2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046200 بازدید | 684503 پست
بچه ها یه چیزی هم خیلی ناراحتم میکنه، اینکه داروهامو دست نخورده باید بریزم دور در حالیکه میتونم بدم ...

الان نگاه کردم گنال و سینافکت تاریخشون تا ۲۰۱۹ ولی مریونال زده ۱۰.۲۰۱۸ یعنی تا چند وقت دیگه؟🤔

سلام دوستان، من یکشنبه انتقالم بود، امروز روز سومه،بازم حالتام مث دفعات قبله،دردای پریودی و تخمدان،ح ...

سلام ستايش جون ، مباركه به سلامتي كه ني ني هات رو آوردي توي دلت ، به هيچ چيز ديگه هم فكر نكن ، حتما حتما ماماني . 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوب و مهربونم، من رفتم مسکن خوردم و استراحت کردم، الان خداروشکر خیلی بهترم، آنا جونم یادمِ، ...

ليلا جون مطمئنم كه خدا هواي همه ما رو داره من هم هميشه دعا گوي شما و همه دوستان هستم با اينكه اون قدر ها هم قابل نيستم .

سلام دوستان عزیز امروز رفتم دکتر،دکترم گفت تا تیروییدت نرمال نشه نمیتونیم دارو واسه سیکل بدیم به نظ ...

انتظار جون بستگي به پركاري تيروييدت و مقدار دوز داروت هم داره.  من اون موقع كه تيروييدم پركار بود خيلي خيلي شديد بود تا اونجا كه دو ماه روزي ٨ تا متي مازول ميخوردم ولي بعد از ٢ ماه نرمال شد البته داروم قطع نشد دوزش كم شد و تا ٢ سال هم دارو داشتم اواخر ديگه هفته اي يك عددبود و الان هم ديگه كلا دارو مصرف نميكنم و نرمال هم هست .

انتظار جون بستگي به پركاري تيروييدت و مقدار دوز داروت هم داره.  من اون موقع كه تيروييدم پركار ب ...

مامان سبحان جون من سابقه تیرویید نداشتم ۳ ماهه اینطور شدم

دوره سیکلتون تیروییدت نرمال شده بود؟

مامان سبحان جون من سابقه تیرویید نداشتم ۳ ماهه اینطور شدم دوره سیکلتون تیروییدت نرمال شده بود؟

من هم نداشتم عزيزم سال ٩١ يك آپارتمان نوساز خريديم و براي سند زدن و همينطور يك مقدار مشكلات مالي يك مقدار فكرمون خيلي مشغول بود و درگير بوديم يك دفعه من احساس ميكردم بعضي روزها حالم خيلي بده و تب و لرز شديد داشتم و يك دفعه هم ٧ كيلو لاغر شدم و هر كس از همكارهام من رو ميديد متوجه ميشد كه مريض هستم و من كه اصلا سابقه نامنظمي پريود نداشتم پريودم يك هفته عقب افتاد و خوشحال از اينكه حتما باردار هستم ولي نبودم و دكتر زنان برام آزمايش تيروييد نوشت و معلوم شد كه تيروييدم پركار هست اون هم اينقدر زياد كه از خود آزمايشگاه باهام تماس گرفتن كه حتما برم دكتر خيلي سريع و تحت نظر متخصص غدد بودم .

وقتي رفتم رويان اون موقع بود كه هفته اي يك عدد قرص ميخوردم با اينكه ديگه نرمال شده بود تيروييدم و براي شروع سيكل ديگه اون هفته اي يك عدد رو هم دكتر برام قطع كرد .

ولي اصلا نگران نباش چون مشكلات تيروييد به خصوص تيروييد پركار بيشتر به خاطر فكر و خيال هست بهش فكر نكن مطمئن باش خوب ميشي .

