2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
رزسفید کار خاصی نمی کنم شما کار خاصی می کنی؟ ممنون می شم اگر نکته ای می دونی بگی

والا مرمر جان من عصرا تا شب که دیگه پدرم درمیاد...شب به شب کارم شده خوردن چای و زنجبیل و نبات که یه کم ارومم میکنه...

اگه دکتر رفتم حتما میام توصیه هاشو میگم...

خوشحالم که درد مشترک همه مونه....خخخخخ  ولی خیلی خیلی بده لعنتی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم در د پري دارم نفخم دارم موقع پري هميشه هم اسهالم، و حدسم اين بود كه اندومتريوز داشته باشم ولي ل ...

تشخیص قطعیش با لاپارا هست..الکی ذهنت رو درگیر نکن...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
والا مرمر جان من عصرا تا شب که دیگه پدرم درمیاد...شب به شب کارم شده خوردن چای و زنجبیل و نبات که یه ...

رزسفید

من تا الان فکر می کردم به خاطر داروهای هورمونیه که استفاده می کردم برای انتقال جنین تازه متوجه شدم به خاطر آندو هست خخخخخ

من سینه هام بعد از خوردن هر چیزی باد می کنه ،باورت نمی شه خیلی اذیت می شم  

انگار می خوام بچه شیر بدم

رزسفید من تا الان فکر می کردم به خاطر داروهای هورمونیه که استفاده می کردم برای انتقال جنین تازه متو ...

یه جامون سالم بود اونم به لطف این داروها و اندو و غیره عیب پیدا کرد...  

اندومتریوزت در چه حده؟لاپارا نشدی؟

یه جامون سالم بود اونم به لطف این داروها و اندو و غیره عیب پیدا کرد...     اندومتریوزت ...

چهارشنبه 19 مهر ماه لاپارا-هیسترو شدم با دکتر آصف جاه

فردا باید برم برای کشیدن بخیه و برداشتن بالن رحم ببینم دکتر چی می گه

وضعیتم به چه صورته

تو بیمارستان کامل نتونستم با دکتر صحبت کنم

والا مرمر جان من عصرا تا شب که دیگه پدرم درمیاد...شب به شب کارم شده خوردن چای و زنجبیل و نبات که یه ...

رز عزیز و بقیه دوستان، مرمر، لیلاجون و..... نخوردن سردیجات رو رعایت میکنین؟

چون سردی خودش باعث برگشت خون میشه و آندومتریوز رو تشدید میکنه.......

البته زیاد روی تو گرمیم خوب نیست برا آندومتریوز.......

اگه خونریزیتون شدید نیست خودتونو ببندین به گرمی که خون برنگرده و خارج بشه و ضمنا یکی دو روز اول سعی کنین تحرکتون بیشتر باشه که خون خارج بشه و نمونه اون تو.......

چون بمونه میتونه باعث تشدید آندومتریوز بشه......

اگه نفخ دارین سعی کنین غذای نفاخ نخورین........

زنجفیل ضد التهاب خوبیه........

یه چیزیم بگم........

من مدتی بود دیگه شال نمیبستم......

چند روز پیش که روز اول پریودیم بود و بازم دل درد و کمر درد داشتم یهویی گفتم شال پشم شتر رو ببندم و یه چای زنجفیل هم خوردم خیلی آروم شدم......

شال یادتون نره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه بخيه هات كشيدنيه؟

مال منم کشیدنی بودن بخیه هام.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اا؟ دكترت كي بود كدوم بيمارستان؟ هزينت چقدر شد؟

عزیزم من کلینیک آندومتریوز ابن سینا زیر نظر خانوم دکتر پ ا د م ه ر ویزیت و مشکلم تشخیص داده شد و توسط دکتر خ ز ع ل ی وخانوم دکتر لاپرا شدم و شکر خدا بعدشم با میکرو مامان شدم.........

عزیزم هزینه عمل من حدودای ۱۴ شد......

ولی عملمو بیمارستان محب یاس انجام دادن.....