2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
میدونم آنا جان ولی متاسفانه فعلا هزینه اش را ندارم و باید صبر کنم تا هزینه اش جور بشه و تو این مدت ط ...

تو این مدت ایشالله خدا لطفش شامل حالت میشه و معجزه شو تجربه میکنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این آزمایش را تو آزمایشگاههای معمولی بدیم یا آزمایشگاه ناباروری؟! فرقی نمیکنه.

عزیزم والا چون دقیق نمیدونم چیه نمیتونم چیزی بگم ولی اگه با نمونه اسپرمه حتما مرکز ناباروری بدین اگه آز خونه فکر کنم جای دیگه هم میتونین بدین ولی معتبر باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عشقا. من دیشب قرص ال دی هام تمام شد و باید منتظر باشم که پری بیاد.یا خود خدا

به سلامتی عزیزم......

سلام عزیزان دل ،تازگی تیروئیدم پرکار شده قرص واسش مصرف میکنم به نظرتون دکترم سیکل میکرو میندازه عقب ...

انتظار جان تيروييد پركار خيلي زود برطرف ميشه مثل كم كاري درمانش طولاني نيست فكر ميكنم اگر موقع شروع سيكل آزمايشت مشكلي نداشته باشه سيكلت عقب نميفته ، من خودم هم يك مدتي تيروييدم پركار بود و خيلي هم شديد پركار بود كه به خاطر يك استرسهايي كه يك زماني داشتم اينطوري شده بودم ولي با مصرف قرص البته اولش دوز قرصم بالا بود خيلي زود نرمال شد و كم كم دوز قرصم كم شد و الان هم خيلي وقته كه ديگه قرص مصرف نميكنم و فقط هر سه يا چهار ماه يكبار آزمايش ميدم .

عزیزم منم نداشتم نگران نباش........ ایشالله مامانی........ من انقدر بی علامت بودم با این همه انرژی ...

سلام انا جونم خدا دختر خانمتو برات حفظ کنه و خیر دنیا و آخرت و نصیبت خدا خیلی با حرفات آروم شدم

سلام به همه دوستان گلم ، دوقلو جان خيلي برات ناراحت شدم اصلا فكر نميكردم اينطوري بشه ، كاملا دركت مي ...

مامان سبحانِ عزیز ِ من ، فدات شم ، ایشالله به خواست خداوند و دعاهای شمادوستای خوب و مهربونم منم نتیجه میگیرم.

الهی عزیزم من یادم ماجرای سقطت رو که مدرسه مرخصی نمیدادن رفتی دکتر خونریزی داشتی سوار آسانسور شدی اورژانسی سونوت کردن و قلب میزد ولی بعدش متاسفانه قسمت نشد ، ایشالله خدا این دردونه ات رو برات حفظ کنه ، خیلی ناراحت شدم اون زمان، یادمِ دوستای دیگه ای هم داریم تجربه های بسیار تلخ تری از سقط داشتن الهی خدا به بزرگی و محبت خودش دل همه رو شاد میکنه، مامان سبحان جونم الان وقتشه اون روایتِ زیبا رو تو تاپیک دوباره بزاری ، ممنونم ازت ، بچه ها میخونن خیلی بهمون امید میده.  

مامان سبحانِ عزیز ِ من ، فدات شم ، ایشالله به خواست خداوند و دعاهای شمادوستای خوب و مهربونم منم نتیج ...

فدات بشم ليلا جونم ، واقعا روزهاي بدي بود ، اين روزهاي بد براي همه ما اتفاق افتاده حالا براي يكي سخت تر و براي يكي آسونتر ولي خدا رو شكر كه به همه ما با اينكه مشكلات زيادي داده ولي اراده و اميد قوي هم عطا كرده كه خيلي از مشكلاتمون قوي تره . 

ليلا جون يادم نيست دقيقا كجا هست اون متن ولي ميگردم اگر پيداش كردم حتما ميگذارم . 😘😘😘

بهترین زمان خوردن اسید فولیک در طول روز کی هستش؟ calcicare چی؟ و آسپرین  من دارم یواش یواش دیو ...

سوگل جون فكر نميكنم فرقي داشته باشه البته من الان فميبيون ميخورم به جاي اسيد فوليك بعد از ناهار معمولا ميخورم .

خانمي اينطور خودت رو اذيت نكن ، باور كن بارداري تا آخرش استرس داره ولي ديگه ما كه نميخوام يك مامانه داغونه بي حوصله باشيم ، بچه هاي الان خيلي انرژي زيادي ميبرنا من چون خودم معلم ابتدايي هستم از روي تجربه ميگم ، پس بايد انرژيمون رو براشون حفظ كنيم تا بتونيم با شاديهاشون شاد باشيم و لذتش رو ببريم ، ببين عزيزم هر شب موقع خواب دستت رو بگذار روي شكمت و آيت الكرسي بخون ، قبلش براي همه دوستان منتظرمون دعا كن و بعد هم از خدا بخوا فرزندت رو در پناه خودش حفظ كنه ، سوره ياسين و حجرات رو حتما هر روز بخون ، مطمئن باش اينطوري آرامش بيشتري به دست مياري خانمي . 😘🌷🌷

سلام انا جونم خدا دختر خانمتو برات حفظ کنه و خیر دنیا و آخرت و نصیبت خدا خیلی با حرفات آروم شدم

فدات عزیزم........

تنها کاریه ازم بر میاد.......

خوشحالم آروم شدی......

ایشالله به زودی شادی وصف ناپذیریو تجربه میکنی......

بهترین زمان خوردن اسید فولیک در طول روز کی هستش؟ calcicare چی؟ و آسپرین  من دارم یواش یواش دیو ...

عزیزم تایم خیلی حساسی ندارن.......

فقط بینشون یه دو ساعتی فاصله بده.......

فولیک اسید رو با کلسیم و لبنیات و چایی همزمان نخور......

من که این قانون رو رعایت کردم حالا اگه دوستان نکته دیگه ای دونستن میان میگن......