2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست

سلام دوستان

اگه یادتون باشه من دو ماه پیش توو سیکل انتقال جنین بودم و منتظر بودم که پریود شم که نشدم و فهمیدم باردارم

الان هفته دوازدهم هستم و قرص آسپرین و آمپول گلکزان می زنم

توو سونو غربالگری بهم گفتن خونرسانی یکی از رگ های بند ناف یکم ضعیفه البته از روو سونو داپلر که همزمان انجام دادن فهمیدن

کسی تا حالا این مشکلو داشته

خیلی ناراحتم

خدایااااا شکرت
سلام دوستان اگه یادتون باشه من دو ماه پیش توو سیکل انتقال جنین بودم و منتظر بودم که پریود شم که نشد ...

عه مبارکه یعنی طبیعی باردار شدی!!!

من تجربه ای ندارم، ایشالا مشکلی نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیش دکتر زرنانی رفتم و اون آزمایش ها رو به طور کامل ازم گرفت و فهمید ژن غلظت خون دارم

در حالت عادی هیچ مشکلی ندارم و چند تا دکتر بهم گفتن لازم نیست آمپول بزنی

حالا موقع سونو دکتر سونوگرافیست بهم گفت شانس آوردی آمپول و قرص مصرف می کردی وگرنه احتمال سقط وجود داشت بذات

خدایااااا شکرت
من پیش دکتر زرنانی رفتم و اون آزمایش ها رو به طور کامل ازم گرفت و فهمید ژن غلظت خون دارم در حالت عا ...

عزيزم خدا رو شكر زود متوجه شدي

حتما از دكترت بپرس انشالله كه چيز خاصي نيست.❤️❤️❤️ ماها كه مشكل انعقادي داريم اين مسايل احتمالا وجود داره. انا جون شايد بدونه و حتما كمك ميكنه. از خود دكتر زرناني بپرس

سلام .آنا جون یه سوال دارم شما بعد از بارداری هم آسپرین استفاده میکنید دکتر بهم گفت برای سلامتی خوبه ولی من قطع کردم تو بارداری غلظت خون داشتم فاکتور آنتی ترومبین ۳  مشکل داشت که هپارین و آسپرین داشتم

نانا جون عزیزم اینو به فال نیک بگیرررررررررررر....... ایشالله به زودی جشن مادر شدنتو بگیریم........ ...

انا جون انشالله كه به زودي زود من هم خبر مادر شدنمو بهتون ميدم😜😜😜😜

اين روزها هر روز  كه ميام تاپيك و باز ميكنم منتظر شنيدن خبرهاي خوبم اميدوارم روند مادر شدن دوستاي عزيزمون همچنان ادامه داشته باشه چند ماه از انتقالم ميگذره ولي حالم اصلا خوب نبود نميدونيد ، بچه هاكه چقدر شنيدن خبر مادرانگيتون حالموووووووووووووووو خوب كرده 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