2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
انا جون از اول ابان شده شنبه یکشنبه و سه شنبه

ممنون عزیزم آره دوستمون گفتن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی اخیرا مطب نرفته؟؟ لطفا زودتر جواب بدید من 2 بلیط دارم

مونیکا جون ظاهرا باید بلیطتو کنسل کنی واسه فردا بگیری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

پس انشالله از های ایمنی من رو هم قبول کنن که دیگه نیاز به تکرارشون نداشته باشم...مرسی سوگل و انای عزیز  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها سلام، متاسفانه خبرای خوبی ندارم،

دکتر امروز با من حرف زد، روز جمعه که برای سونو رفتم ۹ تا فولیکول داشتم در اندازه های ۱۸ ،۱۷ ،۱۴، و اندومتر ۸ ، ولی والور استرادیول روز جمعه نصف شده ، امروز صبح سونو انجام شد فولیکولها هستن و به اندازه ۲۲ و ۲۳ رسیدن ،ـضخامت اندومتر ۱۱ ولی دکتر گفت اگر استرادیول رشد نکرده باشه و اندازه پروژسترونت بالا رفته باشه سیکل کنسل میشه معنیش اینه زودتر تخمک گذاری کردی و اگر بخوایم پانکچر کنیم چیزی پیدا نمیکنیم ولی این خیلی عجیب چون از همون سونو اول ستروتاید رو تزریق کردی، حالا منتظرم عصری خبر بدند کلی گریه کردم خیلییییی، همه چیز قبول ولی حتی نرسیدن به انجام لقاح خیلی درآوره خیلی، امیدی ندارم، 

بچه ها سلام، متاسفانه خبرای خوبی ندارم، دکتر امروز با من حرف زد، روز جمعه که برای سونو رفتم ۹ تا فو ...

یعنی قبل ا زپری تخمک گذاری داشتی؟؟؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

سلام به همگی

دوستای گلم منم دیشب که 11 انتقالم بود شکر خدا بیبی چکم مثبت شد منتظر چهارشنبه برم از بدم.....همون لحظه واسه همه دعا کردم امیدوارم همه این احظه رو ببینن

آنای گلم اگه دل گرمی های شما نبود من داغون میشدم حرفات خیلی آرومم کرد ایشالا خدا بهترینها رو قسمتت کنه

سلام به همگی دوستای گلم منم دیشب که 11 انتقالم بود شکر خدا بیبی چکم مثبت شد منتظر چهارشنبه برم از ب ...

تبریک عزیز دلم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه ها اصلا به علایم توجه نکنید من هیچ علامتی نداشتم بحز سه روز اول که یه کم زیر ذلم میگرفت و و ل میکرد  در ضمن اصلا استراحت نکردم بعد از انتقال سریع برگشتم شهرستان 1000کیلومتر و تو ماشین بودم یعدش اومدم خونه عین همیشه کارامو میکردم هفتم تا دهم رفتم مسافرت 3 ساعت تو ماشین که حاده خاکی و پر از چاله چوله بود خلاصه فقط باید خدا بخواد و استرس نداشته باشیم