2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ببینین حتما در مورد انقباضات رحمی با دکتر حرف بزنین، بارداریه ما ها این اتفاق ممکنه برامون پیش بیاد ...

مرسی والا دیروز گفتم .گفت خوشحالم اینو میگی😕😕حالا فردا باز میگم

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
لیلا جون آنا جون خدا عمرتون بده. ی کم اروم شدم. انقدر زبونم لال تجربه قبلی ام بد بود . لک که دیدم بد ...

سوگول جان، آنا جون که خودش یه پا دکتر ِ، خیلی قشنگ راهنمایی میکنه، الهی شکر بعد از اونهمه سختی نتیجه شیرینش رو هر روز میچشه، منم یه کوچولو تجربه و حرف دکتر خودمو خوندن بروشور داروها، یکم انقباض ایرادی نداره و طبیعیه چون رحمت داره بزرگ میشه 😍 نی نی داره برا خودش جا باز میکنه، چون ماها دارو مصرف میکنیم این دردا بیشتر هم میشن، دکتر من گفت خونریزی تو بارداری نشانه نمیتونه باشه باید بررسی بشه ولی اصلا دلیل هیچ چیزی صد در صد نیست ، تازه به قول آنا جون تو بارداری ماها که اصلا لک و خون طبیعیه، لرزتم فقط مال سرم ، پس با خیالِ راحت دست بکش روی دلت و با اون فندق خوشگلت حرف بزن تا هر دوتون آرامش داشته باشین، خدا خودش حافظ ما وبچه هامونه. هممون هم که مطمینم برای همدیگه دعا میکنیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دشمنت شرمنده باشه خانومی! خودت حتما از پیاما میفهمی که چقدر واسه همه مهمی! و چقدر دعا پشت سرته. &nb ...

شماها تک تکتون برام عزیز هستین، همتونو دوست دارم و از اینکه اینجا رو دارم و شما دوستای خوبمو در کنارم دارم خداروشکر میکنم.😘😘

لیلا جون میدونی ترس من از چیه؟ دکترم بهم گفت اگه بازم ماه دیگه کیست داشتی سیکل را شروع میکنیم.اگه ا ...

حق داری نگران باشی،یه راهکارموثر تو از بین بردن کیست، حذف لبنیاتِ، خیلی خیلی تاثیر داره، من که الان ۷ ماه لب نمیزنم، از هر پرسیدم گفت کارخوبی میکنی، البته ببین کیستتخیلی خیلی ریزِ، کلا اونجوری نیست که بخواد استرسیت کنه، دیگه ۱۱ میلیمتر خیلی ریزه ،اندازه نخودِ، اصلا بهخودت استرس نده، ورزش کن پیاده روی حتی، آب زیاد بخور، ماهی و گوشت سفید ، گردو، لبنیات هم حذف کن ببین کلا از بین میره، تازه اینهمه خانوما با کیست باردار میشن، به منم گفتن کیستت نمیذاریم بزرگ بشه ولی ممکنه تو تحریک یکم بزرگ بشه ،مهم نیست،ببین حرف همه دکترا یه جوره.

حق داری نگران باشی،یه راهکارموثر تو از بین بردن کیست، حذف لبنیاتِ، خیلی خیلی تاثیر داره، من که الان ...

عشق منی تو

ایشالا ماه دیگه مامانی و می یایم در مورد علایم بارداری ازت میپرسیم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
حق داری نگران باشی،یه راهکارموثر تو از بین بردن کیست، حذف لبنیاتِ، خیلی خیلی تاثیر داره، من که الان ...

کیست ت چه اندازه بود

الان با دارو بزرگ شده؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عشق منی تو ایشالا ماه دیگه مامانی و می یایم در مورد علایم بارداری ازت میپرسیم

فدات بشم عزیزم،ایشالله،

خوشبخت جون کیست من اندومتریوما بود کلا به سختی از بین بره ، ال دی هم روش اثر نداره چون کیست فولیکولی نیست، حدود ۲ سانت بود ، دارو خوردم ،از لحاظ غذایی مراعات کردم حسابی، ورزش کردم، از لحاظ روحی هم به خودم تلقین کردم این کیست نمیتونه جلوی بارداری منو بگیره، همین سه هفته پیش رفتم دکتر که تخمدانم دردمیکرد سونو کرد گفت کیستت نیست از بین رفته، تازه دکتر به من دارو نداد که کیستم آب شه دارو داد تا بزرگتر نشه وگرنه گفت با همین میریم تو سیکل ،پس اصلا استرس نداشته باش

فدات بشم عزیزم،ایشالله، خوشبخت جون کیست من اندومتریوما بود کلا به سختی از بین بره ، ال دی هم روش اث ...

آخه تو نمیدونی من چقدر خرم.همه ش به خودم انرژی منفی میدم.یه خری م من نگو و نپرس

خدایا پروردگارا رحمتت رو شکر ، حکمتت رو شکر، جمیع مادران و منتظران این جمع رو از لطف و عنایت خودت مح ...

خیلی زیباست این متن،واقعا حرف دل ما مادران منتظره که باسختی بچه دار میشیم،ناخوداگاه اشک از چشمام سرازیر شد😢😢😢

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
انتقال پنجمم بود کار خاصی نکردم، یعنی شرایط عین همون زمانهایی بود که منفی میشدم سه روز استراحت نسب ...

خاتون جون داروها وآمپولهات نسبت به انتقال های قبلی کم و زیاد شده بود؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

سلام به همه دوستای گلم

منم فردا اگه خدا بخاد انتقال دارم.بیمارستان پارسیان.امروز هم سه تا سرم ای وی جی تزریق کردم

بهم گفتن جنینت پنج روزه هست.ایشالا که ایندفعه نتیجه بگیرم برام دعا کنید دوستان

بعد انتقال چه چیزایی رعایت کنم؟جنینم فریز شده هست