2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
واقعا اناجون شما هم دفع پروتيين داشتي عصري دكتر تغذيه نابودم كرد كفت امشب بايد بستري بشي بعدش كفت مس ...

عزیزم آره تو تست ادراری که اوایل بارداری دادم پروتئین و کلی چیزای دیگه تو ادرار بود.......

منم فکر میکردم دیگه مسمومیت بارداری دارم اما دکترم گفت طبیعیه.......

نگران نباش......

اگه نتیجه اون آزمو پیدا کنم برات میذارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. من احساس ميكنم از وقتي آمپولا رو ميزنم شكمم خيلي بزرگ شده واسه شما هم اينجوري بود؟ بعدا ...

عزیزم آره همه مون همین حالتو داشتیم.........

ایشالله بعدش همچین شکمت بزرگ بشه این بزرگی به چشت نیاد........

ترکهای بارداری و قلمبگی اساسی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام .کسی میدونه چسب جنین چیه؟

دوست من میگفت یک ا ز آشناهاشون که چند بار میکو ناموفق داشته دکتر جدیدش بهش میگه موقع انتقال بهت چسب جنین میزنم.که بچه به رحم بچسبه و الان خدا را شکر بارداره.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

این اطلاعات رو من دارم از توی بقیه گروهها پیدا میکنم

1-تکنیکی که قبل از انتقال جنین یا میکرو اینجکشن استفاده می شود و شانس حاملگی را افزایش می دهد.

2-بیمارانیکه چسب جنین را قبل از انتقال جنین دریافت کرده بودند، بطور مشخصی, افزایش در لانه گزینی و حاملگی و ادامه حاملگی نسبت به گروه پلاسیبو داشته اند. میزان سقط و حاملگی خارج رحمی بین دوگروه از لحاظ آماری قابل مقایسه نبود.

3-این تکنیک برای اولین بار در دنیا توسط دکتر معصومه یونسی در سال 90 در دانشگاه شیراز مطرح و مورد تحقیق قرار گرفت که مقاله آن در مجلات داخلی و خارجی به چاپ رسیده است. خانم دکتر یونسی معتقد است علاوه بر استفاده از این تکنیک, شرایط آزمایشگاهی و تجهیزات کلینیک, پزشک متخصص و گروه آزمایشگاهی, انتقال زیر گاید سونو, آرامش و شرایط روحی و روانی بیمار و کیفیت اسپرم و تخمک از دیگر عوامل موثر می باشند

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
خدایا پروردگارا رحمتت رو شکر ، حکمتت رو شکر، جمیع مادران و منتظران این جمع رو از لطف و عنایت خودت مح ...

الهی آمین،انشالله خدا مزد تمام این سختی هامونو با یه نی نی سالم و صالح میده،  

سلام دوستاي گلم من الان بيمارستانم اومدم انتقال بدم لطفا برام دعا كنيد.❤❤❤

عزیزم.انشااللهبه به سلامتی خدا خودش مواظب تو و نی نی هاتا.ما را هم دعا کن حین انتقالت

سلام .کسی میدونه چسب جنین چیه؟ دوست من میگفت یک ا ز آشناهاشون که چند بار میکو ناموفق داشته دکتر جدی ...

والا بعضا میگن چسب جنین همون آمپول جی سی اف اس هست و منم فکر میکردم هاش سی جی بعد انتقاله.......

من هر دو رو داشتم و شکر خدا مامان شدم.......

سلام دوستاي گلم من الان بيمارستانم اومدم انتقال بدم لطفا برام دعا كنيد.❤❤❤

عزیزم ایشالله مامی برگردی خونه و یه عمر طولانی مامی بشی اساسی.......

دیگه سرتم نتونی بخارونی با وروجکهای شیطونت........

انا جان خيلي ازت ممنونم كه مياي جواب هممونو ميدي خدا سلامتي به خودت و خانوادت بده😘

فدات بشم عزیزم........

کاری نمیکنم.......

شادیتون به یه دنیا میارزه......

ایشالله شادی تک تکتون رو شاهد باشم.......