2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیز دل

خوشبخت جان من بروشور قرص خودمو نگاه کردم ، گفته اگر در عرض 12 ساعت یادتون اومد ،همون موقع که یادتون اومد بخورین ، اگر بیشتر از 12 ساعت شد دو تا رو با هم بخورین، ولی در کل نوشته فقط خاصیت ضد لقاحشو از دست میده ، فقط من تجربه شو دارم که دو تا رو با هم خوردم یه بار یادم رفته بود چند سال پیش و خیلی حالم بد شد بعد دکتر گفت نمیخوردی هم چیزی نمیشد، حالا میخوای همون یه دونه رو شب بخور ، ولی توی موبایلت برنامه یاد آوری رو بریز یا توی تقویمت که سر ساعت یادت بندازه، چون واقعا آدم یادش میره، ببین تونستی اپلیکسشن flo رو دانلود کن خیلی خوبِ.

سلام دوستان عزیز

کسی میدونه مورفولوژی چیه 

الان تو آزمایشات شوهرم نگاه کردم 

ماله یکماه پیشش ۶۵ بود

ایا خوبه 

چون دیدم خیلی همه از مورفولوژی مینالن

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روند درمانی تورک آنا ادامه: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخیص مشکل ...

الهی خدا پرنسس کوچولو رو برات حفظ کنه یه شاهزاده ناز هم نصیبت کنه

یا امام رضا
سلام دوستان عزیز کسی میدونه مورفولوژی چیه  الان تو آزمایشات شوهرم نگاه کردم  ماله یکماه ...

سلام عزیزم اگه آزمایشت توی مرکز ناباروری انجام شده خیلی عالیه ولی اگه آزمایشگاه معمولی بوده حتما توی آزمایشگاه ناباروری تکرار کن چون اونها روشهاشون متفاوت و دقیق تره

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
میگم الان که شوهرم مشکل داره  کار ای وی اف دیگه خود دکتر اقصی انجام میده ؟

منم حدود يكساله و خورده ايه ميرم مطب دكتر اقصي يكبار انتقال دادم منفي شد .دكتر خيلي خوبيه ولي خودش بيشتر ايران نيست.همه چيز دست خداس،دكترا وسيله ن.تا خدا نخواد برگي از درخت نميوفته.همه دكترا روش كاريشون يكيه انشاله خدا به تك تك مون نظر كنه و نتيجه بگيريم.

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
سلام بچه ها، همگی خوبین؟ من امروز انتقال داشتم، لطفا بهم بگین چه چیزایی به لانه گزینی جنین کمک میکنه ...

سلام به همه دوستان ، به سلامتي شيرين بانو ، عزيزم تغذيه عاديت رو داشته باش فقط گرميجات قاعده آور مثل زرشك و زعفران و دارچين و عسل نخور ، من خودم تا ٣ روز اول نشاسته در آب يا شير خوردم بعدش از ترس يبوست ديگه نخوردم ، مرباي به هم خوبه من ميخوردم ، اگر مشكل تيروييد نداري شير سويا هم خوبه بخور و ديگه فقط آرامش داشته باش و توكل كن به خدا .

ببخش نانا جون اینقد سوال میپر سم اخه از شهرستان‌میخام‌بیام هیچ اطلاعی ندارم میخام ببینم در هر صورت ...

دكتر اقصي با دكتر انصاري كار ميكنه.براي منو دكتر انصاري انتقال داد و منفي شدم،بستگي داره ايران باشه يا نه.زمان انتقال من ايران نبود دكتر.اكثرا هم نيست و دكتر انصاري انجام ميده مگر اينكه منتظر باشي تا زمانيكه ايرانه باهاش انجام بدي.منم علت طولاني شدن كارم اين بود منتظر دكتر بودم ولي زمان انتقالم رفت و خانم دكتر برام انتقال داد.

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
سلام بچه ها، همگی خوبین؟ من امروز انتقال داشتم، لطفا بهم بگین چه چیزایی به لانه گزینی جنین کمک میکنه ...

ایشالا نی نی خشگل بیاد بغلش کنی لذتش رو ببری

درد داش؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام به همه دوستان ، به سلامتي شيرين بانو ، عزيزم تغذيه عاديت رو داشته باش فقط گرميجات قاعده آور مثل ...

من کم کاری تیروئید دارم که بهم قرص دادن، ولی سویا شیر هم گفتن بخور چون مشکوک به هایپر بودم، یعنی سویا شیر مشکل ایجاد میکنه برای تیروئید؟؟ نشاسته روزی چند بار؟؟ راستی آناناس هم خوبه یا نه؟

ایشالا نی نی خشگل بیاد بغلش کنی لذتش رو ببری درد داش؟

ممنونم عزیزم، راستش من ازشون خاستک با بیهوشی برام انتقال بدن، چون برای اندازه‌گیری عمق رحم خیلی درد کشیدم و فشارم افتاد، ترسیدم بازم اینطور بشم، دیگه بیهوشم کردن بعد از انتقال به هوش که اومدم هم هیچ دردی نداشتم خدا رو شکر

من کم کاری تیروئید دارم که بهم قرص دادن، ولی سویا شیر هم گفتن بخور چون مشکوک به هایپر بودم، یعنی سوی ...

آره عزیزم میگن آناناس م خوبه

مخصوصا مغز وسطش

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من کم کاری تیروئید دارم که بهم قرص دادن، ولی سویا شیر هم گفتن بخور چون مشکوک به هایپر بودم، یعنی سوی ...

عزيزم من خودم هم در مورد شير سويا اينجا فهميدم كه براي كم كاري تيروييد خوب نيست نخوري فكر كنم بهتر باشه ، نشاسته روزي يك بار ميخوردم من ، آناناس هم من نخوردم چون شك داشتم بعضيها ميگن خوبه بعضيها ميگن نه .