2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سوگل جان انشاا که بسلامتی تزریق میکنی؟عزیزم میتونم بپرسم هزینه سرم ivig هر سری چقد میشه؟شما از کجا ت ...

عزیزم هزینه بار اول بستگی به این داره بتونی تایید بگیری یا نه اگه تایید بگیری دونه ای حدودای ۲۰۰ هزار تومن میشه اما اگه نتونی تایید بگیری حدودای ۷۵۰هزار تومن میشه دونه ای........

تعداد سرماتم برا هر بیست کیلو وزنت یه سرم پنج گرمی تجویز میشه.....

عزیزم سرمارو معمولا داروخونه هلی بزرگی مثل شهید کاظمی، ۱۳ آبان، هلال احمر، ۲۹ فروردین میتونی تهیه کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون میشه بگی چطوری میتونم از دکتر طرازی نوبت بگیرم عزیزم؟اگر حضوری برم بهم وقت میده چون از شهرست ...

عزیزم ط ر ا ز ی روزای زوج بود و ساعت ۴ به بعد میتونی زنگ بزنی وقت بگیری ولی سعی کن اول وقت زنگ بزنی چون دکتر بیاد منشی سرش شلوغ تر میشه......

اینم شمارشه........

۲۲۳۱۵۹۵۵

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوگل جان برای تایید سرم تمام ازمایشات ایمنی رو میخوان؟ازمایشات شما برای چه تاریخی بوده؟برای من حدود ...

عزیزم آزهای ایمنیو میدونم شش ماه بیشتر نباید از تاریخش بگذره........

ظاهرا برا تایید بار اول یکم سخت میگیرن........

مگه اینکه سابقه سقط داشته باشی.......

بازم سعیتو بکن ولی اکثر دوستان اخیرا برا بار اولو آزاد خریدن.......

سوگل جون سابقه سقط داشت تایید گرفت......

سلام دوستان. دیروز رفتم بیمارستان و تشکیل پرونده دادم. این آزمایش شوهرمه. من نمیدونم چی به چیه. برام ...

عزیزم خوب تحرکش پایینه اما مام تقریبا با این خدود تحرک جواب گرفتیم........

مورفولوژیشن یه درصد نرماله که بازم ما یا همین مورفو جواب گرفتیم........

پس امیدوار باش......

یسنا جون و رز جون منم ازمایشهام قدیمی بود مال ۹۴ بود. من ی مثبت بدون قلب داشتم از اولی با بیمه تکمیلی تونستم تایید بگیرم . من از ۱۳ آبان خریدم.

ازادش ۷۰۰ و ۸۰۰ هست من سه تا می زنم هر سری. بار اول بیمه فرانشیز ۳۰ درصد تایید کرد بار دوم ۲۰ درصد. تقریبا ۶۰۰ تومان شد سه تاش

سلام به همگی yasna جان باید به مطب زنگ بزنی حضوری نیازی نیست روزهای زوج از حدود 4:30 تا 9 شب جواب ت ...

عزیزم امروزم میتونی بری مطب.......

امروز روز اولته........

چهارشنبه هم میتونی بری که روز سومته........

اگه میتونی امروز برو که فرصت تهیه داروهاتو داشته باشی......

سلام دوست جونی ها

من دیروز عصری پری شدم و امروز اولین روزی یه که میرم واسه سونو

خدایا به امید تو

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام ...ساعت کاری مطب دکتر طرازی از اول آبان شنبه یکشنبه و سه شنبه س...در جریان باشید

ممنون از اطلاع رسانیت.......

پس روزاش تغییر کرده.......

باید یادداشت کنم.....

دوستان کسی اخیرا مطب نرفته؟؟ لطفا زودتر جواب بدید من 2 بلیط دارم

عزیزم والا من برنامه جدید مطبشو نمیدونستم میخوایی زنگ بزن بیمارستان آبان شاید از تغییر برنامش خبر دارن.......

آنا جون میشه بگی چطوری میتونم از دکتر طرازی نوبت بگیرم عزیزم؟اگر حضوری برم بهم وقت میده چون از شهرست ...

عزیزم ظاهرا دوستان میگن برنامه روزاش تغییر کرده و شده شنبه و یکشنبه و سه شنبه.......

من اهواز پيش مرمضي ميكرو كردم تهران دوبار برا ازمايشهام رفتم لكه ها قهو هاي و تيكه تيكه شدن خارش واژ ...

این خوبه برا خارش واژنتم خشک نگهش دار اگه شدیدتر شد به دکترت بگو شاید پمادی چیزی بده.......

سلام دوست جونی ها من دیروز عصری پری شدم و امروز اولین روزی یه که میرم واسه سونو خدایا به امید تو

به سلامتی عزیزم.......