2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

سلام دوستان

کسی اینجا جدیدا سرم ای وی ای جی زده؟؟ 

من باید فردا تزریق کنم ولی پیدا نمیشه

تو رو خدا اگه کسی سراغ داره بگه، ۱۴۹۰ زنگ زدم گفت موجود نیست

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم مشکلی داشته باشه........ تازه فکر نکنم حلوا زعفونشم مشکلساز باشه....... دم کرده زعفرون با ...

مرررسی عززیزم 

شرمنده انقد سوال میپرسم روی تغذیه خیلی حساس شدم 

میشه بیزحمت گرمیجاتی,ک الان میشه خورد رو بهم بگی عزیزم

خدا کمکم کن
عزیزم یه دارخونه تو ولنجک هست اکثرا همیشه داره میخاید شمارشو بدم زنگ بزنید فردا

ممنون میشم شمارشو بدی💜

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
راستی خانوما من فردا اولین سونوم رو میدم، دعا کنید قلبشو ببینم، خیلی نگرانم

انشااله عزیزم به امید خدا بهترین آهنگ زندگیتو بشنوی 😍🙏🙏

انگار نگرانی جز لاینفک مادر شدن ومادرها هست 

به بهترینها فک کن بهترینها برات رخ میده عزیزم❤️ 

دوستاي عزيز و مهربونم مامان سبحان عزيز، ماري جون، نانا جون، انا جون ، ليلا جون و بقيه دوستاي گلم ممنون از راهنماييها و ابراز محبتتون.

خيلي خوبه كه شما اينجاييد.❤️❤️❤️

متاسفانه فعلا تکمیلی ندارم فقط تامین اجتماعی دارم  شما دوتاش رو باهم انجام دادید؟ تاثیری هم در ...

من بعداز ۲بار میکرو منفی ازمایش های ایمنی انعقادی وکاریوتایپ دادم.البته کاریوتایپ و یکسری ازمایش ژنتیک دیگه دادیم که خودش حدود۷۰۰ شد.

مرسی از راهنماییت 🙏 آره همسرم هم اینو میگه من کلا دو تا جنین فریز هم دارم اگه نشه باید برم توی سیک ...

ببخشید شما کدوم مرکز میری؟من رویان میرم اصلا به ازمایش ایمنی انعقادی اعتقاد ندارن من خودم رفتم بادکتر رزاقی ویزیت شدم و دکتر برام نوشت ولی وقتی دکتر غفاری تو رویان ازمایش ها رو دید گفت ما به این ازمایش ها کاری نداریم