2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045775 بازدید | 684483 پست
سلام عشقا من یه شب قرص ال دی مو نخوردم  زنگ زدم به دکترم گفت ممکنه به خون ریزی بیفتی ولی دیشب خ ...

خوشبخت جون، منم دقیقا اینماه روز موعد پریم خیلی کمردرد داشتم گفتم الان پریود میشم ولی نیومد، فکر نکنم بشی، با یه دونه نخوردن چیزی نمیشه، فقط حتما یه زنگی چیزی بزار یادت نره.

عزیزم من فکر کنم امروز فردا دیگه پریت میاد....... فکر نکنم جمعه پیش رو رو رد کنی....... من که معمو ...

ممنون آنا جون،   امید به خدا ، فقط ایشالله همه چیز خوب پیش بره، راستی جواب بیوپسی اندومتر هم گرفتم، خداروشکر مشکل خاصی نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من رحمم تک شاخه تنبلی تخمدان هم دارم،شوهرمم واریکوسل عمل کرد الان شرایطش خوبه خودمم با دارو فول ...

عزیزم آی یو آی انجام دادی؟

اگه الان تنها مشکل غیر تک شاخ بودن رحمت تنبلی تخمدانته که با آی یو آی هم جواب میگیرین ولی میکرو راه سریعتر و مطمئن تریه.......

لااقل مرحله تشکیل جنین رو پشت سر میذاری......

همسرت بعد عمل مرکز ناباروری آز داده؟

چون باید از شرایط همسرتم مطمئن بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم هزینه داروهای فستیمون و مریونال براتون چقد شد؟؟؟

عزیزم بسته به تعداد داروهات داره.......

من مریونال و فوستیمون داشتم البته مال تقریبا یه سال و نیم قبله.....

اما تعداد مهمه مال من تعداد بالا بود حدودای ۱۶۵۰ شده بود با بیمه حالا باید ببینی مال تو چند تاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
parpar جون همین الان منشیش زنگ زد گفت دکتر رفته کنگره اینم از شانس من  اون ماه هم همینطور شد ...

حکمتی توشه حتما

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام بچه ها من رو هم تو جمع خودتون بپذیرین دیروز اولین iui من منفی شد دیگه میخوام‌ میکرو کن ...

سلام راز جون، خوش آمدی، من اطلاعی ندارم ولی هر وقت هر روش جدیدی رو تو اینترنت سرچ کردم دیدم اونجا انجام میدن.

parpar جون شما برای عمل با آصف جاه ساعت چند بیمارستان بودی؟ چند ساعت اتاق عمل بودی؟

عزیزم در مورد تایم عمل اصلا نمیشه چیزی گفت.......

مثلا عمل من ۳ ساعت طول کشید........

یکی نیم ساعت، یکیم یادمه ۶ ساعت طول کشیده بود پس اصلا در مورد تایم عمل نمیشه با کسی مقایسه کرد........

در مورد زمان حضور تو بیمارستانم دوستان میان اطلاعات میدن.....

كسي بوده حين خوردن قرص ال دي از هر نوع حالا، وسطش به لكه بيني بيفته ؟ دكتر وقتي واسه سه ماه بهم ال د ...

عزیزم من کلا با ال دی به لک بینی می افتادم......

نگران نباش برا خیلیا پیش میاد........

عزیزم احتمالا قرصی که میگی استروژن کنژوگه ۱/۲۵ هست.....

عزیزم منم دکترم به خاطر سابقه لک بینیم چند تا قرص تجویز کرده بود به محض شروع لک بینی به همراه ال دیا بخورم اما تا تموم شدن ال دی باید بخوری نه اینکه قطع کنی.......

برا من که دستورش اینطوری بود.......

من چون تقریبا میدونستم معمولا چند روز قبل تموم شدن ال دی به لک می افتم تغداد تجویزی کافی بود......

اگه برا تو پنج تا کم بوده باید بقیشو تهیه کنی بخوریاما بازم از دکترت بپرس.......

هر تعداد ال دی که مونده به همون تعداد من استروژن کنژوگه خوردم تا آخرین ال دی بعدش دیگه هر دو رو قطع کردم تا پریود بشم......

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم ولی بازم احتیاطا از دکترت بپرس......

parpar جون همین الان منشیش زنگ زد گفت دکتر رفته کنگره اینم از شانس من  اون ماه هم همینطور شد ...

الهي ☹️ ميدونم أين بلاتكليف موندن چه حس بديه، شايد قسمت وقت ديگه اي باشه، اعصاب خودتو خراب نكن حالا

سلام عشقا من یه شب قرص ال دی مو نخوردم  زنگ زدم به دکترم گفت ممکنه به خون ریزی بیفتی ولی دیشب خ ...

فکر نکنم به این زودی بیاد حالا دیشب که خوردی فکر کنم بهتر بشه حالت......

عزیزم من کلا با ال دی به لک بینی می افتادم...... نگران نباش برا خیلیا پیش میاد........ عزیزم احتما ...

من آخه سه ماه پيوسته بايد بخورم ، اون قرصه هم همينه كه ميگين يا به عبارتي اكوئين، الان رفتم روي جعبه شو نگاه كردم ديدم نوشته روزي ٢ عدد تا ٥ روز ☹️ من روزي ١ دونه خورده بودم

عزیزم حتما مصلحتیه......

فکرای خوب خوب بکن......

عمل لاپرا منم کلی از حد تصورم عقب افتاد ولی نتیجش عالی بود.......

ممنون آنا جون،     امید به خدا ، فقط ایشالله همه چیز خوب پیش بره، راستی جواب بیوپسی اندومت ...

خدارو شکر عزیزم.........

فقط حواست باشه شوشو رو نخوری وروجکات میخورنت به خاطر خوردن باباشوننننننننن......

من آخه سه ماه پيوسته بايد بخورم ، اون قرصه هم همينه كه ميگين يا به عبارتي اكوئين، الان رفتم روي ...

آهان پس احتمالا این پنج روزو که خوردی بدنت عادت میکنه و دیگه لک بینی قطع میشهپس اشتباهت تو یه دونه خوردنت بوده.......

اکویینم فکر کنم همون مشابه استروژنه.......

لک بینی معمولا با کم شدن استروژنه احتمالا با این تعداد تجویزی واست جبران میشد......