2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم هیچی نداشتم، فقط از روز 10 به تا 12 دل دردهای خیلی وحشتناکی داشتم، که خدا رو شکر امروز تتا این ...

مباركه شيرين جان انشالله نه ماه رو به سلامتي بگذروني عزيزم🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍

عصري ساعت ٦درد وحشتناكي رحمم و كمرموگرفت رفتيم دكتر زمينو از درد چنگ ميزدم يهو خونريزي كردم كفتم تما ...

شیاف فورتیژست منظورتونه؟ ای وای چقدر بد... خدا رحم کنه

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
چكار كنم چه خاكي سرم بگيرم خارجي نيست

مینو جون هستها توزیع شده داروخونه طالقانی تجریش رو سر زدی؟ ان شالله به خیر می گذره.

شما لک بینی ام داشتی قبلش یا یهو خونریزی کردی بی مقدمه؟ 

دعات می کنیم . شما ی کم استراحت کن خواهشنا. اشتباه نکنم شما تحرکت زیاده. بعد انتقال هم تو خونه طاقت نیاورده بودی. نگران نباش. همین که قلبش می زنه عالیه

خدایا شکرت. شکرت که دوستامون مثبت شدن. اما به بزرگی و عظمتت قسم مراقب فرشته هامون باش. با اینهمه درد و رنج و هزار امید بچه ها مثبت می شن. لااقل بارداری راحتی نصیبمون کن. آمین

مینو جون بعید می دونم مال شیاف باشه نگران نباش. شما خودت تهران نیستی؟ دکترتون کیه؟ به حرف فقط دکترت گوش بده. این بیمارستان و... شلوغ می کنن بی خود. سری پیش منو سکته دادن

مینو جون بعید می دونم مال شیاف باشه نگران نباش. شما خودت تهران نیستی؟ دکترتون کیه؟ به حرف فقط دکترت ...

من اهوازم مادرشوهرم خونه تهران داره برا سفر يكماهه رفته دكترم مرمضي هست دكترم اعتقاد داره مال شياف نيست ولي عصري امپول پروژسترون زد خونريزي قطع شد 

سلام به همگي بچه ها من رفتم پيش طب سنتي گفت طبعت  سرد و خشك برام بادكش رحم و تخمدان نوشت به نظر ...

پس سعی کن اصلاحشون کنی.......

برا بادکشم جای مطمئن برو........

مثلا مرکز تحقیقات حجامتی که تو فیض آباده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عصري ساعت ٦درد وحشتناكي رحمم و كمرموگرفت رفتيم دكتر زمينو از درد چنگ ميزدم يهو خونريزي كردم كفتم تما ...

عزیزم نگران نباش به خیر میگذره این روزام......

استراحت مطلق کن.......

سلکسانتم که فعلا قطع کرده.......

آمپولم که میزنی قطع میشه نگران نباش........

معمولا ماهایی که مشکل انعقادی داریم هماتومو تجربه میکنیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اهوازم مادرشوهرم خونه تهران داره برا سفر يكماهه رفته دكترم مرمضي هست دكترم اعتقاد داره مال شياف ن ...

مينو جون دكتر عارفي به هيچ كدوم از داروها حساسيت نشون نميده جز شياف كه اونو خارجي پيشنهاد ميكنه

بنظر من يه سر به داروخونه سيزده ابان،پرديس،قائم ،و داروخانه بيمارستان بهمن و عرفان بزن من از اينجا شياف گير اوردم