2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آندومتریوز:

آندومتريوز بيماري بسيارشايعي است كه در آن لايه داخلي رحم به جاي قرارگرفتن در محوطه داخلي رحم در داخل لگن قرار مي گيرد.

در بيماري آندومتريوز سيكلهاي ماهانه باعث خونريزي داخل لگن شده و با ايجاد التهاب و چسبندگي، نهايتا مي تواند باعث درد و نازايي گردد.

درد علامت شایع آندومتریوز است. درد ممکن است به صورت مبهم در پایین شکم، لگن و یا پایین کمر باشد. درد در زنان متفاوت است: مکان درد، زمان و میزان درد فرق می کند. درد و اثرات آندومتریوز ممکن است موجب احساس افسردگی گردد.

آندومتريوز مي تواند باعث چسبندگي اعضاي داخل لگن شود و در نتيجه باعث چسبندگي رحم، لوله ها، تخمدان و روده بزرگ در داخل لگن شود.

در اين حد شديد، چسبندگي به طور شايع باعث نازايي خواهد شد.

آندومتريوز به ندرت مثانه را نيز دربرمي گيرد.

احتمال ايجاد ناباروري در آندومتريوز معمولا بستگي به اين دارد كه آيا آندومتريوز تخمدان ها و لوله ها را دربرگرفته و باعث چسبندگي اين اندامها شده يا خير.

@microinjection

اگه همین الان میخواستم برای اولین بار وارد سیکل میکرواینجکشن بشم، چی کار میکردم؟؟

دوستای گلم شکر خدا من بعد دو بار منفی شدن تو سیکل میکرو اینجکشن و کلی سختیا و پشت سر گذاشتن موانع تونستم اولین خان مادر شدن رو با بتای ۵۸۸ طی کنم و امیدوارم به حرمت دعاهای شما دوستان گلم بتونم تا آخرش به سلامتی پیش برم.

اما دوست دارم با تجربیات الانم خودم رو بذارم جای کسی که اولین باره میخواد تو این راه قدم بذاره، میخوام چیزایی رو که تجربه کردم در اختیارتون بذارم....

تا ترجیجا تلخیایی که تجربه کردمو تجربه نکنین....

چون مطمئنم اگه اطلاعات الانمو خرداد ۹۳ که برا اولین بار پا تو این راه گذاشتم، داشتم الان دو تا منفی تو پروندم نبود....

نمیخوام ادعا کنم زودتر مامان میشدم چون اعتقاد دارم بهترین زمانش الان بوده....

اما اینو میتونم به جرات بگم لااقل با اطلاعات و تجربیات الانم اون دو تجربه تلخ رو نچشیده بودم....

و این همه هزینه اضافی که مطمئنم برا خیلیاتون هم هزینه زیادیه متقبل نمیشدم....

یادمه اولین بار که پا تو ابن سینا گذاشتم فکر میکردم اولش قراره بحث آندومتریوز رو پیگیری کنن اما تقریبا میشه گفت ندید گرفته شد.....

یه راست رفتن سراغ مقدمات تشکیل پرونده و آزمایشهای اولیه و بعدشم دو ماه دارودرمانی همسرم و جواب ندادن به دارو و نهایتا شروع سیکل میکرو....

تقریبا آبان ۹۳ سیکل کوتاه مدت با ال دی برام شروع شد....

سیکلی که هیچ گونه مشکلی برام در نظر گرفته نشد و نهایتا مهر یه منفی خورد تو پروندم....

بار دوم دی ۹۳ خیلی اصرار کردم خانوم دکتر طرازی برام آزهای ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و .... رو بنویسه اما قبول نکرد و فقط بابت esr بالایی که داشتم تو سیکلم آسپرین و هپارین داشتم و مجدد یه سیکل کوتاه با ال دی و از نوع آنتاگونیست شروع کردم و نهایتا یه منفی دیگه تو پروندم....

اما بار سوم دیگه عزمم رو جزم کردم که حتی یه مانع کوچولو نباید باقی بمونه....

حتی اگه مجبور باشم ۲ میلیون هزینه آزمایشهای تکمیلی رو متقبل بشم.....

تصمیم گرفتم همه آزهارو انجام بدم و چون اینبار خانوم دکتر طرازی مصمم بودنم رو دید همه رو برام نوشت.....

و چه خوب که نوشت چون تقریبا بدترین نوع مشکل انعقادی و ایمنی رو داشتم و تنها چیزی که بدون مشکل بود آز کاریوتایپمون بود و با شرایطی که داشتم ۱۰۰ بارم انتقال میدادم منفی رو شاخش بود....

در ضمن در کنارش قضیه آندومتریوزمم پیگیری کردم و اونم خودشو نشون داد و شکر خدا با تشخیص دقیق خانوم دکتر پادمهر و لاپراهیستروسکوپی بی نقص دکتر خزعلی رفع شد...

خلاصه این از قصه من و اما اگه من جای شما بودم!!!!!

گامهای اولیه قبل از شروع سیکل میکرو اینجکشن:

۱- انجام همه آزهای هورمونی و روتین اولیه خودم

۲- عکس رنگی و سونوگرافی و بررسی شرایط تخمکگذاری خودم

۳- آز اسپرم همسرم

۴- انجام همه آزهای هورمونی و روتین اولیه همسرم

۵- انجام آزهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و جهشهای ژنی و کاریوتایپ برای خودم

۶- آز کاریوتایپ و دی اف آی همسرم

۷- بررسی رحم و اعضاء مرتبط با آن از هر لحاظ، مثلا آندومتریوز، آدنومیوز، فیبرم، پولیپ، کیست و ....

۸- شناسایی طبع مادر و پدر و اصلاح آن در جهت گرفتن نتیجه بهتر

۹- شروع ورزشی مثل پیلاتس و پیاده روی روزانه حداقل نیم ساعت

البته قابل ذکر است مورد کاریوتایپ و دی اف آی در صورت بی نقص بودن شرایط اسپرم نیاز نیست....

اما در صورت عالی بودن اسپرم و عدم باروری، مشکلات ایمنی، انعقادی و ... برا مادر بالاتر میرود....

آندومتریوز:

آندومتريوز بيماري بسيارشايعي است كه در آن لايه داخلي رحم به جاي قرارگرفتن در محوطه داخلي رحم در داخل لگن قرار مي گيرد.

در بيماري آندومتريوز سيكلهاي ماهانه باعث خونريزي داخل لگن شده و با ايجاد التهاب و چسبندگي، نهايتا مي تواند باعث درد و نازايي گردد.

درد علامت شایع آندومتریوز است. درد ممکن است به صورت مبهم در پایین شکم، لگن و یا پایین کمر باشد. درد در زنان متفاوت است: مکان درد، زمان و میزان درد فرق می کند. درد و اثرات آندومتریوز ممکن است موجب احساس افسردگی گردد.

آندومتريوز مي تواند باعث چسبندگي اعضاي داخل لگن شود و در نتيجه باعث چسبندگي رحم، لوله ها، تخمدان و روده بزرگ در داخل لگن شود.

در اين حد شديد، چسبندگي به طور شايع باعث نازايي خواهد شد.

آندومتريوز به ندرت مثانه را نيز دربرمي گيرد.

احتمال ايجاد ناباروري در آندومتريوز معمولا بستگي به اين دارد كه آيا آندومتريوز تخمدان ها و لوله ها را دربرگرفته و باعث چسبندگي اين اندامها شده يا خير.

@microinjection

نیلوفر جون اینو یه چک بکن شاید به دردت بخوره....

دوستان اینم گروه تل گرام...

https://telegram.me/join chat/C_guLQZ7kyzedEPjoP9Few

البته نمیدونم هنوز فعاله یا نه.....

سلام عزیزم منم لوله هامو به خاطر آندومتریوز بستم شما چرا بستی؟آره خب ما فقط امیدمون اول به خدا و بعد ...

عزیز دلم ماها مادرای برگزیده هستیممممممممم.....

قراره پنت هاوس بدن بهمون پس خودتو برا پنت هاوس آماده کن......

بوسسسسسسسسس به همه دوستای منتظرم که به زودی سند یه پنت هاوس تو بهشت براسون با یه بتای عالی ارسال میشه......

بازم خوبه يك جايي مثل اين تاپيك هست كه ميايم با هم دردو دل ميكنيم. از همه اين حرفا بگذريم من دلم رو ...

فدات بشم لیای عزیزم........

اون روز نزدیکه.......

به زودی دست نوازش خدا رو رو گونه هات حس خواهی کرد که داره اشک شوقی که به خاطر مادر شدن میریزیو پاک میکنه.......

دوستان جاتون خالی مامانم داره حلیم درست میکنه واسه همتون دعا کردم که انشااله خدا به همگیمون چندتا بچ ...

عزیزم دست گل مادرت درد نکنه و ایشالله به تعدادذره ذره که این حلیم بوده نی نی خوشگل بیاد تو دل دونه دونه دوستای منتظرم.....

ایشالله پایان انتظار تک تک دوستای منتظرم به شروع یه انتظار شیرین نه ماهه گره بخوره.....

سلام دوستاي عزيزم

من دوشنبه رفتم سونوگرافي براي بررسي رحم و ضخامت اندومتر اولا چون دكترم بخاطر مشكل انعقادي مسزان استراديول رو كم كرده بود ضخامتم ٧ سه خطي بود ولي دكتر گفت براي انتقال كمه و يه كم مقدار قرصها رو بيشتر كرد و دوباره بايد شنبه سونو بشم دوم اينكه يه پوليپ ٥ ميليمتر داشتم كه البته بالاي رحم بود و سونوگرافيست ميگفت خيلي مشكلي نيست كه اون هم به نظرم شايد با افزايش استراديول رشد كنه. دكترم گفت اگر اندومتر درست شد انتقال ميديم و اگر نگرفت بهتره براي دفعه بعد هيسترو بشي.

كسي بوده كه با داشتن پوليپ باردار شده باشه و مامان شده باشه؟

دوستان جاتون خالی مامانم داره حلیم درست میکنه واسه همتون دعا کردم که انشااله خدا به همگیمون چندتا بچ ...

به به چه حلیم با برکتی..قبول باشه نیلو جان دست گل مادرتون درد نکنه و همینطور شما که ما رو سهیم کردی...لذت بردم از دیدنش الهی به زودی ویارونه و بعدشم آش دندونی فسقلی تون رو مامان زحمت بکشن درست کنن..آمی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام به همگی

میشه کسانیکه تجربه هیسترو داشتن کمکم کنید

میتونم اون ناحیه رو بشورم( ببخشید ولی منظورم بعداز رفتن دستشویی هست)؟؟

کی میتوم دوش بگیرم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

سلام دوستان

من اسفند 95 ای وی اف کردم ولی منفی شد و دیگه به تاپیک سر نزدم. دوباره بعد از 6-7 ماه رفتم پیش دکتر عارفی اینبار.

تو سیکلم. برام آمپول مریونال نوشته. ولی نمیدونم عضلانی هست یا زیرجلدی میشه راهنماییم کنید.

یا سریع الرضا...