2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من رفتم پيش طب سنتي بهم گفت كه طبعت سرده و خشك و رحمم سرد رازيانه و پن انگشتي و بو مادران و پولك داد ...

اینا همش خوبه و تاثیرش زیاده .غذاهای سرد نخور کلا یا اگ میخوری کنارش از مواد گرمم بخور تا متعادل بشه

اینا همش خوبه و تاثیرش زیاده .غذاهای سرد نخور کلا یا اگ میخوری کنارش از مواد گرمم بخور تا متعادل بشه

ممنون عزيزززم💕💕💕💕

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم  کسانی که تازه آزمایش ایمنی وانعقادی انجام دادن میشه بگن هزینه اشون چقد شده؟ ...

من شهریور انجام دادم.ازمایشگاه ونک.۸۹۰۰۰۰تومان هم هزینم شد.۲۰روز طول کشید تا جواب اماده بشه البته ازمایشگاه گفت هر وقت اماده بشه تماس میگیریم شاید بیش تر یا کم تر هم زمان ببره

بیمه تکمیلی بیشتر هزینش رو به ماداد.اگه بری انتقال خون انجام بدی هزینت خیلی کمتر میشه

متاسفانه فعلا تکمیلی ندارم فقط تامین اجتماعی دارم 

شما دوتاش رو باهم انجام دادید؟ تاثیری هم در روند درمان تون داشته؟ 

دکتر من نظرش اینه که با یبار منفی نیاز نیست انجام بدی ولی بخوای برات مینویسیم 

سلام دوستان عزيز من امرز روز ١٥ انتقال هستم و هيچ علامتي از بارداري ندارم، راستش نگرانم كه نكنه بار ...

سلام به همه دوستان عزيز ، مامي جون من رو يادت نمياد يك آدم كلا بي علامت ، بتاي من هم روز ١٣ حدود ٢٠٠ بود بعد روز ١٦ شد ١١٧٠ ، بيخود خودت رو نگران نكن اصلا ، از مادر بودنت لذت ببر خانمي . 

سلام دوستای خوبمم 

من امروز می رم سونو 

روز یازدهم پریودم هستم، برم ببینم وضعیت تخمکام چطوره و تاریخ پانکچر کی می شه ..  

امیدووارم ناامید بر نگردم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستای خوبمم  من امروز می رم سونو  روز یازدهم پریودم هستم، برم ببینم وضعیت تخمک ...

افسون جون 

کلا پروسه پانکچر  تقریبا 45 روز طول می کشه؟

LD رو از روز 3 پریود باید شروع کرد تاچند روز؟

یه سوال دارم

دوستانی که زیر نظر دکتر زرنانی ویزیت شدین بیمارستان گاندی

می خوام بدونم یکشنبه هاتا چه ساعتی ویزیت می کنه؟

چون باید یا مرخصیمو صبح بگیرم یاظهر به بعد ،می خوام اگر بشه ظهر بگیرم که دیگه سر کار نیام،منشیش می گه تا 12 هست ولی همیشه اینجور دکترها بیشتراز ساعت کاری مریض دارند،ممنون می شم اگر تجربه ای دارین راهنمایی کنید

افسون جون  کلا پروسه پانکچر  تقریبا 45 روز طول می کشه؟ LD رو از روز 3 پریود باید شروع کر ...

مرمر جون بستگي به اين داره كه سيكلت بلند باشه يا كوتاه براي من كه بلند بود و ٤٥ روز ال دي رو از روز ٥ داشتم دقيق يادم نيست چند تا ولي يه چندتايي كه مونده بود ال دي تمام بشه سينافكت هم روزي ٥٠ واحد داشتم تا پريود بعدي كه دوباره رفتم و دوز سينافكت تا روز پانكچر شد ٢٠ واحد و آمپولهاي گونال اف هم داشتم كه واقعا دوز دقيقشون رو يادم نيست .

سلام دوستان ديروز طاقت نكردم يه سونو رفتم خداروشكر قلبش ميزد و فعلا علامتي جز گرسنگي ندارم فكر كنم ماها بخاطر اين داروهاي قوي كه نرتب ميزنيم با بقيه بدنمو فرق ميكنه ديكه عكس العملي در مقابل ترشح پروزسترون و استروژن نداره انشالله اين راه سخت براي هممون به خير پيش بره 🙏🏻

سلام به همه دوستان عزيز ، مامي جون من رو يادت نمياد يك آدم كلا بي علامت ، بتاي من هم روز ١٣ حدود ٢٠٠ ...

بله منم دقيقا همينطور و كاملا بي علايم بودم فقط از هفته ٦تا٨تهوع بود كه اونم رفت بخاطر داروهاست ماها علايمي نداريم بدنمو ن مقاوم شده

سلام دوستان ديروز طاقت نكردم يه سونو رفتم خداروشكر قلبش ميزد و فعلا علامتي جز گرسنگي ندارم فكر كنم م ...

خدا رو شكر مينو جون ، ديدي بهت گفتم البته ميدونم من خودم هم از بي علامتي استرس ميگرفتم الان هم بعضي وقتها هنوز نگران ميشم حالا يك مقدار تكونهاي ني ني ام شروع شده ولي خيلي ملايم هست ديروز داشتم به همسرم ميگفتم فعلا حركات ملوس دخترانه داره يهويي ميخواد جبران كنه ، شما هم مطمئن باش تا آخرش همه چيز برات خوب پيش ميره . 😘😘😘