الان نگاه کردم گنال و سینافکت تاریخشون تا ۲۰۱۹ ولی مریونال زده ۱۰.۲۰۱۸ یعنی تا چند وقت دیگه؟

دریا، داروهات آکبند باشن تاریخ انقضاشون زیاده، امروز 31 اکتبر 2017 ، یعنی ماه 10 2017، بناراین مریونال تا یکسال دیگه جا داره، گنال و سنافکت هم که دو سال جا دارن، نه من نمیتونم استفاده کنم چون پروتوکول کاملا عوض شد بهم گفت گنال دیگه بهت نمیدم ، ولی گنال رو از روزی که استفاده کردی فقط 28 روز دیگه میشه ازش استفاده کرد. 

دریا، داروهات آکبند باشن تاریخ انقضاشون زیاده، امروز 31 اکتبر 2017 ، یعنی ماه 10 2017، بناراین مریون ...

گنال ی پن ۳۰۰آکبند دارم ی پن ۹۰۰ دارم ولی نمیدونم چقدر ازش مونده سینا فکت هم خودم ی کم ازش استفاده کردم دوزش یادم رفته...خدا کنه ک دیگه بهشون احتیاجی نداشته باشم...عزیزم من اسمم بهار هس ولی دریا هم بگی قبوله😊

دریا، داروهات آکبند باشن تاریخ انقضاشون زیاده، امروز 31 اکتبر 2017 ، یعنی ماه 10 2017، بناراین مریون ...

لیلا جون خب میتونی همون مرکزی که میری ببری و به مریضایی که اونجا هستن و دکتر براشون اون دارو رو نوشته هدیه بدی😍😍😍

تو مرکز ما ی جایی هست بنام داروی اهدایی..کسایی که دارو و امپول ناباروری اضافه دارن میدن اون قسمت بعد اونا به کسی که نیاز داشته باشن میدن

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
لیلا جون خب میتونی همون مرکزی که میری ببری و به مریضایی که اونجا هستن و دکتر براشون اون دارو رو نوشت ...

منتظر جون قبول نمیکنن به هیچ عنوان، میگن ما از کجا بدونیم درست نگهداریش کردین، من میگم این خارجیا لوسن، همش تو فکر جوانب  ، هی دریا میخنده 😂😂😂 دیگه دارو آکبند گذاشتم یخچال، حیفِ بخدا، 

فکر کن سر سوزنا رو بردم بیمارستان بخش تزریقات، همیشه میبردم که نریزم تو آشغالی بعد همیشه میگفتن وای چه شما کار خوبی میکنن، ایندفعه پرستارِ فکر کنم پریود بود 😂😂😂😂 گفت من چمیدونم چی تزریق کردی،چی زدی، کامیون بیاد آشغالا رو ببر میگن ااا این سر سرنگای فلان پرستار من گیر میفتم، نزدیک بود منو بخورِ. میخواستم بگم ببین من خودم زیاد حالم خوب نیست میخورتما،😂، والا.

گنال ی پن ۳۰۰آکبند دارم ی پن ۹۰۰ دارم ولی نمیدونم چقدر ازش مونده سینا فکت هم خودم ی کم ازش استفاده ک ...

چه اسم قشنگی، ماشالله چشات که رنگیه، اسمتم که به این خوشگلی، اخلاقتم که ۲۰، 😘

گنال پن از روزی که اولین تزریق رو انجام میدی تا ۲۸ روز میتونی استفادش کنه، بقیه رو نمیدونم ، باید برم بروششورشوبخونم، ایشالله که هیچکدومش نیازت نیست، الهی آمین.

لیلا جون عزیزم برو دکتر سونو کن خیالت راحت بشه اگه لازمه دارو بگیر عزیزم حق داری خب الان هم روحیه ات ...

مامان ماري جون خدا رو شكر كه دوران سختي رو گذروندي و الان ميتوني بياي اينجا، ميشه بگي براي سقط مكرر چيكار كردي و چه تغييراتي توي سيكلت دادن؟! ممنون عزيزم.