2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
بچه ها یه سوال کیفیت جنین تو ای وی اف بیشتر به کیفیت تخمک بستگی داره یا اسپرم؟  

عزیزم به هر دو بستگی داره، ولی خب اگر تخمک کیفیت نداشته باشه حالا به هر دلیلی ،احتمال لقاح خیلی کم، خوبی تخمک اینه که اگر اسپرمی که باهاش لقاح پیدا کرده کمی مشکل داشته باشه تخمک قادر به جبران این مشکلِ، بحث پیچیده ایه، ولی به هر حال داریم میبینیم که بالاخره نتیجه بدست میاد.کیفیت تخمک هم تا زمانیکه درش نیارن نمیتونن بگن، تخمک شرایط پیچیده تری از اسپرم داره، ولی وقتی لقاح صورت میگیره دیگه معنیش اینه توانایی داشته. اسپرم هم خیلی مهمِ، ولی خب انتخاب اسپرم خوب خیلی راحت تر، و شانس بدست آوردن اسپرم خوب همیشه وجود داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سری ای وی اف کردم وقتی پانکچر کردم هیچ تخمکی ازم لقاح نشده دکتر گفت کیفیت تخمکت انقدر پایین بو ...

خواهش میکنم عزیزم، ببین این مورد ممکنِ پیش بیاد نباید فکر کنی در تمام مدت تخمکات بی کیفیت هستن، در طول دوره زندگی یک زن هر ماه تخمک آزاد نمیشه، پیش میاد در طول سال اگر در نظر بگیریم دو تا سیکل لااقل بدون تخمک باشه و همینطور هر ماه تخمک با کیفیت وجود نداره برای همین شانس دو نفر که سالم و بدون مشکل هستن در هر دوره اقدام فقط 25% ، همین موضوع توی میکرو هم پیش میاد ، ممکن این دوره تخمکت این شرایط رو داشته، ولی ولی حالا که میخوای بری تو سیکل، حساااابی آب بخور روزانه، حتما یه فعالیتی در روز انجام بده ، و ماساژ تخمکا، اینا رو بچه ها گفتن منم دارم انجام میدم، جالب که برات بگم امروز یه مقاله پیدا کرده بودم دلیلش رو گفته بود، این کارا خونرسانی و اکسیژن به سلولها رو افزایش میده، خونرسانی به تخمدان با ماساژ ، و در کل گردش خون و اکسیژن لازم برای سلولها کیفیتِ تخمکها رو بهتر میکنه، البته بهتره یه سه ماه  قبل سیکل شروع بشه.انجام بده، ویتامین و مکمل هم بخور، چایی و نوشابه و نسکافه هم حذف کن، ایشالله ایندفعه نتیجه میگیری عزیزم. آمین.

من یه سری ای وی اف کردم وقتی پانکچر کردم هیچ تخمکی ازم لقاح نشده دکتر گفت کیفیت تخمکت انقدر پایین بو ...

ببین من دفعه پیش همه تخمکام لقاح پیدا کردن، ولی ایندفعه مالِ منم کیفیت نداشتن لقاح پیدا نکردن، ایشالله سری بعد، من از الان شروع کردم، ایشالله ایندفعه میشه، راستی آزمایش fsh دادی؟ ذخیره ات چطورِ؟

من شبها حالت تهوع شدید دارم از حوالی ۷ و ۸ شروع می شه تا ۱۲ و ۱ شب. سلکسانم رو هم همون حدود ۷ غروب می زنم آیا به هم ربطی دارن.؟از طرفی خیلی گشنه ام می شه. نخورم ضعف می کنم . می خورم هم انگار همش تو گلومه

بچه ها من پانكچر شدم ولي برام انتقال ندادن دكتر گفت هر وقت پريود شدي روز بيستم پريودت بيا مطب كه داروهاتو بدم براي انتقال. كسي ميدونه اگه روز بيستم برم واسه گرفتن دارو انتقالم چه روزي معمولا انجام ميشه؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه