2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

دوستان من امروز روز هجدهم انتقالم بود و به خاطر آزمایشی که روز پونزده دادم منفی شد و روز شونزده و هفده هم بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه از امروز همه داروهامو و امپولامو قطع کردم حتی به دکترمم زنگ نزدم به نظرتون کار اشتباهی کردم؟

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
آهان پس احتمالا این پنج روزو که خوردی بدنت عادت میکنه و دیگه لک بینی قطع میشهپس اشتباهت تو یه دونه خ ...

درسته، خوب شد فهميدم زودتر ، حرف زدن باهاتون مشكل گشااااست 😬😍 قرصه هم بله همون استررژني هست كه گفتين

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من امروز روز هجدهم انتقالم بود و به خاطر آزمایشی که روز پونزده دادم منفی شد و روز شونزده و هف ...

عروسک جان خیلی ناراحت شدم ، فکر کنم بارداری شیمیایی بوده، جنین کیفیت رشد نداشته متاسفانه، ولی یه تماسی با مرکز بگیر، اینجا که نتیجه هر چی باشه میگن اطلاع بدید من یادم بقیه دوستان هم باید اطلاع میدادن نتیجه رو حتی اگر منفی شد، شما هم زنگ بزن با دکترت حتما حرف بزن، جنین داری بازم؟

سلام به همه  سوگلللللللللللللللل بیا دیگه !

سلام مامان سوگل هستم در خدمتتون. شوهرم از آزمایشگاه زنگ زد می گه مثبته . خدایا شکرت . خدایا این لحظه رو نصیب همه دوستام و همه منتظرای این جمع کن. منتظر جان قربون اون زبون خوش یمن ات بشم من . پیش پیش خبر داده بودی. الهی نصیب همه بشه. دعا کنید بتام خوب بالا بره و قلبش رو هم ببینم. خدایا خودم و این فرشته رو به تو می سپارم. لیاقت بده بغلش کنم. درسته خوشحالم اما استرس هم دارم. بالاخره تجربه منفی داشتم با وجود بتای مثبت

عروسک جان خیلی ناراحت شدم ، فکر کنم بارداری شیمیایی بوده، جنین کیفیت رشد نداشته متاسفانه، ولی یه تما ...

نه عزیزم چون تعیین جنسیت کردم دیگه جنین ندارم کلا دوتا بود تازه کیفیتشون گفتن عالیه نمیدونم چرا نگرفا خودمم وضعیتم عالی بود احتمالا قسمت نبوده

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام مامان سوگل هستم در خدمتتون. شوهرم از آزمایشگاه زنگ زد می گه مثبته . خدایا شکرت . خدایا این لحظه ...

سوگل جان خیلی خوشحال شدم انشا الله تا آخرش خوب پیش بره و به زودی بغلش کنی عزیزم انشاالله مامانی هم بیاد و خوشحالمون کنه

شما روز چند از دادی و بتات چندشد

سلام مامان سوگل هستم در خدمتتون. شوهرم از آزمایشگاه زنگ زد می گه مثبته . خدایا شکرت . خدایا این لحظه ...

عزیزم خدا شاهده تا دیدم نوشتی مامان سوگل هستم دلم ضعف رفت بال در آوردم.......

نگاه مضطرب و نگران اون روزت که کنارم رو تخت ریکاوری بودی جلو چشام اومد و از ته دلم از خدا تشکر کردم و ازش میخوام صحیح و سالم بذاره بغلت و به سلامتی زیر سایه مامان باباش بزرگ بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

به به مامان سوگول عزیزمون ، مبااااااارک باشه خیلییییی مبارک باشه، ایشالله 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی و با یه زایمان راحت بغلش کنی  

دوستان تقریبا چندروز بعد از داروهای انتقال باید پ ر ی شد؟؟

عزیزم کاش سر خود قطع نمیکردی.......

معمولا ۳ الی پنج یا ۷ و نهایت ۱۰ روزه پریود میشی......

بستگی به بدنت داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مبارک باشه من چند هفته نبودم الان که اومدم خوشحالم خبر خوب میشنوم خداروشکر انشااله همه ی دوستان بیان این خبرو بزودی بدن😍😍😘

امیدوارم بارداری خوبی داشته باشیو نه ماه دیگه نی نی کوچولوتو بغل کنی آمین....🤗👶👪

خدایا...شکرت😍
عزیزم خدا شاهده تا دیدم نوشتی مامان سوگل هستم دلم ضعف رفت بال در آوردم....... نگاه مضطرب و نگران او ...

وای آنا جون همین جور هور هور اشکم می یاد پیغامت رو خوندم . چقدر ترسیده بودم چه روزهای سختی داشتم. ایشالله برای همه بچهای سایت. از استرس از صبح همش فکر می کنم پریودم .همش دارم خودم رو چک می کنم.آنا جون بتا رو ی بار دیگه تکرار کنم یا دوبار ؟ آزمایش بعدی رو ۲۱ تاریخ زدن که جمعه است. پنجشنبه برم یا شنبه؟ ی کوچولو دلم تیر می کشه. خدایا ی بارداری طبیعی و ی بچه سالم رو از من دریغ نکن.

شاینا جون ، لیلا جون. عروسک جون و همه دوستان که تبریک گفتن متشکرم. من ۱۵ شهریور پریود شدم . ۴ مهر انتقال جنین فریز داشتم ۴ عدد امروز بتا دادم.  

ایشالله بتای دوم هم خوب بود می رم ی بیبی چک‌می خرم عقده ام خالی شه.

این ای وی اف دومم هست. اولی رو جنین فرش استفاده کرده بودم دو سال پیش. بتام مثبت شد اما کم بود و نتیجه نداد  . همونجا با آنا جون تو دوتا تخت کنار هم تو بیمارستان بودیم . ماشالله ایشون خانم و صبور و من پر از استرس