2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
پس احتمالا برا عوارض پانکچرته....... اگه خیلی اذیتت میکنه به دکترت بگو ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه ...

ممنون عزیزم 

واقعا چقد خوبه ک اینجارو پیدا کردم و شما دوستای,گلم رو دارم همیشه براتون دعا میکنم دوستای گلم برام دعاکنید همه چی,خوب,پیش بره 

خدا کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم همراهم بود نمیشد  وگرنه کلی باید گریه میکردم تا خونه !!!! آره ماه بعد میخوام شروع کنم ...

آره فعلا بخور.......

چون بخوایی قطع هم کنی نباید یهویی پرد رو قطع کنی......

باید کم کنی و بعد به مرور قطع کنی.......

آسپرینم فکر کنم بهویی نباید قطع کنی.......

من نداشتم برا همین دقیق نمیدونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  منم ديروز از بيمارستان مرخص شدم  داشتم دق ميكردم دفع پروتيين داشتم و انزيماي ...

عزیزم ایشالله این روزام میگذرن و از بقیه روزای بارداریت لذت میبری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ممنونم ریرا جان، مامی جان و دوقلو های عزیزم و تمام دوستان ، الان بهم زنگ زدن امشب یه تزریق دارم و چهارشنبه صبح به خواست خدا پانکچر ، توکل به خدا همه چیز خوب پیش بره، خیلی التماس دعا دوستای خوبم.

بچه ها من خیلی ترشح دارم ، دقیقا ترشح تخمک گذاری شما هم داشتین؟ نمیدونم چرا یهو خودمو انقدر باختم، ب ...

عزیزم منم داشتم از چند روز قبل پانکچر نگران نباش وقتی ترشحات رو میبینی همون موقع تخمکگذاری که نمیشه چند روز بعدشه.....

بچه ها من خیلی ترشح دارم ، دقیقا ترشح تخمک گذاری شما هم داشتین؟ نمیدونم چرا یهو خودمو انقدر باختم، ب ...

عزیزم انقدر نگران نباش توکلت ب خدا باشه بهش اصلا فکر نکن بزار زمان خودش تورو ب جلو ببره😍

راستی عزیزم اینم گواه حرفم........

من امروز یازده سیکلم و شدیدا ترشحات تخم مرغی (تخمکگذاری) دارم........

یعنی لااقل دو سه روز تا تخمکگذاریم مونده شایدم بیشتر......

سلام آنای عزیزم...واست خیلی خوشحالم که به موفقیت نائل شدی...

من بیش از یک ساله که نی نی سایت نیومدم

کلا از لحاظ روحی اذیت بودم

قصد دارم برم تو سیکل ...

دوستان به انرژی مثبت همتون نیاز دارم

امیدوارم هممون مامان بشیم

توکل به پروردگار

آنا جون دلم واسه راهنمایییهای با حسن نیتت تنگ شده بود....دخملی گلت رو بجای من ببوس

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
سلام آنای عزیزم...واست خیلی خوشحالم که به موفقیت نائل شدی... من بیش از یک ساله که نی نی سایت نیومدم ...

فدات بشم عزیزم......

ایشالله قسمت خودت......

خوشحالم که دوباره شروع کردی........

ایشالله با شکم قلمبه به حضور گرمت ادامه بدی.....

منتظر خبرای خوبتم عزیزم........

هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتتم عزیز دلم.......