2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه امشب و فردا صبح و فردا شب باید استفاده کنم، 3 نوبت خیلی زیاده، نه؟ 😢😢😢😢😢

نه دیگه وقتی دکتر برات اینجوری نوشته زیاد نیست

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
بچه ها سلااام خدا رو شکر من امروز بیبی چکم مثبت شد امروز 😭😭😭😭روز دوازده انتقال بودم ان شاءالله ...

مبارك باشه عزيزم انشالله نه ماه و به سلامت بگذروني🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍❤️❤️❤️💋💋💋

بچه ها سلام ، متاسفانه خبر خوبی ندارم، جنینی برای انتقال ندارم، بنابراین باید از اول شروع کنم، با تو ...

ليلا جون درك ميكنم حست رو عزيزم ولي مطمئن باش كه نتيجه زحماتت رو حتما حتما ميگيري بزودي اخر اين راه روشنه  گواهشم همه بچه هايين كه روزهاي سختي رو تحمل كردن ولي در اخر طعم شيرين مادر شدن رو چشيدن🙏🙏🙏🙏🙏😘

سلام دوستان. ليلاجون خیلی ناراحت شدم بخدا وقتی خوندم اشک تو چشام جمع شد واست انشالله خیره گلم.... انا جون ببخشید سوال دارم. من بعد هیسترو که عمل شدم دوماه پیش دیگ پری نشدم امروز رفتم سونو دکتر گفت اندومتر رحم شش هستش گفت خیلی کمه.. برام دارو نوشت. حالا سوال دارم علت اندومتر کم چيه ممکنن اندومتر يوز شده باشم یا چسبندگی؟ بعد دکتر گفت تخمدان هات کوچک شدن پ و ذخیره کم داری؟ خیلی نگران شدم ميشه راهنمایی کنی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بچه ها من سه شنبه پانكچر شدم امروز روز ١٧ پريودمه الان يهو يه مقداري خون غليظ ازم اومد يه خورده هم ح ...

فکر کنم هایپر بودی درسته و انتقالت مونده برا بعد.......

اگه داروهاتو قطع کردی بعید نیست پریود بشی ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شیاف من 200 میلی بود، بعد از کلی جستجو 100 میل گیر آوردم، دکتر داروخانه گفت 2تا باهم استفاده ...

نه چرا مشکلی باشه........

منم اون زمان ۴۰۰ استفاده میکردم یادمه به مدت ۲۰۰ راحت گیر میومد میگفتن میشه دو تا ۲۰۰ استفاده کرد.......

اگه با هم شک داری مثلا دو تا ۲۰۰ داری فعلا ۴ تا ۱۰۰ استفاده کن هر ۶ ساعت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه چون دزش ميشه دوتاش ٢٠٠

مینو جون منظورش اینه ۲۰۰ بوده حالا ۱۰۰ پیدا کرده و میخواد دو تا ۱۰۰بذاره برعکس متوجه شدی......

برای بعد انتقال چه نوع سوپی خوبه با جو یا رشته واینکه قلم میشه استفاده کنم  اناناس بخورم یا کم ...

جو و رشته هر دو میشه اما من چون طبعم سرد بود گتدم پرک میریختم....

گندم بهتره اگه میتونی گندم پرک بریز......

قلمم خوبه.......

من آناناس نخوردم چون برا من خوب نبود.......

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتت.......

دوستان یه کاری بکنین.........

یه صدقه ای چیزی هر چی که باور دارین در نظر بگیرین برا تاپیکمون......

شکر خدا لطف خدا پشت سر هم داره نسیب دوستامون میشه........

خدایا ممنون از باران رحمت و برکتتتتتتتتتت.......

نانا جون عزیزم خیلی تبریک میگم.......

گوارای وجودت عزیزم.......

نانا جون عزیزم اینو به فال نیک بگیرررررررررررر.......

ایشالله به زودی جشن مادر شدنتو بگیریم.........