2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
بچه ها یه سوال کیفیت جنین تو ای وی اف بیشتر به کیفیت تخمک بستگی داره یا اسپرم؟ 

هر دو عزیزمممممممم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من شبها حالت تهوع شدید دارم از حوالی ۷ و ۸ شروع می شه تا ۱۲ و ۱ شب. سلکسانم رو هم همون حدود ۷ غروب م ...

عزیزم فکر نکنم برا سلکسان باشه.......

نون خشک بذار کنارت وقتی خس گشنگی داری چند،تیکه بخور هم گشنگیتو رفع میکنه هم حالت تهوعت کمتر میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من پانكچر شدم ولي برام انتقال ندادن دكتر گفت هر وقت پريود شدي روز بيستم پريودت بيا مطب كه دار ...

عزیزم بیستم بری احتمالا سونوت کنه و سیکل لانگ برات در نظر بگیره پس یعنی اون ماه بعد بیستم مجدد که پریود شدی ماه بعدشه انتقالت......

حدودا سه چهار هفته بعدشه انتقالت........

البته به آمادگی بدنتم ربط داره.......

تو رو خدا کمکم کنید 

عزیزم نگران نباش همونطور که لیلا جون گفت یه ماه تخمکبیکیفیت داشتن دلیل نمیشه هر ماه تخمکت بی کیفیت باشه.......

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

دوستان جدیدا کسی شیاف سیکلوژست نخریده؟ پیدا نمی کنم ؟ لطفا اگر سراغ دارین بگین من نمی تونم آمپول است ...

سوگل جان يك داروخانه تو خ ظفر بعد از خ تبريزيان هست من ٣شب پيش سوال كردم داشت.اسم داروخانه يادم نيست متاسفانه

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
سلام، کمرم و زیر دلم مث حالت پری خیلی درد میکنه ترشحاتمم زرد بود میترسم پری شم😢 چکار کنم

عزیزم ایشالله داری مامان میشی.......

به پری اصلا فکر نکن......

بی بی چک روز دهم.سه شنبه9ام آخرین اچ سی جی داشتم.ب نظرتون دل ببندم بهش

مبارکه عزیزم 

آره چراکه نه محکم به دلت ببند تا نه ماه 😉😍

یخورده بی بی چکت رو زود زدی بخاطر اون کمرنگه ولی مثبته 

چند روز دیگه پررنگتر میشه

عزیزم خوب به مرور جاش دردناک میشه اما اگه یه سری نکاتو رعایت کنی تحملش راحتتره....... ۱. تزریق با س ...

ممنون عززیزم ک با حوصله جواب میدی 

حتما رعایت میکنم 

خدا دختر کوچولوتو حفظ کنه برات عزیزم 

خدا کمکم کن