2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046843 بازدید | 684556 پست
بهترین زمان خوردن اسید فولیک در طول روز کی هستش؟ calcicare چی؟ و آسپرین  من دارم یواش یواش دیو ...

سوگول جون همونطور که مامان سبحان و آنا جون گفتن تایم خاصی نداره ، ولی چون باید با فاصله از بقیه چیزا بخوری اول صبح چشمت باز شد بخور ، دکتر به منم همین حرفِ آنا جون و مامان سبحانِ عزیز رو زد بعد گفت میخوای خیالت راحت باشه یکساعت قبل از صبحانه بخور دیگه منم تا چشممو باز میکنم اول اسید فولیک میخورم تا آماده بشم و صبحانه حاضر کنم ساعت شده ٧ یکساعت شده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. ببخشید من مدتی نبودم والا از خودم بگم که من شهریور که پیش دکتر رزاق هیسترو شدم تا الان پریود نشدم، باید پریود شم که قرص های بعد عمل بخورم ولی نشدم و منتظرم دکتر رزاق از مسافرت بیاد برم پیشش. واس اینک چیزی نداشتم برای گفتن نمی اومدم الان هم از این صفحه به قبل شروع میکنم به خوندن ببینم مامان داشتیم یا نه؟ فعلا 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

لیلا جون خوبی. خوشحالم که داری به مامان شدن نزدیک میشی. مرمر جون وپر پر جون هم چنین شما وووو وای از دل دوقلو جون الهی دوقلو فدات شم خیلی ناراحت شدم بخدا. درکت می کنم خواهری متاسف شدم عزیزم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان سبحان جون و سها ستاره عزيزم ممنون از ابراز همدردي 

خيلي دوران سختي رو ميگذرونم انشاالله مه هيچ كس تجربه نكنه

ليلا جونم ممنونم بابت اطلاعات مقايسه كردم فكر ميكنم فرتيل بهترين باشه بازم ممنونم

سلام بچه ها انگار مشكلات من سر دراز داره انروز جواب آزمايشهام اماده شد مشخص قتد بارداري دارم اول رفتم دكتر تغذيه رژيم داد بعدش رفتم غدد كفت رعايت كن و قندتو چك كن توخونه اگر كم نشد انسولين بايد بزني كفت ديابت بارداري داري😢😢😢يه مشكل ديگه اين بود تو ادرارم دفع پروتيين داشتم كفت خيلي زوده مگه هفته چندي اين نشونه مسموميت بارداريه حالا فردا قراره دوباره برم پيش دكتر خودم ببينم چي ميگه برا دفع پروتيين و گلبول سفيد و كفت ميكروسكوپي خون تو ادرارته اختمالا مال ديابتته خدايا چكار كنم دارم دق ميكنم

سلام بچه ها انگار مشكلات من سر دراز داره انروز جواب آزمايشهام اماده شد مشخص قتد بارداري دارم اول رفت ...

عزیزم پروتیین تو ادرارت مال تهوع که داری گفتی خیلی بالا آوردی میتونه مال اون باشه، فقط تحت نظر باش ، ایشالله زود همه چیز رو به راه میشه.

سلام بچه ها انگار مشكلات من سر دراز داره انروز جواب آزمايشهام اماده شد مشخص قتد بارداري دارم اول رفت ...

سلام مينو جون مگه قندت چند بود ؟ براي من دفعه اول كه توي هفته ٧ يا ٨ آزمايش دادم ١٠٣ بود كه خيلي ترسيدم البته اين هم بگم قبلش يك مقدار ناپرهيزي كرده بودم ولي بعد رعايت كردم و دوباره آزمايش دادم شده بود ٨٨ ، تا ميتوني قندهاي مصنوعي نخور اصلا من عاشق بستني هستم ولي توي اين مدت كه فهميدم مستعد قند بارداري هستم نخوردم اصلا ، خودت رو هم خيلي نگران نكن كه مشكل قند عصبي هم هست ، باميه و كدو بخور حتما خيلي خوبه براي كاهش قند .

نميدونم اميدوارم همينطور باشه قند ناشتا١٠٧ قند بعد از يكساعت از تست گلوكز ٢٠٤

نگران نباش اصلا قند با گلوكز كه اصلا زود بوده دكترت برات نوشته فقط اينطوري استرس به آدم وارد ميكنن رعايت كن دوباره دو هفته ديگه آزمايش بده مطمئن باش اومده پايين .

نگران نباش عزیزم کلی مامان با دیابت بارداری زایمان موفق داشتن.......

فکرای بد نکن........

ضمنا تا یه حدی پروتئین تو ادرار میتونه باشهمنم اوایل بارداری داشتم که دکترم گفت طبیعیه......

مطمئن باش همه چی میگذره و صحیح و سالم بغلش میکنی........

ببین نه ماهه به این فکر کن هر چه قدرم سخت بگذره نه ماهه و بعدش صحیح و سالم بغلت........

اینطوری مثل برق و باد میگذره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خدایا پروردگارا رحمتت رو شکر ، حکمتت رو شکر، جمیع مادران و منتظران این جمع رو از لطف و عنایت خودت محروم نکن. دردی داریم درمانش تویی. غمی دارم نا گفتنی باری بر دوش داریم سنگین. بارمون رو سبک کن و به سرمنزل مقصود برسون. نمی دونم بگم به درد تزریقاتمون رحم کرد یا به درد زخم زبون مردم. یا درد فشرده شدن قلبمون وقتی کودکی می بینیم و تمام سلولهای بدنمون مادر شدن رو طلب داره اما...

خدایا رحم کن . انگار چند ساله زندگی مون متوقف شده نه لذتی نه اطمینان خاطری از آینده. از این ترس و نا امیدی نجاتمون بده

خدایا پروردگارا رحمتت رو شکر ، حکمتت رو شکر، جمیع مادران و منتظران این جمع رو از لطف و عنایت خودت مح ...

امین....واقعامن ک دیگه بریدم...ناامید..افسرده..بی هدف

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

واقعا اناجون شما هم دفع پروتيين داشتي عصري دكتر تغذيه نابودم كرد كفت امشب بايد بستري بشي بعدش كفت مسموميت بارداري از حالا چه خبره واي چه حالي شدم ولي دكتر غدد كفت رژيمتو رعايت كن دوباره ازمايش بده ببينم چي ميشه