2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مامان ماري جون خدا رو شكر كه دوران سختي رو گذروندي و الان ميتوني بياي اينجا، ميشه بگي براي سقط مكرر ...

ممنون نازی جون راستش من چهار دفعه انتقال داشتم البته مابینش خودم باردار هم شدم که سقط شدن و یا خارج از رحمی شدن تو اون سه بار انتقال دفعه اول که هیچ ازمایشی نداده بودم و داروهامم استرادیول و‌سلکسان و پرستروژن بود که منفی شدم رفتم پیش دکتر دیگه که براو بخاطر سقطام آزمایشای ایمنی نوشت و رفتم انتقال خون دادم که گفت سی دی مارکرها بالاست و ا ان ا هم مثبته که دکترم هشت هفته پرنیزول با دوز بالا داد و بعد انتقال که گفت غلظت خون نداری و فقط آسپرین داد و تقویتی که منفی شدم البته دو روز قبل انتقال هم سرم ای وی ای جی تزریق کردم و‌منفی شدم ماه بعدش دوباره برام انتقال داد که ایندفعه اسپرین قطع شد سلکسان داد و پردنیزول هم قطع شد که شیمیایی باردار شدم دفعه آخر دوباره دکترم و عوض کردم و ایشون منو ارجاع دادن به دکتر ایمنولوژیست زرنانی که ایشون یک ساعت مشاوره انجام  داد خیلی دقیق و دوباره یسری آزمایش نوشت و گفت انتقال خون نرو و فرستاد آزمایشگاه کاج که با آزمایشای ایشون مشخص شد غلظت خون بالا دارم و ا ان ا هم منفیه ولی سی دی مارکرها بالاتر رفته بود ایشون دو ماه قبل انتقال آسپرین و اسیدفولیک ۵تجویز کرد و سلکسان برای انتقال و بعدش و گفت اصلا پرد نیاز نداری و اینکه باید سرم ده روز قبل انتقال تزریق بشه که بدنت رو سرکوب کنه جنین و پس نزنه و البته دفعه آنر پی ار پی هم انجام دادم و سلکسان هم شش روز قبل انتقال شروع شد و انتقالم هم با سونو انجام شد و سیکلم هورمونی بود

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه اسم قشنگی، ماشالله چشات که رنگیه، اسمتم که به این خوشگلی، اخلاقتم که ۲۰، 😘 گنال پن از روزی که ا ...

قربونت نظر لطف شما نسبت ب بندست..شما هم خیلی خانوم محترم و دوست داشتنی هستین بهترینهارو از خدا برات آرزو دارم💖💖💖

انا جان  من خودم سال ۹۴ یک بار میکرو انجام دادم و بچم تو شش هفته و شش روزگی رشدش متوقف شد و سق ...

عزیزم خوشحالم شرایط همسرت بهتر شده......

ایشالله خبر مامان شدنت عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان، من یکشنبه انتقالم بود، امروز روز سومه،بازم حالتام مث دفعات قبله،دردای پریودی و تخمدان،ح ...

عزیزم میدونم فشار زیادی روته و استرس داری اما فکرای خوب خوب بکن........

ضمنا همه چیزایی که الان حس میکنی مال داروهاست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوشحالم شرایط همسرت بهتر شده...... ایشالله خبر مامان شدنت عزیزم........

ان شا الله 

همسرم خوب شده کمی تحرکش کمه که دکتر یه سری دارو داده گفت خودتون تا بهمن باردار میشین

ان شا الله ممنون از دعای خیرت عزیزم😍😍

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
سلام دوستان عزیز امروز رفتم دکتر،دکترم گفت تا تیروییدت نرمال نشه نمیتونیم دارو واسه سیکل بدیم به نظ ...

عزیز دلم مم نمیدونم چقدر زمان میبره فقط میتونم بگم رعایت کم که نرمال بشه چون جزء فاکتورای مهمه........

سلام خانما خوبید گفته بودید پرواز بعد انتقال بده خب منی که20ساعت راه دارم تا شهرمون چیکار کنم پس.ا ...

عزیزم برو خیالت راحت فقط اگه میتونی یکی دو روز تهران بمون بعد برو........

خیلی از دوستان با پرواز برگشتن مامانم شدن خیالت تخت تخت.......

سلام ممنونم عزيزانم. من بيمارستان أريا  انجام. دادم.   موقع پانكچر ك دقيقا پارسال برد ٩ تا جنين شد  ك ٨ تا رو تو ٣ بسته فريز كردن.  دفعه اول ٢ تا انتقال دادم.  الانم ٣ تا    و درجه كيفيت a. B. C  بود. همه. قرر قاطي إز همه كيفيتااااا. 

روييده در من جوانه اي از خدا  

من انتقال دادم ٢ روز رفتم هتل. بعد رفتم. خونه  روز اول لرز داشتم الانم روز هشتمه دور نافم ميسوزه.    استريودل و شياف پروژستون استفاده ميكنم عادات غذائي. و دردام با دفعه اول فرق ميكنه ديشب هم تمام قرص هام رو دلم مونده برد و همش اب ميخوردم.  داغون شدم

روييده در من جوانه اي از خدا  

سلام دوستان عزیزم،من از دیروز مجدد د سیکلم شروع شد،دارم دارو مصرف میکنم،میخوام این سری فریز کنم و ماه بعدش انتقال بدم،خیلی به دعای همگی نیاز دارم،انشااا همگیی امسال مامان بشیم ،التماس دعا

خواهش عزیزم 🌺 مرمر جون راستش تو هر نی کیفیت بالا و پایین با هم میزارن که دوتاش خیلی عالی بود و بلا ...

ماری جون

اینجوری که شما از دکتر چوبساز تعریف کردین ،قلقلک شدم برم زیر نظر ایشون.

می شه بگی دفعه چندم انتقالت بود؟