2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

آنا جون بین سونوی واژینال اولتون که تقریبا ی ماه بعد انتقال هست و سونوی بعدی تون چقدر فاصله افتاد؟ ط ر ازی داد یا خودتون رفتین؟

مصرف گلاب مثلا تو شیربرنج تو باردای خطرناکه؟ 

از دوستان کسایی که بارداری موفقی داشتن و شاغل بودن از کی رفتن سر کار؟ چقدر استراحت کردن و...

سلام دوستان کسی اینجا جدیدا سرم ای وی ای جی زده؟؟  من باید فردا تزریق کنم ولی پیدا نمیشه تو ...

سلام خاتون جان، من چهارشنبه گذشته تزریق سرم داشتم و از بیمارستان بهمن تهیه کردم هم المانی داشت هم کره ای،ولی المانیاش۲/۵ گرمی بود،من برا ۱۰گرم ۴تا المانی گرفتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون بین سونوی واژینال اولتون که تقریبا ی ماه بعد انتقال هست و سونوی بعدی تون چقدر فاصله افتاد؟ ط ...

سوگل جون من خودم احتياط كردم و گلاب نخوردم ولي فكر نكنم در حد كمش خطرناك باشه .

سركار هم من كل بارداريم رو مرخصي گرفتم البته يكدفعه كه نميدن يك ماه يك ماه گرفتم تا ٤ ماه رو به راحتي ميدن و براي من ٢ ماه ديگه هم ميمونه اون رو هم امروز زنگ زدم پرسيدم بايد ببرم يك مقام بالاتر توي قسمت درمان تاييد كنه تا اون دو ماه رو هم مرخصي بگيرم .

یه سوال دارم دوستانی که زیر نظر دکتر زرنانی ویزیت شدین بیمارستان گاندی می خوام بدونم یکشنبه هاتا چ ...

عزيزم من صبح رفتم خيلي خلوت بود ساعت ١٠ كارم تموم شده بود خونه بودم ! اصلا شلوغ نبود خدارو شكر و معطل نشديم

دوستان من فردا انتقال دارم..من مشکل ایمنی داشتم و پردنیزولون مصرف کردم و یک هفته قبل انتقال قطع کردن گفتن بعد از انتقال و بعد از دیده شدن قطب حاملگی برام سرم میدن..حالا من سوالم اینه که معمولا چه زمانی این سرم و میزنن اگه به خاطر ایمنی جنین نتونه بمونه چی..کسایی که سرم آی وی آی جی استفاده کردن از کی استفاده کردن؟من مرکز ابن سینا میکرو کردم..ولی احساس میکنم بعضیاشون یا نمیدونن و یا براشون مهم نیست..من اولین باره میکرو میکنم ولی خودم خواستم این آرمایشهارو برام بنویسن البته مطب دکترطرازی رفتم که یکی از آنتی بادیهای تیروئیدم خیلی بالا بود..میشه زودتر بهم جواب بدید..ممنون میشم

عزیزم شاید زود بی بی گذاشتی ..ان شاا.. جواب آزمایشت مثبت میشه

آخه مگه نبایدجنین بلاست زودترنشون بده پس بازم نشده دیگه منتظرجونم جنیناش بلاست بود ولی براون ازروز نه دیگه بی بی نشون داد من تمام علایم پریودم دارم 

آخه مگه نبایدجنین بلاست زودترنشون بده پس بازم نشده دیگه منتظرجونم جنیناش بلاست بود ولی براون ازروز ن ...

عزیزم من یه بلاستوسیت انتقال داده بودم، روز شنبه بی بی زدم منفی شد ولی روز دوشنبه صبح که موعد بتام بود با بتای ۱۰۲ مثبت شدم، تا بتا ندادی امید داشته باش،ایشالله که مثبتی .

مرمر جون خیلی خیلی ازت ممنونم بخاطر دعای خیرت انشالله به زودی شما و تک تک دوستان منتظرم بیاین و از ب ...

ماري جون ممنون از توضيحاتت، فقط همون يكبار تزريق سرم رو داشتي يا هر ماه ميزني؟!