2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بچه ها که راهنمایی کردین

جنینا بلاست بودن، خودمم حساب کردم با توجه به بتای روز ۱۲ که ۱۷۷۰ بود باید فردا ۱۴ هزار و خورده ای میشد. این حساسیت اضافی و بیخودیه خودمم فهمیدم ، نمیدونم چرا اینقدر ادم ذهنش جاهای ناجور میره

یکی از دوستان هم در مورد دفعات و داروها پرسیده بودن، من بار پنجمم بود، مرکز گاندی انجام دادم، داروهامم فقط سرم ای وی ای جی و پریدنیزولون و ناکسپرین اضافه شد و باقیش داروهای روتین بود

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
مامان سبحان خیلی دلم میخواد بیاد ایران انجام بدم، واقعا اینجا به دکتراش خیلی شک دارم، ولی بیام ، مام ...

عزيزم مامانتو ميخواي چيكار؟ من حتي مامانم خبر نداره دارم ivf ميكنم در واقع هيچ كس خبر نداره فقط خودمو شوهرم بوديم. به نظرم اگه ميتوني بيا ايران دكتر نصر واقعا كارش عاليه تو مطب اكثر مريضاشو ميبينم كه جاهاي ديگه حتي بهشون گفتن باردار نميشي ولي پيش دكتر نصر باردار شدن. 

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
مامان سبحان خیلی دلم میخواد بیاد ایران انجام بدم، واقعا اینجا به دکتراش خیلی شک دارم، ولی بیام ، مام ...

ليلا جون ايرادي نداره خانمي ، حالا ديگه اتفاقيه كه افتاده ان شا الله اين سري حتما نتيجه ميگيري . خدا بزرگه حتما يك حكمتي درش بوده .

این شیاف رو من از داروخانه بیمارستان گاندی خریدم، مرداد ماه 

شیه زنگ بزن شاید داشته باشن

سرچ کن داروخانه هتل بیمارستان گاندی

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

سلام به دوستان بچه ها من داروي عفونت ادراري مو كه ميخورم وحشتناك ميارم بالا ولي مجبورم تا ٣روز ديكه بخورمش مشكل اصلي خارش شديد واژنمه كه معذرت ميخام ترشحات پنيري گرفتم هرچي كلو تريمازول ميزنم نميره چكار كنم؟از خارش هلاكم ميترسم خطر داشته باشه