2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045605 بازدید | 684475 پست
ستایش جون میشه بگید مشکل شما چیه؟و با کدوم دکتر ویزیت میشید؟

من فقط یکم مشکل انعقادی داشتم، شوهرم مشکل تحرک و مورفولوژی داشت، دکتر عارفی، البته پیش ایشون بار دومم بود ک میکرو میکردم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان جنینت فریز بود بار اول بودی؟ 

آره فریز بودن، انتقالای قبلیم همیشه فرش بود،اینبار بعد پانکچر ۶تا جنین داشتم ک فریز کردن برام اولین انتقال فریزم بود

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام به همگی دوستان منم در جمعتون پذیرا باشید چون جز پیشکسوتان میکرو محسوب میشم و تا دلتون بخواد تجربه دارم  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی دوستان منم در جمعتون پذیرا باشید چون جز پیشکسوتان میکرو محسوب میشم و تا دلتون بخواد تجر ...

سلام خوش اومدی 💐💐

آره اینجا خیلی هامون پیشکسوتن

خیلی هامون کلکسیونرن 

و...

ولی هممون امیدواریم 

به جمع امیدوار ها خوش اومدید 🌹🌹😉

البته با اجازه آنا جون ولیلا جون🙈

مرسی دوستای خوبم 😚😚

گلم امیدوارم که واقعی باشه ولی به مدیکور اصلا اعتماد نکن تازه از روز 9انتقال به بعد اگه جنینت  3روزه باشه بیبی نشون میده الان هرچی نشون بده اثر داروهاست .چون خودم خیلی خورده توی پرم اینجوری رک بهت میگم ولی از خدا میخوام مامان شده باشی و شاد باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خوش اومدی 💐💐 آره اینجا خیلی هامون پیشکسوتن خیلی هامون کلکسیونرن  و... ولی هممون امید ...

ممنونم عزیزم من 4بار میکرو کردم 12بار انتقال جنین فریز و 5بار ای یو ای و 1بارم زیفت و بی نتیجه تازه بعد اینهمه ضجر مشکلم رو کشف کردن ظاهرا 

با اجازه ی استارتر عزیز و دوستان من ی پیشنهادی برا همه ی خواهرا دارم اونم اینه که حتما و حتما و حتما همتون برید ازمایش انعقادی و ایمنی بدید

میشه بگید مشکلتون چی بود؟

ایمنی من بالاست اونم فقط 5تا دونه .بدنم به دلیل 5تا دونه ایمنیه بالا هیچ جسم خارجی رو قبول نمیکنه و پس میزنه.دکترا گفتن تنها دلیل اینهمه میکروی ناموفق فقط و فقط همینه

ممنونم عزیزم من 4بار میکرو کردم 12بار انتقال جنین فریز و 5بار ای یو ای و 1بارم زیفت و بی نتیجه تازه ...

یا خود خدا😲😲😲😳

آفرین به این همه همت 👏

انشااله که تو این تاپیک نتیجه بگیری وبیای بهمون خبر خوش بدی

الان مشکلتون چیه که تازه کشف کردن؟

اگه تونستی خلاصه ای از درمانت اینجا بزار 

با کدوم دکتر ۴بار میکرو کردید؟

3بار کلینیک ابن سینا توی تهران و 1بارم رشت