2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
چهارشنبه 19 مهر ماه لاپارا-هیسترو شدم با دکتر آصف جاه فردا باید برم برای کشیدن بخیه و برداشتن بالن ...

خب به سلامتی...پس اینم از دکتر سوال کن ببین چی میگه؟ربط داره یا نه؟و اینکه باید چی کار کرد؟البته لطفا  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون یعنی این نفخ به خاطر خونیه که تو بدن می مونه؟

در مورد ارتباطش با نفخ نمیدونم فقط میدونم اگه سردی تو پریودی بخوری باعث برگشت خون میشه و نمیذاره خون کامل دفع بشه.......

میدونی خون طبعش گرمه و با خوردن زیلد سردی فکر کنم یه ذره تو طبعش مشکل ایجاد میشه........

البته شاید اونطور که باید نتونستم توضیح بدم اما یه چیزی تو این مایه ها بود.......

حتی معمولا اگه سردی تو پریردی خورده بشه باعث لک بینی و تیره تر شدن رنگ خون پریودیم میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز عزیز و بقیه دوستان، مرمر، لیلاجون و..... نخوردن سردیجات رو رعایت میکنین؟ چون سردی خودش باعث برگش ...

بله درسته سردی خودش نفاخه حتی اگه اندومتریوز نباشه....منم دارم مرتب زنجبیل میخورم...

گرما هم خیلی موثره روی دردها...من با مسکن اروم نمیشم ولی با کیسه اب گرم فوق العاده حالم بهتر میشه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام افسون جان،امیدوارم که هرچه زوتر مامان بشی انشاا،عزیزم منم همزمان با شما دوتا انتقال منفی داشتم، ...

سلام عزیزم 

راستش من قبل انتقالم این ازمایش رو نداشتم ، بعد از انتقالم ک مثبت شد و سقط شد دکتر عارفی برام ازمایش های تکمیلی رو نوشت ایمنی و انعقادی 

رو نوشت ، که مشکل شد  از لحاظ انعقادی مشکل دارم 

البته اینم بگم من درمانم کامل بود و سقط شد 

درمان انعقادی هم دورنافی سلکسان و این چیزاس ...  که خب من داشتم 

سرم هم داشتم 

خواست خدا فقط باید باشه ... 

من هم مثبت شدم همه اینا رو داشتم هم منفی شدم قبلش سرم و سلکسان و خراش و ... رو داشتم 

این سری قراره قبل انتقال هیسترو کنم فقط

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

دوستان کسی آدرس سامانه فرزندخواندگی را داره که گفتن میشه ثبت نام کرد؟

آنا جون ۱۴ میلیون شد هزینه تون چرا اینقدرزیاد

میشه لطفا برگه رژیم غذایی برای آندو را بذارید

جودو سر باید پخته بشه؟یک پیمانه؟

هزینه آزمایش ایمنی انعقادی چقدرمیشه؟بیمه شامل نمیشه همه اش آزاده؟

ممنونم بچه ها، دو قلو جان واقعا متاسفم كه اينجوري شد، اما انشالله جنينهاي بعدي. نا اميد نشو و دوباره از نو شروع كن. اميدوارم زودتر دفع بشه كه كمتر اذيت بشي. 

ليلا جون يك كم حالتهاي پري دارم ولي نمياد. ماساژ و دوش رو حتما امتحان ميكنم، ممنون عزيزم. 

انا جون ممنون، ولي عزيزم از من گذشته كه بخوام اينجوري اميدوار بشم. مال قديم نديما بود كه پري عقب ميفتاد اميدوار ميشدم. 

سلام بچه ها..من این ماه اقدام کردم برای میکرو ..از یک ماه قبل برام آسپرین تجویز کردن..نتونستم با دکترم تماس بگیرم..میخواستم ببینم باید قبل انتقال قطعش کنم یا نه ادامه بدم..ممنون میشم بدونم برای شما چه جوری بوده

آنا جون ممنون که یاد آوری کردی در مورد تغذیه، اتفاقا اومدم به بچه ها بگم دیدم شما گفتی، بله من خیلی خیلی تغذیه رو رعایت میکنم، سبزیجات خام اصلا نمیخورم، میوه کلا دوست ندارم ولی اگر بخوام بخورم فقط موز میخورم، دیگه خیلی خیلی هوس کنم یه دونه نارنگی که الان اصلا نمیخورم، کلا مرکبات نخورین دوستان، آبمیوه مرکبات مثل آب پرتقال اصلا نخورین، حبوبات هم من خیلی رعایت میکنم نمیخورم، یه وقتایی عدس که اونم خیس میکنم هی آبشو عوض میکنم ، قهوه ، نوشابه ، شکلات، کاکایو، نمیخورم، شیر هم که اصلا نمیخورم چون برای اندومتریوز که خوب نیست مخصوصا برای کیست تخمدان، اینارو رعایت کنین خیلی تاثیر داره دوستان، ولی خب اعصاب هم خیلی مهمه من هر وقت استرسی میشم دقیقا حس میکنم دلم چاقو خورده دور از جونِ خودمو شماها   

مرمر جون چون تازه لاپارا کردی نفخت میتونه به دلیل گازی که وارد شکمت میکنن هم باشه، 

زی زی جون اگر لاپارا کردی و بهت گفتن اندومتریوز نداری دیگه یعنی نداری چون تشخیص قطعی با لاپارا هستش، 

دوستان یکی از دلایلی که بخیه کشیدنی میزنن چون احتمال عفونت و حساسیت کمِ و ریسک نداره، متاسفانه چون چین بازار جهانی همه چیز رو به دست گرفته دیگه معلوم نیست این بخیه جذبیا واقعا با روده گوسفند درست میشه یا چیز دیگه ، اینجا هم دیگه جذبی نمیزنن و شده کشیدنی.

دوستان کسی آدرس سامانه فرزندخواندگی را داره که گفتن میشه ثبت نام کرد؟ آنا جون ۱۴ میلیون شد هزینه تو ...

ریرا جون میتونی بری تو کانال آنا جون تو سرچ بزنی اندومتریوز میاد برات ، اگر نمیتونی من برات اینجا میذارم، ولی اگر بتونی مصرف لبنیات رو در حد حذفشون برسونی و سویا اصلا مصرف نکنی بهت خیلی کمک میکنه. 

خیلی خندم گرفت از حرف اون خانوم ک بهت گفته بود برو سالمندان

دیدی تروخدا   ، خودش گربه داره، حسش به بچه رو با داشتن گربه مقایسه میکنه، 

فقط نمیخوام بقیه حرفاش رو بگم تا روحیه هیچکدوممون خراب و تضعیف نشه ولی اون حرفایی که به من میزنه یا از روی بدجنسی یا نادونی که کلا بزرگان گفتن با آدم نادان معاشرت نکن، منم دیگه واقعا دارم رابطه مو کم میکنم.