2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
سلام بچه ها انگار مشكلات من سر دراز داره انروز جواب آزمايشهام اماده شد مشخص قتد بارداري دارم اول رفت ...

عزیزم الان تستامو نگاه کردم........

ببین برا من پروتئین رو زده trace و مقدارشم زده ۲۰۰ میلیگرم بر لیتر.......

آسکروبیک لسیدم زده trace، باکتری رو زده few، موکوس رو زده modrate و کریستال رو هم (برای کلسیم، اکسالات، اوریک اسید همه few زده)

اینا همه نتایج تست ادرار بود که میبینی که همه اینا باید نگاتیو میشدن ولی نبودن منم هول کرده بودم اما دکترم گفت جای نگرانی نیست........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها، مینو جان من هر وقت تهوع داشتم و ببخشید بالا آورد تو ادرارم پروتیین بوده اصلا نترس از همه چیز برات بدترِ، دکتر تغذیه که پزشکی نخونده اگر پزشک عمومی باشه بعد تخصص تغذیه یه چیزی، برو فقط تحت نظر یه دکتر متخصص زنان که تخصصش ناباروری هم هست باش بعضی از دکترا فقط استرس میدن .ایشالله همه چیز خوبِ ببینم آلبومین بالا بوده تو ادرارت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من صبح سونو انجام دادم گفت هیچی نمیبینم ولی حالا که میگی درد داری دفعه دیگه معاینه دقیق تری میکنم ، ٢ تا فولی سمت چپ داشتم و ٤ تا سمت راست، خوب و بدشو نمیدونم، گفت دو تا انتقال میدیم . بچه ها من الان باید تا ساعت ١١:٥٠ دقیقه اینجا منتظر بشم تا اون قطار که درجه دو بیاد خاک بر سرا الان فقط قطار بیزنس کلاس گذاشتن مجبورم تو ایستگاه منتظر بمونم، دلم خیلی گرفته ، بیاین منو بغل کنین بهتون احتیاج دارم .  

خدایا پروردگارا رحمتت رو شکر ، حکمتت رو شکر، جمیع مادران و منتظران این جمع رو از لطف و عنایت خودت مح ...

سوگول جان اشکم دراومد چقدر قشنگ توصیف کردی عزیزم، الهی آمین الللللهیییی آمممممین

بچه ها من صبح سونو انجام دادم گفت هیچی نمیبینم ولی حالا که میگی درد داری دفعه دیگه معاینه دقیق تری م ...

ليلا جونم دركت ميكنم عزيزم منم دلم خيلي گرفته خسته ام الان دلم فقط ميخواد كه به ارامش برسم 

مطمئنم روزاي خوب تو راهههههههههههههههههه  

بچه ها من صبح سونو انجام دادم گفت هیچی نمیبینم ولی حالا که میگی درد داری دفعه دیگه معاینه دقیق تری م ...

لیلا جون

ناراحت نبینمت عزیزم

ایشالا که همه چیز به خوبی برات پیش بره و بزودی جشن مادر شدنت رو بگیریم  

لیلا جون ناراحت نبینمت عزیزم ایشالا که همه چیز به خوبی برات پیش بره و بزودی جشن مادر شدنت رو بگیری ...

قربونت برم مر مر جونم،   الهی آمین ، میگم انگار دفعه پیش بیشتر فولی داشتم امروز ٥ تزریق بود و روز ٨ دوره ، نمیدونم این چند تا فولی خوبه بدِ، امید به خدا.

ليلا جونم دركت ميكنم عزيزم منم دلم خيلي گرفته خسته ام الان دلم فقط ميخواد كه به ارامش برسم  مط ...

فدات بشم عزیزم، واقعا به این مرحله میرسیم انگار مرحله غول بازیه، توانمون کم میشه. خوبه شما دوستای خوبمو دارم.  

عزیزم الان تستامو نگاه کردم........ ببین برا من پروتئین رو زده trace و مقدارشم زده ۲۰۰ میلیگرم بر ل ...

بله بله دقيقا مثل مال من پس خداروشكر ديشب نميدونم چرا دكتر اولي مال تغذيه انقدر ترسوندم 

سلام بچه ها، مینو جان من هر وقت تهوع داشتم و ببخشید بالا آورد تو ادرارم پروتیین بوده اصلا نترس از هم ...

البومين بود ولي زياد نه ازمايشا خونه خودمه خودم اومدم خونه بابام ولي اشتهام بشدت كم شده علي رغم گرسنگي هاي شديد ويهو سردم ميشه

فدات بشم لیلا جون........

خوب این که خوبه اولین قطار سواری وروجکاته که.......

نیم جین وروجک با هم بگین اووووو اووووووو کیشششششش کیشششش اوووووو اووووو کیشششششش کیشششششششش......

منم سوتشو میزنم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیز دلم ناراحت نبینمت انشالله همین فولی ها میشن بهترین جنینت ،توکل کن به خدا     

بله بله دقيقا مثل مال من پس خداروشكر ديشب نميدونم چرا دكتر اولي مال تغذيه انقدر ترسوندم 

امان از این دکترای بی روح و روان.........

نمیگن با یه حرف بیمار داغون میشه........

حرق داریم بیمار رو به موت رو دور از جونتون زنده میکنه خرف دارین یه آدم سالمو........

واقعا اینا........

چی بگم.........

عزیزم فقط بسپارش به خدا چون دیگه از این به بعد تنها کاری که ازت برمیاد احتیاط و توکله.......

ایشالله بغلش که کردی خستگی تنت در میره........

خوبیش اینه بعدا هر چه قدر وروجکت خستت کنه کافیه یه لبخند بزنه اساسی خستگیت در میره........

براتون از این خستگیایی که با یه لبخند در میره آرزو میکنم........

فداي محبت تك تكتون انا جان هم كه خيلي بزرگي ميكنن ميان جواب ميدن نميدونم چطور تشكر كنم ارزوي سلامتي ...

فدات بشم عزیزم.......

بوسسسسس