2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
دوستای خوب و مهربونم، من رفتم مسکن خوردم و استراحت کردم، الان خداروشکر خیلی بهترم، آنا جونم یادمِ، ...

ليلاي مهربونم الهي كه هميشه تنت سالم و روحيه ات خوب باشه... مواظب خودت باش و با روحيه عالي تر از قبل دوباره پيش برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ليلاي مهربونم الهي كه هميشه تنت سالم و روحيه ات خوب باشه... مواظب خودت باش و با روحيه عالي تر از قبل ...

فدات بشم مهناز جونم، واقعا من در جواب مهربونیای شماها چی بگم، خیلی خوبِ آدم کسانی رو داشته باشه که براش دعا و آرزویِ خوب بکنن، الهی آمین خودت هم همیشه تنت سالم باشه و به آرزوهات برسی.  

ماری جون ممنون از اطلاعات خوبی که دادی،عالی بود اون 2 تا جنین دیگه که تو نی بود چی شد ،از بین رفت؟ ...

خواهش عزیزم 🌺

مرمر جون راستش تو هر نی کیفیت بالا و پایین با هم میزارن که دوتاش خیلی عالی بود و بلاست شدن راستش من سراغ اون دوتا رو نگرفتم دیگه 😜😜آخه جنین شناس وقتی نی و آورد گفت دوتا جنین تپل مپل برات آوردم و چوبساز هم گفت اگه با این دوتا مامان نشی خفت میکنم😬😬

منم اینقدر خوشحال و آروم بودم چون دیدم همه کاری برام کردن و بقیش خواست خداونده حتی یادمه با اینکه معذرت میخواام من خیلی جیش حیشو هستم اما شنیده بودم هر چی مثانه پر باشه رحم بهتر دیده میشه تو سونو برای انتقال جنین خیلی راحت خودمو نگه داشتم حتی یک ساعت هم رو تخت خوابیدم و بعدش اومدم پایین لابی بیمارستان رفتم توالت فرنگی بعدشم جلوی ماشین صندلی رو یه کم خوابوندم و نشستم راستش من خیلی با دکتر چوبساز احساس راحتی داشتم هر چند ایشون تخصص دکترای سقط مکرر و نداره اما اینقدر انرژیشون مثبت بود من همش میگفتم ایندفعه مامان میشم و خب کلا روند درمانم با دفعات قبل متفاوت بود و‌در نهایت خواست خداوند 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

سلام دوستان عزیز امروز رفتم دکتر،دکترم گفت تا تیروییدت نرمال نشه نمیتونیم دارو واسه سیکل بدیم

به نظرتون تیرویید پرکار با یه ماه خوردن قرص متی مازول خوب میشه؟

قبلا تیروییدم کم کار بود با پرولاکتین بالا ولی اینسری تروییدم پرکار شده و پرولاکتینم اومده پایین

بچه ها من خیلی حالم بدِ، تمام بدنم درد میکنه، مریض شدم ، حس میکنم یه توپ سمت تخمدانام داره میترکه، ن ...

لیلا جون عزیزم برو دکتر سونو کن خیالت راحت بشه اگه لازمه دارو بگیر عزیزم حق داری خب الان هم روحیه ات هم بدنت خسته است از اعماق قلبم برات سلامتی و آرامش آرزو میکنم😘😘😘

لیلا جون عزیزم برو دکتر سونو کن خیالت راحت بشه اگه لازمه دارو بگیر عزیزم حق داری خب الان هم روحیه ات ...

ماری جون از اینکه میبینم بهتر شدی و میتونی بیشتر بیای خیلی خوشحالم، اگر بهتر نشدم میرم، ولی به قول بچه ها طبیعیِ، ایشالله روز به روز بهتر بشی و بقیه راه رو بخوبی طی کنی و زایمان راحتی داشته باشی، راستی یادم چند روز پیش گفتی سنگین شدی، عزیزم طبیعیه چون تو دو تا گل پسر داری، خب جفت دو تا داری، دو تا نی نی گوگولی هم داری بنابراین نگران نباش، برای تو ضربدر 2   

بچه ها یه چیزی هم خیلی ناراحتم میکنه، اینکه داروهامو دست نخورده باید بریزم دور در حالیکه میتونم بدم به کسی استفاده کنه، کاش میشد، متاسفانه اینجا کسی رو نمیشناسم ، داروخانه و بیمارستان هم قبول نمیکنن، الان یه گنال اف دست نخورده آکبند تو یخچال دارم، تاریخ انقضاش 2018، تا سالِ آینده اعتبار داره ، حیف واقعا.

عزیم نرمالش همون دو ساعته بیشتر از اون لزومی نداره...ابن سینا هم دو ساعت  نگه میدارن

مركزي كه من رفتم همون لحظه بعد انتقال رفتم رو يه تخت ديگه ( البته تو همون حالت دراز كشيده) و بعد از بيست دقيقه كه دراز كشيدم مرخص شدم

ماری جون از اینکه میبینم بهتر شدی و میتونی بیشتر بیای خیلی خوشحالم، اگر بهتر نشدم میرم، ولی به قول ب ...

قربونت برم لیلا جون الهی همیشه شاد و سلامت باشی مهربون🙏🏻😘واقعا بارداری خیلی سخته برای بعضیا اون از ویارم الان هم که اینجوری انشالله عافبتم هممون بخیر بشه و شما ها بارداری راحتی داشته باشید بله بخاطر دوقلو همه چیم دوبرابره بازم خدارو شکر

بچه ها یه چیزی هم خیلی ناراحتم میکنه، اینکه داروهامو دست نخورده باید بریزم دور در حالیکه میتونم بدم ...

وای گفتی منم کلی دارو دارم تو یخچال گنال اف مریونال سینافکت تاریخشون نگاه نکردم امیدوارم ک خودم دیگه بهشون احتیاجی نداشته باشم ولی در نظر دارم ک اگه شد بدم ب کسی