2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
سلام دوستان. ليلاجون خیلی ناراحت شدم بخدا وقتی خوندم اشک تو چشام جمع شد واست انشالله خیره گلم.... ان ...

عزیزم بعد هیسترو داروی خاصی دلشتی؟

مثلا من بعد زایمان برای کنترل آندومتریوز ویزان داشتم که ویزان ضخامت رو کم میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم هایپر بودی درسته و انتقالت مونده برا بعد....... اگه داروهاتو قطع کردی بعید نیست پریود بشی . ...

نميدونم هايپر بودم يا نه دكتر چيزي نگفت فقط روز نهم كه سونو كرد گفت ضخامت آندومترت يه خورده زياده يك ماه و نيمه ديگه برات انتقال ميدم. داروهامم قطع كرده . الان باز لك ديدم 

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جو و رشته هر دو میشه اما من چون طبعم سرد بود گتدم پرک میریختم.... گندم بهتره اگه میتونی گندم پرک بر ...

مرسییی گلم

عزیزم ببخشید من خیلی سوال میکنم نشاسته ذرت خوبه ؟؟

خدا کمکم کن
مرسییی گلم عزیزم ببخشید من خیلی سوال میکنم نشاسته ذرت خوبه ؟؟

عزیزم اگه اشتباه نکنم طبعش سرده ببین بهت میسازه......

من کلا نشاسته استفاده نکردم چون شدیدا مستعد یبوستم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم من برم لالا.......

راستی تا یادم نرفته.......

من فردا شب مسافرم و میرم شهرستان.......

باید فردا واسه شوشو یکم غذا درست کنم شاید فرصت نکنم خیلی تو این مدت سر بزنم اما هر فرصتی پیش بیاد بهتون سر میزنم......

یه ده روزی نیستم از الان بابتش معذرت میخوام.......

برا همه تون بهترینارو از خدا میخوام.......

دیگه برم لالا فردا کلی کار دارم.......

بوسسسسسسسس......

آنا جون من رحمم سرده الانم كه از ترس هايپر شدن هي دوغ خوش نمك ميخورم به نظرت از كي شروع كنم به خوردن ...

از وقتی که تخمدانات به روال عادی برگردن.......

یه ماه دیرتر شروع کنی بهتر از اینه که تخمدانات به روال عادی برنگردن......

فعلا دیگه برم لالا.......

انا جون استروژن و پروژسترون داشتم همین... علت عدم رشد اندومتر رحم چی می تونه باشه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
انا جون استروژن و پروژسترون داشتم همین... علت عدم رشد اندومتر رحم چی می تونه باشه؟ 

کم شدن استروژن عزیزم.......

بچه ها يه مشكلي واسم پيش اومده، سه روزه كه به شددددت و به طرزززز عجيبي انگشتاي هر دو دستم درد ميكنه، اول خفيف بود الان شديده، به زور گوشي رو ميگيرم، سركار نتونستم حتي كارامو درست انجام بدم و بنويسم و تايپ كنم... بعد من پىستم سبزه ست و از بچگي مشكلي كه داشتم اين بود كه اصلا رگهاي بدنم مشخص نبود تا همين دو ماه پيشم به زور واسه آزمايش رگمو پيدا ميكردن چندددبار سوزنو جابه جا ميكردن يعني،حالا چند روزه متوجه شدم رگهاي دستم خيلي پررنگ و برجسته شده قشنگ معلومه، امروز ديدم رگهاي روي پامم همينجوريه، احساس ميكنم عادي نيست، اگر تجربه اي دارين يا چيزي ميدونين بهم بگيد نگرانم، ممكنه از اين دو ماه ال دي خوردن باشه ؟

الان مریضش نیستی؟ ازش راضی نبودی؟ 

چرا عزيزم مشكل از دكتر نبود به نظرم ، كلا اهواز بقيه دكترا هم اين مشكل ايمني انعقادي رو سر در نميارن ازش، وگرنه آرامش دكتر و روال كارشو قبول داشتم

هرچي ميپرسم و ميخونم نوشتن اگه مشكل انعقادي يا لخته شدن و يا غلظت خون داشته باشي قرص ياسمين و ياز ميتونه خيلي خطرناك باشه باعث اختلال خونرساني و لخته شدن و اينا بشه، ممكنه واسه اين باشه ؟؟؟ خودم همين به ذهنم ميرسه فقط ☹️ خيلي ناراحتم

اگه قرصو قطع كنم پريود ميشم اگه نكنم اينهمه درد دستمو چكار كنم، چقد بده دكتر آدم يه شهر ديگه باشه اصلا بهش دسترسي ندارم شنبه زنگ ميزنم ولي ميدونم جواب الكي ميدن خانم دكتر رزاقي هم كه فكر كنم مسافرته هنوز، اونم پاسخ دهيشون به تلفن افتضاحه 😔

سوگلی جان انشااا .. که مامان شدی عزیزم،منم بیمار دکتر یونسی هستم و قراره سرم بزنم،لطفا میگی سرم ها ر ...

سلام عزیزم.من نمیدونم مشکل داشتم یا ن.آزمایشارو انجام ندادم.خودم درخواست دادم خانم دکتر نوشت برام.از هلال احمر گرفتم.تایید هم نکردن.جدیدا بار اول تایید نمیکنن.آزاد گرفتم

بچه ها يه مشكلي واسم پيش اومده، سه روزه كه به شددددت و به طرزززز عجيبي انگشتاي هر دو دستم درد ميكنه، ...

عزیزم در مورد رگها چیزی نمیدونم ولی انگشتای دستت احتمالا دردای مفصلی داره.......

منم بعضا انگشتام خیلی درد میکنن جوری که اصلا نمیتونم تکونشون بدم و مال من از مفاصله.........

فکر نکنم به ال دی ربط داشته باشه بازم با دکترت مطرح کن......

آب زیاد میخوری؟

چون ال دی غلظت خونو بالا میبره.......