2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی من ماه آینده باید هیستروسکوپی بشم.میخواستم ازتون بپرسم آیا با بیهوشی انجام میشه؟بعدش د ...

عزیزم معمولا با بیهوشیه.......

اونطور که دوستان میگن در حد قابل تحمله بازم کسایی که هیسترو داشتن میان دیتیل توضیح میدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خرداد 96 انتقال جنین فریز داشتم که منفی شد.آزمایشهای هورمونی،ایمنی و انعقادی هم نرمال هستن.به خاطر ه ...

راستی من یلدمه اون موقع که من اولین پانکچرو داشتم یکی هیسترو کرده بود شرایطمون مثل هم بود یعنی میشه گفت همزمان مرخص شدیم.......

البته اینم بگم اگه در حد هیسترو تشخیصی باشه در این حده اما اگه حین هیسترو تشخیص بدن نیاز به درمان داری و جراحی ای چیزی بشی خوب شاید شرایط یه کم فرق کنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز کسی میدونه مورفولوژی چیه  الان تو آزمایشات شوهرم نگاه کردم  ماله یکماه ...

عزیزم مورفولوژی شکل اسپرمه تو این آز........

کلا مورفولوژی تو هر تستی به معنی شکل هست....

عزیزم فقط یع سوال آزمایش همسرت مال آزامیشگاه معمولیه؟

منظورم از معمولی معتبر و غیر معتبر بودنش نیستا.......

یعنی تو مرکز ناباروری انجام داده یا یه آزمایشگاه معمولیه؟

چون همسر من تو یه آزمایشگاه معمولی اما معتبر انجام داده بود نتیجش بالای ۵۰-۶۰ بود اما همون آز رو تو مرکز ناباروری انجام داد یه درصد شد.......

چون سیستم شمارششون متفاوته.......

مراکز ناباروری شمارش توسط چشم مسلح و متخصص انجام میشه اما بقیه آزمایشگاها شمارش توسط کامپیوتره!!!!!!!

سلام بچه ها، همگی خوبین؟ من امروز انتقال داشتم، لطفا بهم بگین چه چیزایی به لانه گزینی جنین کمک میکنه ...

عزیزم آرامش......

خودتو سرگرم کن......

آب زیاد بخور.......

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

تغذستم مناسب بدن و طبعت باشه و از کسی تقلید نکن و ضمنا سعی کن نفخ و یبوست نداشته باشی......

سلام بچه ها، همگی خوبین؟ من امروز انتقال داشتم، لطفا بهم بگین چه چیزایی به لانه گزینی جنین کمک میکنه ...

ضمنا عزیزم ایشالله دو هفته دیگه جشن مادر شدنتو میگیریم.......

الهی خدا پرنسس کوچولو رو برات حفظ کنه یه شاهزاده ناز هم نصیبت کنه

فدات بشم ایشالله قسمت خودت و بقیه منتظرام بشه.....

من کم کاری تیروئید دارم که بهم قرص دادن، ولی سویا شیر هم گفتن بخور چون مشکوک به هایپر بودم، یعنی سوی ...

عزیزم سویا کلا برا کسی که کم کاری تیروئید داره خوب نیست پس اگه کم کاری داری دیگه نخور.......

برا هایپری تاثیر پروتئین و آلبومین و آب انقدر زیاده که سویا در مقابلش چیزی نیست.......

پس برا هایپری همون گوشت و مرغ و ماهی و آب زیاد و سفیده تخم مرغ و احیانا داروهای تجویزی کافین......

قرار نیست همه چیزایی که برا یه مشکل تجویز میشه همه رو همه استفاده کنن......

کسایی که کم کاری تیروئید دارن این ۴ قلم رو باید از رژیم غذاییشون حذف کنن یا لااقل به حداقل برسونن.....

۱. قند و شیرینیجات مصنوعی

۲. خانواده کلم

۳. سویا

۴. بادوم زمینی

من کم کاری تیروئید دارم که بهم قرص دادن، ولی سویا شیر هم گفتن بخور چون مشکوک به هایپر بودم، یعنی سوی ...

آناناسم دقیق نمیدونم فقط یادمه اون موقع تحقیق کردم برا من خوب نبود الان حضور ذهن ندارم.......

هر چیزی که میگن خوبه در موردش سرچ کن ببین با شرایطت جوره یا نه.....

در مورد آناناس

http://www.hidoctor.ir/123000_مصارف-مختلف-آناناس-و-این-عوارض.html/