2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام من رحمم تک شاخه تنبلی تخمدان هم دارم،شوهرمم واریکوسل عمل کرد الان شرایطش خوبه خودمم با دارو فول ...

عزيزم من اطلاع زيادي ندارم فقط يكي از دوستان رو ميدونم سقط كرد با اين مشكل و بار بعدي كه حامله شد بچه اش دنيا اومد سالم، يكي هم يادمه زايمان زودرس داشت بعد گفتن رحم تك شاخ بوده نميدونستن انگار، به نظر من قبل از رحم أجاره اي با چنتا از بهترين دكتراي شهرتون مشورت كنين همه چي رو بررسي كنين بعد هركاري لازم بود انجام بدين

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كسي بوده حين خوردن قرص ال دي از هر نوع حالا، وسطش به لكه بيني بيفته ؟ دكتر وقتي واسه سه ماه بهم ال دي داد يه قرص ديگه هم داد كه اگه لكه بيني داشتم تا ٥ روز ازين قرص بخورم ، خب پيش اومد و خوردم و روز چهارم قطع شد و منم روز پنجمو خوردم و قطع كردم، سه روز بعدش كه ديشب باشه لكه ديدم باز، البته بعد ازينكه رابطه داشتيم ... نميشه كه هي اون قرصه رو بخورم، ميشه ؟؟

parpar جون شما برای عمل با آصف جاه ساعت چند بیمارستان بودی؟ چند ساعت اتاق عمل بودی؟

ساعت ٧ ميگن باشي اونجا ولي منشي گفت ٦ اونجا باشي بهتره و وقتي ٦ رسيدم نفر سوم بودم كه با دكتر نوبت داشت، هرچند كه اولين نفر عمل شدم، اينو دكتر تصميم ميگيره بسته به وضعيت مريضا ، عمل من ٩ رفتم تو اتاق عمل، گفتن خود عمل حدود ١ ساعت طول كشيده ، من حدود ١٢/٥ تا ١ برگشتم اتاقم و خوابيدم، ساعت عمل هم بستگي به مشكل داره، هيسترو و عمل ...

كي نوبت عمل داري عزيزم ؟

سلام عشقا من یه شب قرص ال دی مو نخوردم  زنگ زدم به دکترم گفت ممکنه به خون ریزی بیفتی ولی دیشب خوردم.الانم دل و کمرم خیل درد میکنه یعنی می خوام پری شم اینقدر زود؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزيزم پريود شي وارد سيكل ميشي به سلامتي ؟؟ حالا قطع كردي چند روز بعد پريود ميشي به هر حال، چرا در عذ ...

قربونت برم پر پر جون....همه حرفات درسته... چرا حسشو دارم ولی نمیاد ....من یک بسته کامل خوردم و از بسته دوم نصفشو...

در مورد لکه بینی....یکی از عوارض طبیعیه قرص جلوگیری لکه بینی...من همیشه داشتم....ولی بعدش رفع میشه مهم نیست حتی اگر قرص هم نخوری رفع میشه... چیز مهمی نیست. 

آره عزیزم ...پریود بیاد باید تزریقو شروع کنم گفت جمعه شب باید اولین تزریق گنال رو بزنم ولی گفت پریود باید تا جمعه بیاد ...با امروز میشه 4 روز از خوردن قرصم تا 5 روز هم جا هست به نظر من ولی خیلی حالم بد برای همین دوست دارم پری بیاد تا شوهرمو نخوردم  

دوستان اینجانب محتاج تجربیاتتون در مورد شروع پریود، بعد از قطع ال دی هستم با تشکر     بچ ...

لیلا جون سلام عزیزم من 2 تا بسته پشت سر هم خوردم ولی وقتی قطع کردم دقیقا سر 5 روز پریود شدم البته فکر میکنم تا 10 روز هم جا داره

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
parpar جون به امید خدا فردا صبح دعاکنید برام مشکل خاصی پیش نیاد حین عمل 

ایشالا به سلامتی این روزا میگذرن و فندقت می یاد دلت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ساعت ٧ ميگن باشي اونجا ولي منشي گفت ٦ اونجا باشي بهتره و وقتي ٦ رسيدم نفر سوم بودم كه با دكتر نوبت د ...

parpar جون

همین الان منشیش زنگ زد گفت دکتر رفته کنگره

اینم از شانس من 

اون ماه هم همینطور شد شب قبل تماس گرفت ،خیلی هنگ کردم 

نمیدونم چرا اینطوری می شه  

لیلا جون سلام عزیزم من 2 تا بسته پشت سر هم خوردم ولی وقتی قطع کردم دقیقا سر 5 روز پریود شدم البته فک ...

سلام به روی ماهت رحمت جان، مرسی که گفتی، راستش دکتر به من نگفته از روز چند پریود تزریقارو شروع کن، گفت روز 13 اکتبر اولین تزریق رو انجام بده؛ ولی باید تا 13 حتما پریود بشی اگر نشدی زنگ بزن، من ازش پرسیدم روز چند پریود باید تزریق کنم، گفت اونش اصلا مهم نیست چون این پریود واقعی نیست یه خونریزی ساختگی با داروِ، حالا امروز روز 4 که قرص رو قطع کردم، برم دوش آبگرم بگیرم برم دوچرخه سواری به امید خدا میاد سر موقع.

آنا جون ، من جمعه شب آخرین قرص جلوگیری رو خوردم، به نظرت کی پریود بشم؟  توی توضیحات داروم نوشت ...

عزیزم من فکر کنم امروز فردا دیگه پریت میاد.......

فکر نکنم جمعه پیش رو رو رد کنی.......

من که معمولا پنج نهایت ۷ روز بعدش پریود میشم......

ایشالله هر چیه خیره.......

فکر نکنم تعداد بیشتر باعث تاخیر بشه......

من که سه دوره پشت سر هم ویزان خوردم دقیقا سر یه هفته بعد آخرین قرص پریود شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com