو|ژیش 2 درصد بود و تحرکش 3 خیلی قرص و امپول شیمیایی مصرف کرد و جواب نگرفت عمل واریکوسل کرد و بدتر شد به جای بهتر شدن .تا اینکه رفتیم سراغ دارو گیاهی .هم خرنوب میخورد و هم ی دارو ترکیبی بعد مصرف 21 روز رفتا آز داد خیلی بهتر شده بود هر روز بهش معجون و 4مغز میدادم بعد 1ماه ازمایشش قابل باور نبود مرفولوژی 70درصد و تحرک 35درصد

سلام ثمین جون خوش اومدی،راستش من خودمم زیاد بهش دل نبستم الانم دارم از درد کمر و دلدرد ب خودم میپیچم ...

انشالله امیدوارم الان ی نینیه ناز توی دلت باشه چند تا جنین انتقال دادی؟