2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
يعني هماتوم اينقدر درد داره عصري حالت پريود شديد شدم از درد

مینو جون اتفاقا جونریزی منم با درد شروع شد یعنی قبلش کمرم و دلم درد گرفت ترسیدم اومدم دراز کشیدم.......

یه کم بعدش رفتم دستشویی و دیدم به خونریزی افتادم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چكار كنم چه خاكي سرم بگيرم خارجي نيست

عزیزم اولا دور از جونت ، بعدم کی گفته پروژسترون ایرانی باعث سقط میشه، عزیزم من اینجا هستم همین مشکلات توی بارداری پیش میاد، تمام داروها فرمولِ یکسانی دارن فقط شرکت دارویی فرق داره، اینجوری نیست توی ایران ترکیبات پروژسترون با ترکیبات پروژسترون جای دیگه فرق کنه ممکنه اسمشون متفاوت باشه ولی همه یکسان هستن، عزیزم اول اینکه برو پیش دکتر خودت برای انقباضات رحمی دکترت بهت حتما منیزیم میده، تا میتونی استراحت کن، خدا ایشالله خودش نگهدارِ دردونه ات هست.

مینو جان خب معلومِ پروژستڔون تزریقی سریع تر جذب میشه ، شما به قول آنا جون هماتوم.داری ولی ربطی به شیافت نداره ، خیلی اوقات با تزریق پروژسترون هم خونریزی اتفاق میعته، یکی از دوستامون به نام مامانی مهیا اشتباه ننوشته باشم اسمشو همین حالتارو داشته آخرشم مشخص شد هماتوم داره، عزیزم هماتوم درد داره معنی خود کلمه اش یعنی لخته خون ، نترس ، مال دارو نیست.

راستی مینو جان فقط فقط حرف دکتر خودت یا دکتر متخصصی که کارش نازایی و میکرو هستش رو گوش کن به قول سوگول بیمارستان فقط شلوغش میکنن تجربه هم ندارن الکی میترسوننت. نگران نباش فقط استراحت کن.

فردا ivig دارم دعا کنید ی کم استرس دارم حالم بد شه و...  این روز سونوی قلب چرا نمی رسه؟ به من ...

سوگل جان انشاا که بسلامتی تزریق میکنی؟عزیزم میتونم بپرسم هزینه سرم ivig هر سری چقد میشه؟شما از کجا تهیه میکنید؟

من اهوازم مادرشوهرم خونه تهران داره برا سفر يكماهه رفته دكترم مرمضي هست دكترم اعتقاد داره مال شياف ن ...

مینو جان انشا که خدا نی نی گلتو حفظ کنه،عزیزم شما خود اهواز میکرو کرده بودید پیش مرمضی یا تهران بودی؟

مینو جون اتفاقا جونریزی منم با درد شروع شد یعنی قبلش کمرم و دلم درد گرفت ترسیدم اومدم دراز کشیدم.... ...

آنا جون میشه بگی چطوری میتونم از دکتر طرازی نوبت بگیرم عزیزم؟اگر حضوری برم بهم وقت میده چون از شهرستان میام،لطفا ساعت کاری و چه روزایی هستش بهم میگی

مینو جون بعید می دونم مال شیاف باشه نگران نباش. شما خودت تهران نیستی؟ دکترتون کیه؟ به حرف فقط دکترت ...

سوگل جان برای تایید سرم تمام ازمایشات ایمنی رو میخوان؟ازمایشات شما برای چه تاریخی بوده؟برای من حدود یکسال و نیم پیش بوده نمیدونم برای تایید قبولش میکنن یا نه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام به همگی

yasna جان باید به مطب زنگ بزنی حضوری نیازی نیست روزهای زوج از حدود 4:30 تا 9 شب جواب تلفن رو میدن

آنا جون من دیشب حدود 8 شب دوتا لکه دیدیم و از امروز صبح هم خونریزیم تقریبا شروع شده اگه بخوام اول تا سوم پریودی برم مطب ، چهارشنبه روز چهارمه یا سوم؟ میخواستم وسط هفته نرم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت