2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم نه در حد قرمزی و این حرفها نرماله اما بازم به دکترت بگو....... قضیه سوگل جون فرق داره...... ...

سلام آنا جان،من تازه اومدم اینجا،چند تا سوال داشتم دوستم گفت اینجا بپرسم شما میتونی راهنمایی کنی،من دوتا میکرو ناموفق

داشتم،حالا این سری دکترم گفته سرم ivig تزریق کنم،اینم بگم که تو بیمارستان صارم ازم آزمایش کراس مچ گرفتن چون پنج بود گفتن باید لنفو کنی،در صورتی که دکترای دیگه اصلا لنفو رو قبول ندارن،حالا تو تاپیک شما کسی سرم ivig زده نتیجه گرفته باشه،آزمایشات انعقادی و لوپوس انجام دادم مشکلی نبود،فقط دوبار پانکچرم جنین هام گرید بی و سی بودن،شوهرم مشکل تحرک و مورفولوژی داره،اگر بتونی راهنمایی کنی ممنونت میشم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سوگل جون خیلی مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی بغلش کنی عزیزم برای ما هم دعا کن . خانمی شما مشکلت چی بود؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام آنا جان،من تازه اومدم اینجا،چند تا سوال داشتم دوستم گفت اینجا بپرسم شما میتونی راهنمایی کنی،من ...

سلام عزیزم. به جمعمون خوش اومدی......

عزیزم والا من کراس مچ رو انجام ندادم اما نقص ایمنی داشتم و یه سری از سی دی مارکرام بالا بودن که بابتشون پردنیزولون و سرم رو داشتم و شکر خدا نتیجه گرفتم......

عزیزم فکر کنم چند تا از دوستان بودن آپکا رو انجام دادن و لنفو هم کردن، حالا نمیدونم تنهایی سرم برات جواب میده یا نه اما احتمالش هست رو نتیجت تاثیر مثبتش رو بذاره......

در مورد شرایط اسپرمم اون نکاتی که همیشه تاکید دارمو همسرت رعایت میکنه؟

چون میتونه رو کیفیت جنینا تاثیر بذاره......

تست دی اف آی اسپرم داده همسرت؟

کاریوتایپ چی هر دو انجام دادین؟

به همسرت بگو اگه رعایت نمیکنه از این به بعد اینارو رعایت کنه......

۱. شلوار لی و تن و لباس زیر تنگ و چسبان ممنوع....

۲. سونا و جکوزی و حموم داغ ممنوع

۳. خودشو با آب سرد بشوره تو دستشویی......

۴. میوه و سالاد و سبزی خوردن زیاد بخوره

۵. لپ تاپ رو پا نذاره، موبایل تو جیب شلوارش نذاره

۶. آب زیاد بخوره

۷. سیگار و الکل و قلیون ممنوع

۸. شبا قبل خواب یه ربع کمپرس یخ رو ب ی ض ه هارو انجام بده، فقط کیسه یخ مستقیم با پوست در تماس نباشه.

فعلا اینا به ذهنم رسیدن بازم کمکی ازم بر بیاد در خدمتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان من ماهرپيش ديفرلينمو تزريق كردم ولي چون دكتر خودم نبود داروهاي ديگه انتقالو شروع نكردم تا مجدد ٢١پريودي ديفرلينو دوباره تزريق مردم تا اين ماه انشاله انتقال بدم نميدونم چرا پريود نميشم.ماه پيش١٣شهريور پري بودم اين ماه هنوز خبري نيست.

ممكنه براي تزريق ديفرلين تو ٢ماه پشت هم باشه اين تاخير؟؟

زنگ زدم بيمارستان ميگن اگه تا شنبه پريود نشدي بدون پريودي استراديولو شروع كن مگه ميشه؟؟؟؟

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
آنا جان من ماهرپيش ديفرلينمو تزريق كردم ولي چون دكتر خودم نبود داروهاي ديگه انتقالو شروع نكردم تا مج ...

والا عزیزم من سه دوره پشت سر هم ویران داشتم و به محض تموم شدن یه هفته بعد پریود شدم.......

البته بدن فرق داره......

یکم دیگه صبر کن ایشالله پری میاد......

راستی بی بی چک گذاشتی؟

میدونم دیفیرلین داشتی اما من که ویران داشتم دکترم میگفت نمیشه گفت باردار نمیشی فقط شانس پایین میاد......

در مورد دیفیرلین و اینکه جلوگیری میکنه خیلی نمیدونم اما چک کنی بد نیست.....

و اما در مورد اینکه پریود نشیم میتونی داروهاتو شروع کنی نمیدونم اما فکر کنم دکتر لیلا جونم رو بحث پریودی خیلی تاکید نداره......

احتمالا میشه که نظر چند تا دکتر مشابهه.....

باز ببینیم نظر دوستان چیه......

اهمیت سردی و گرمی طبع:

آقاى دكتر خيرانديش كه او را ابوعلى سيناى زمان در طب سنتى ميدانند از استادان مسلم و همچنين از افتخارات ALU هستند كه مسئولیت دپارتمان طب سنتى دانشگاه را در خاورميانه نيز عهده دار هستند. 

سخنان دکتر خیراندیش درهمایش نعنا درکاشان:

دو چیز رو خوب یاد بگیرید و خودتون رو نجات بدید:

1- سردی

و

2- گرمی

نبض خودتون رو بگیرید، اگر ارتفاع داشت و به راحتی قابل لمس بود

یعنی گرم مزاج هستید.

اما اگر اینطور نبود!!!

اونقدر گرمی بخورید تا نبضتان گرم شود. 

خانم ها وقتی سرد مزاج میشن به شدت بدبین و بدگو و تندخو و افسرده میشن.

راه درمانش هم خوردن گرمیه 

واسه همینه که ابوعلی سینا میگه: "کند فهمی ناشی از سردی مغز است"

و میگه اگه میخواهید بر جامعه ای حاکم بشید، به اونا ترشی (به شدت سرد) بدید ولی خودتون عسل(به شدت گرم) بخورید.

و این مصداق همونه که میگن ترشی نخوری یه چیزی میشی !!!!!!

اگر فرزند زیبا، شجاع، باهوش و قوی میخواهید، باید غذاهای گرم مزاج را بر سر سفره افزایش بدهید

ترسویی، افسردگی، ضعف، بی حالی و بی ارادگی ناشی از سردی بدن است.

شب ها غذای سرد نخورید، چون صبح همراه با کسالت بیدار میشوید.

در وعده شام از ماست، ماهی، مرغ، برنج و انواع غذاهای سرد استفاده نکنید چون احتمال سکته را به شدت افزایش میدهد.

شام باید گرمی باشد، که هم با مقدار کم سیر شوید و خواب خوب و سنگینی داشته باشید و هم صبح سحر خیز باشید.

شام گرم حجمش کمتر و قوتش بیشتر است، غذاهای گرم زود هضم تر هم هستن.

یکی از موادی که میتواند معده را جمع کند و بدن را گرم کند نعناست، نعنا استریل کننده و ضد سم در معده و گوارش است و طبیعتش گرم است.

خانم ها به روش های مختلف از نعنا استفاده کنید.

در انواع غذاها به طور مناسب بریزید.

چای نعنا بهترین چای برای اعضای خانواده است.

کوکوی نعنا یکی از بهترین غذاها برای وعده شام است.

دختری 21 ساله از شدت سستی پاها و ضعف میگه دارم ام اس میگیرم....

جناب دکتر خیراندیش میفرمایند 

دلیل سستی بدن و پاهاتون فقط فقط سردی بدنتونه.

مشکل این دخترخانم با تغییر رژیم غذایی شکرخدا حل میشه.

پس سردی و گرمی بدنتان را تنظیم کنید.

اگه کاری کنیم که خانم ها بعد از زایمان از کاچی استفاده کنند، افسردگی پس از زایمان به کل از بین میره. پس مواظب طبع بدنتون باشید.

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﺭﯼ ﺩﺭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺗﻮﻣﻮﺭﻫﺎﯼ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯼ ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ ﺳﯿﻨﻪ: 

40 ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮﻡ، ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ

20 ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮﻡ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ

20 ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮﻡ، ﭘﻮﺩﺭ ﺳﯿﺮ

20 ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮﻡ، ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻞ

20 ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮﻡ، ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ

20 ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮﻡ، ﭘﻮﺩﺭ ﻓﻠﻔﻞ

20 ﻣﯿﻠﯽ ﮔﺮﻡ، ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰ

ﺍﯾﻦ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ، ﺩﺭ ﮐﭙﺴﻮﻝ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﻗﺮﺹ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﮐﻨﯿﺪ، ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻭﻋﺪﻩ ﻏﺬﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 3ﻣﺎﻩ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﯿﺪ. ﻧﺘﯿﺠﻪ آﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻋﺮﺽ ﯾﮑﻤﺎﻩ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﯾﺪ.

@microinjection

سلام آنای مهربونم...سوالم اینه ک برای انتقال میریم اتاق عمل اونجا انتقال میدن؟اتاق عمل بیمارستان😌

عزیزم، بله تو اتاق عمل انتقال میدن......

سلام بچه ها,من خیلی حالم بد, روحیه ام خوبه ولی دچار اضطراب شدیدی شدم...حالت پنیک پیدا کردم...با دکترم حرف زدم گفت دارو بدم گفتم نه روی کیفیت تخمکا تاثیر میذاره..یه شربت گیاهی داد..شبا تپش قلب دارم.همش دلشوره..نمیدونم چرا اینطوری شدم قول داده بودم به خودم با شادی و خوشحالی وارد سیکل بشم طوری تو عذابم دلم میخواد سیکلمو کنسل کنم.

[QUOTE=46599849]لیلا جون لاچه من باورت میشه الان خوابید....... غرق خواب بود اما قرش گرفته بود....... نگو خاله لیلا ...[/QUOTE

عشقه خاله لیلا ست دختر نازت آنا جون. فداش بشم...تصورش کردم داره میرقصه وااای خدا عزیز دلم ...ایشالله تو کل زندگیش فقط شاد و سلامت باشه.ببوسش از طرف من آنا جون.  

سلام بچه ها,من خیلی حالم بد, روحیه ام خوبه ولی دچار اضطراب شدیدی شدم...حالت پنیک پیدا کردم...با دکتر ...

عزیزم نگران نباش طبیعیه.......

داری به شمارش معکوس نزدیک میشی واسه همین هول برت داشته.......

ببین کافیه به این فکر کنی هر کاری لازم بوده انجام دادی و این یعنی ۹۰ درصد به بالا احتمال نتیجه + هست پس به اون ده درصد میدون نده و تمام ذهنتو به ۹۰ درصده معطوف کن.......

خیلی کمکت میکنه.......

منم روزای آخر اینطوری شدم.....

چند روز قبل آز بتام خیلی به هم ریخته بودم.......

اینا طبیعیه به هر حال داری برا تحقق یه آرزوی بزرگ تلاش میکنی و ایشالله دیگه چیزب تا تحققش نمونده......

[QUOTE=46599849]لیلا جون لاچه من باورت میشه الان خوابید....... غرق خواب بود اما قرش گرفته بود....... ...

فدات ایشالله به زودی پرنسست برات قر بده......