2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047265 بازدید | 684585 پست
دوستان خوبم کسی روانپزشک عالی سراغ نداره که آدم بره پیشش که توی اون ۲ هفته استرس نداشته باشه خواهشا ...

ریرا جان یه چیز دیگه هم میتونه کمکت کنه همیشه به من کمک کرده، خواسته مادرشدن، باعث میشه زودتر بتونی همه چیز رو رها کنی و دوباره تلاش کنی، این خواسته خیلی قویه، میدونم حالت بده، گل بابونه از عطاری بگیر دم کن بخور کمکت میکنه، بعد کم کم حالت بهتر شد دوباره شروع میکنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خوبم کسی روانپزشک عالی سراغ نداره که آدم بره پیشش که توی اون ۲ هفته استرس نداشته باشه خواهشا ...

سلام...ریرا جان امیدوارم آرامش به دلت برگرده و قوی تر از گذشته به راهت ادامه بدی..

یه بار برنامه پایان ناباروری از مرکز،ابن سینا یه مشاور داشت تو برنامه که درباره مشکلات تو این راه صحبت میکرد....متاسفانه فراموش کردم اسمشون رو حالا تماس بگیر راهنمایی میکنن دکتر خوبی بود به نظر ...

بیمارستان بهمن هم بخش ای وی اف دکتر روانشناس دارن تو این زمینه پیگیر شو..چون مستقیما با این مراکز در ارتباطن بهتر درک میکنن تجربه بیشتری دارن...موفق باشی 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

لیلا جان من سال ۹۴ لاپاراسکوپی شدم چسبندگی هام را برداشتندولی الان دوباره یه کیست تو تخمدان چپ دارم و بیماریه که پیشرفت میکنه دکترم هم گفت دیگه لازم نیست دوباره جراحی کنی نمیدونم رحم اجاره ای هم که خیلی سخت و مشکله  ودرد سر داره نمیدونم دکترم اشرف معینی 

تا سه روز پیش خیلی درد داشتم ولی الان هیچ حسی ندارم خیلی استرس دارم همیشه خواننده خاموش بودم و واسه ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.........

عزیزم دردای هفته اول مال داروها و پروسه انتقاله........

منم هفته اول کلی درد داشتم و هفته دوم دریغ از یه درد و علامت........

پس نگران نباش عزیز دلم........

علایم واقعا چیزی نیست که بشه باهاش قضاوت کرد.......

پس فکرتو آزاد کن و فقط به نتیجه خوب و عالی فکر کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم ایشالله یه روانپزشک خوب پیدا میکنی اما قبل از هر چیزی بدون بهترین روان پزشک و روانشناس خودتی و اگه خودت بخوایی و کمک کنی این بحرانو راحتتر رد میکنی........

به قول دوستان خیلیامون این مرحله داغون بودن و ناامیدیو گذروندیم اما گذشته......

همونطوری که سه بار افتادی و بلند شدی بازم بلند میشی چون این حس زیبای امید به مادر شدن قدرت عجیبی داره و دستتو میگیره و بلندت میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامانای موفق میکرویی:

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات یک مامان صبور : 

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: کلینیک ناباروری سارا میدان انقلاب تهران

👈دکتر معالج: خانم دکتر میترا فروتن

👈سن زن: ۴۳

👈مشکل زن: پلی کیستیک

👈مشکل مرد: سالم

👈سابقه قبلی درمان: بیشتر از ۲۰ مرتبه انتقال منفی!

👈مدت ناباروری: ۱۵ سال

👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل: -

👈پانکچر روز چندم پریودی: -

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: -

👈تعداد فولیکول: -

👈تعداد تخمک: ۱۵

👈تعداد جنین: ۶

👈تعداد جنین انتقال داده شده: ۳

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۱۱

👈داروهای مصرفی بعد از عمل: استرادیول، شیاف و آمپول پروژسترون

👈تعداد دفعات آی وی اف : بیشتر از ۲۰ مرتبه!

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟ هچینگ و پی آر پی و خراش آندومتر و هیستروسکوپی

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز ۱۲ بتا ۱۸۹۹

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز ۱۴ بتا ۴۲۰۰

👈مراقبت های بعد از انتقال: خیلی معمولی، فقط سه روز اول استراحت مطلق بود بعد دیگه حتی یه جمعه لواسان هم رفتم

👈تغذیه قبل از انتقال: معمولی

👈تغذیه بعد از انتقال: آناناس، نشاسته ، به ...

👈تعداد نی نی تو دل مامان: ۳ 😍😍😍

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: سونو تقریبا 10روزبعدازانتقال

و35روز بعدانتقال هم سونو تشکیل قلب بود

👈داروهای مکمل و تقویتی: فولیک اسید

👈 هزینه ها : حدود ۱۴ تومن . ولی تا الان کلا بالای ۱۰۰ میلیون هزینه کردم

👈 توضیحات لازم: این کار اول ازهمه فقط توکل بعدش استرس نداشته باشی وتامیتونید قل هوالله بخونید، فقط از رحمت خدا غافل نباشید. انشالله همه دوستان به زودی باردار بشن🙏

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: 

به امیدخدا و جدشون چون سادات هستن، فروردین ماه ۹۷ به دنیا میان

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  

@rz_dy

اینم     سمبل و تلاش و امیدددددددددد

سلام دوستان عزيزم به اونايي كه ازمايششون مثبت شده و قلب جنين هاشون رو ديدين خيلي خيلي تبريك ميگم من ...

دوقلو جان آزمایشهای بتات چطور بود؟ اصلا قلب تشکیل نشده یعنی؟ الهی بمیرم درکت می کنم این بلا ی بار سر من اومده. منفی اول پذیرفتنش خیلی راحت تره. الهی به زودی مادر شی

ممنون از دعاهاي پر مهرتون😘😘😘الهي روزي همه ولي واقعا راه سختيه

مینو جون تبریک فراوان گلم. دعا کن منم‌ این لحظه تشکیل قلب رو ببینم. گلم بتات چند بود؟ منکه گاهی از نگرانی و استرس دیوونه می شم. ترسو هم شدم جدیدا . اون روز که تو خیباون دلم هوری ریخت . با صدای تلفن می پرم اصلا ی وضعی شدم. با خودم می گم تا دوهفته دیگه خیلی مونده وسطها برم ی بتا دیگه بدم. 

آنا جون من تازل سیکل میکرو رو شروع کردم

دکترم برام ال دی نوشت

منتها همسرم بدون دفترچه رفت از داروخانه گرفت

حالا به شک افتادم که ال دی ها باهم فرق دارن یا نه؟؟؟

زنگ هم زدم مرکز گفت ال دی معمولی بخور

اینی که همسرم گرفته جلدش زرد رنگه

اگه بشه الان عکسش رو میذارم