2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
انا جان من زير دلم هنوز يكم حس سنگيني ميكنم مشكلي نيس؟امپول ميزنم پروژسترون الان با منشي صحبت كردم ك ...

عزیزم خوب زمان میبره.......

برا من دو ماه زمان برد.......

اگه با آمپول مشکلی نداری همونو بزن.......

میدونم سخته اما خوب شیافم سختیای خودشو داره........

من که هم آمپول داشتم هم شیاف.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستای گلم منم فردا اگه خدا بخاد انتقال دارم.بیمارستان پارسیان.امروز هم سه تا سرم ای وی ...

عزیزم به سلامتی ایشاله این دفعه مامانی.......

عزیزم آب زیاد بخور.......

یه بند نخواب و هر از گاهی پاشو یه دوری بزن......

استرس نداشته باش........

مناسب طبعت بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مینو دکترت کیه؟  منم زنگ زدم مطب منشی گفت آسپرینت رو قطع کن . از دکتر هم نپرسید .

سوگل جون شب زنگ بزن بیمارستان بگو از خود خانوم دکتر واست بپرسن........

البته همون حرف منشیم کفایت میکنه ولی منم مثل خودت حرف خانوم دکتر واسم حجت بود و نمیتونستم به حرف منشی اعتماد کنم.......

بر اینکه دلت آروم بشه زنگ بزن شب بیمارستان بگو از خود خانوم دکتر بپرسن واست........

[QUOTE=46957680]فدات بشم کلی خندیدم..........[/QUOTسلام آناجون من تخمدانم پلی کیستیک هستش،با تزریق آمپولهای تحریک تخمک گذاری هایپر شدم،بیست تا تخمک ازم گرفتن که هفت تاش ترکیده بود و از 13تاهم ده تاش تبدیل به جنین شد ولی سه بار انتقالم منفی شدو بار چهارمم مثبت شد ولی بعدش سقط شد میگن سقط تو پلی کیستیکا زیاده چون کیفیت تخکشون پایینه،الانم باردارم میترسم بازم سقط شه میشه راهنماییم کنی ببخشید طولانی شد،یه دنیا ممنون میشم.

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
[QUOTE=46957680]فدات بشم کلی خندیدم..........[/QUOTسلام آناجون من تخمدانم پلی کیستیک هستش،با تزریق آ ...

سلام عزیزم اصلا به سقط فکر نکن.......

قرار نیست چون قبلا سقط شده الانم بشه.........

تا کدوم مرحله پیش رفتی..........

این مرحله چه فرقی با قبلیا داشته؟

سلام عزیزم اصلا به سقط فکر نکن....... قرار نیست چون قبلا سقط شده الانم بشه......... تا کدوم مرحله ...

دفعه قبل که تیرماه بود قبل تشکیل شدن قلبش دچار لک بینی شدم وبتام پایین اومد وخودبه خود سقط شد البته یه ماهی طول کشید تاکامل سقط بشه وبتام کمتراز دو بشه وتااونموقع خونریزی داشتم دکترم گفت دوماه پیشگیری کن بعد ازاول شروع کنیم ولی از اونجایی که اسپرم همسرم خیلی ضعیفه وخوم پلی کیستیک جلوگیری نداشتیم و همون ماه بعدش طبیعی باردار شدم،واسه همین میترسم که جنین بازم سقط شه چون فاصله زمانی رعایت نشده الان یازده هفته اس باردارم

دفعه قبل که تیرماه بود قبل تشکیل شدن قلبش دچار لک بینی شدم وبتام پایین اومد وخودبه خود سقط شد البته ...

چه جالب بوده ماجراتون 

مبارک باشه مامان شدنتون انشااله که باسلامتی نی نی یت بیاد بغلت 

حکمت خدا رو بنازم 

چه جالب بوده ماجراتون  مبارک باشه مامان شدنتون انشااله که باسلامتی نی نی یت بیاد بغلت  ح ...

مرسی عزیزم ،انشالله،ازخدامیخوام دامن همه منتظرا زوده زود سبز شه،نی نی منم 29هفته ی دیگه سالم و سلامت بیاد بغلمون،الهی آمین

بچه ها تو روخدا كمكم كنين من امروز پانكچر شدم ساعت ١١ صبح ١٩ تا تخمك ازم گرفتن ولي از درد دارم ميميرم. توي همون اتاق عمل دو تا شياف ديكلوفناك ١٠٠ رو برام گذاشته بودن كه اثرش خيلي كم بود اومدم خونه ٣ تا سفيده تخم مرغ خوردم يه قرص ژلوفنم خوردم يه ذره دردم آرومتر شد ولي الان باز دارم از درد به خودم ميپيچم توروخدا بگيد چيكار كنم؟ نكنه هايپر شدم؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
دفعه قبل که تیرماه بود قبل تشکیل شدن قلبش دچار لک بینی شدم وبتام پایین اومد وخودبه خود سقط شد البته ...

عزیزم نگرات نباش..........

ببین خدارو شکر معجزه قسمتت شده پس خیالت راحت.........

بسپار به اون بالاسری.........

ببین وقتی جنین با لقاح دبیعی بوده پس شک نکن بدنت راحتتر قبولش میکنه.........

عزیزم جنینتم خیلی قویتر از قبله که خودش خیلی از کاراشو خودش انجام داده پس بهش اعتماد کن.......

گوارای وجودت این معجزه شیرین.........

بچه ها تو روخدا كمكم كنين من امروز پانكچر شدم ساعت ١١ صبح ١٩ تا تخمك ازم گرفتن ولي از درد دارم ميمير ...

عزیزم خوب تعداد تخمکات بالا بودن......

هایپرم نشی باید رژیمتو سفت و سخت رعایت کنی که تخمدانات به روال قبل برگرده.........

عزیزم دردت طبیعیه........

ببین سلده بگم فکر کن فقط ۱۹ بار سوزن فرو کنن تو دستت درد داره خوب........

پس تا یه حدی طبیعیه چون تخمکات شکر خدا زیاد بودن.......

لااقل میدونی دردت علت خوبی داشته.......

آب، سفیده تخم مرغ و رژیم پر پروتئینو رعایت کن به زودی خوب میشی........

فقط کار سنگین نکن........

عزیزم خوب تعداد تخمکات بالا بودن...... هایپرم نشی باید رژیمتو سفت و سخت رعایت کنی که تخمدانات به رو ...

آنا جون خدا تو رو واسه ما نگهداره اگه تو نبودي چيكار ميكردم! يعني لازم نيست زنگ بزنم به دكترم؟ از كجا بفهمم هايپر شدم يا نه؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
مرسی عزیزم ،انشالله،ازخدامیخوام دامن همه منتظرا زوده زود سبز شه،نی نی منم 29هفته ی دیگه سالم و سلامت ...

چرا که نه خدا خودش بهت داده انشااله صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم 

نمیدونی چقد خوشحال شدم برا همسرم هم تعریف کردم همش میگه نگرفتن فقط بخاطر استرسه بی استرس راحت وطبیعی بچه دار شدن 

عظمت خدارو شکر🙏🙏