2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه همین الان میخواستم برای اولین بار وارد سیکل میکرواینجکشن بشم، چی کار میکردم؟؟

دوستای گلم شکر خدا من بعد دو بار منفی شدن تو سیکل میکرو اینجکشن و کلی سختیا و پشت سر گذاشتن موانع تونستم اولین خان مادر شدن رو با بتای ۵۸۸ طی کنم و امیدوارم به حرمت دعاهای شما دوستان گلم بتونم تا آخرش به سلامتی پیش برم.

اما دوست دارم با تجربیات الانم خودم رو بذارم جای کسی که اولین باره میخواد تو این راه قدم بذاره، میخوام چیزایی رو که تجربه کردم در اختیارتون بذارم....

تا ترجیجا تلخیایی که تجربه کردمو تجربه نکنین....

چون مطمئنم اگه اطلاعات الانمو خرداد ۹۳ که برا اولین بار پا تو این راه گذاشتم، داشتم الان دو تا منفی تو پروندم نبود....

نمیخوام ادعا کنم زودتر مامان میشدم چون اعتقاد دارم بهترین زمانش الان بوده....

اما اینو میتونم به جرات بگم لااقل با اطلاعات و تجربیات الانم اون دو تجربه تلخ رو نچشیده بودم....

و این همه هزینه اضافی که مطمئنم برا خیلیاتون هم هزینه زیادیه متقبل نمیشدم....

یادمه اولین بار که پا تو ابن سینا گذاشتم فکر میکردم اولش قراره بحث آندومتریوز رو پیگیری کنن اما تقریبا میشه گفت ندید گرفته شد.....

یه راست رفتن سراغ مقدمات تشکیل پرونده و آزمایشهای اولیه و بعدشم دو ماه دارودرمانی همسرم و جواب ندادن به دارو و نهایتا شروع سیکل میکرو....

تقریبا آبان ۹۳ سیکل کوتاه مدت با ال دی برام شروع شد....

سیکلی که هیچ گونه مشکلی برام در نظر گرفته نشد و نهایتا مهر یه منفی خورد تو پروندم....

بار دوم دی ۹۳ خیلی اصرار کردم خانوم دکتر طرازی برام آزهای ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و .... رو بنویسه اما قبول نکرد و فقط بابت esr بالایی که داشتم تو سیکلم آسپرین و هپارین داشتم و مجدد یه سیکل کوتاه با ال دی و از نوع آنتاگونیست شروع کردم و نهایتا یه منفی دیگه تو پروندم....

اما بار سوم دیگه عزمم رو جزم کردم که حتی یه مانع کوچولو نباید باقی بمونه....

حتی اگه مجبور باشم ۲ میلیون هزینه آزمایشهای تکمیلی رو متقبل بشم.....

تصمیم گرفتم همه آزهارو انجام بدم و چون اینبار خانوم دکتر طرازی مصمم بودنم رو دید همه رو برام نوشت.....

و چه خوب که نوشت چون تقریبا بدترین نوع مشکل انعقادی و ایمنی رو داشتم و تنها چیزی که بدون مشکل بود آز کاریوتایپمون بود و با شرایطی که داشتم ۱۰۰ بارم انتقال میدادم منفی رو شاخش بود....

در ضمن در کنارش قضیه آندومتریوزمم پیگیری کردم و اونم خودشو نشون داد و شکر خدا با تشخیص دقیق خانوم دکتر پادمهر و لاپراهیستروسکوپی بی نقص دکتر خزعلی رفع شد...

خلاصه این از قصه من و اما اگه من جای شما بودم!!!!!

گامهای اولیه قبل از شروع سیکل میکرو اینجکشن:

۱- انجام همه آزهای هورمونی و روتین اولیه خودم

۲- عکس رنگی و سونوگرافی و بررسی شرایط تخمکگذاری خودم

۳- آز اسپرم همسرم

۴- انجام همه آزهای هورمونی و روتین اولیه همسرم

۵- انجام آزهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و جهشهای ژنی و کاریوتایپ برای خودم

۶- آز کاریوتایپ و دی اف آی همسرم

۷- بررسی رحم و اعضاء مرتبط با آن از هر لحاظ، مثلا آندومتریوز، آدنومیوز، فیبرم، پولیپ، کیست و ....

۸- شناسایی طبع مادر و پدر و اصلاح آن در جهت گرفتن نتیجه بهتر

۹- شروع ورزشی مثل پیلاتس و پیاده روی روزانه حداقل نیم ساعت

البته قابل ذکر است مورد کاریوتایپ و دی اف آی در صورت بی نقص بودن شرایط اسپرم نیاز نیست....

اما در صورت عالی بودن اسپرم و عدم باروری، مشکلات ایمنی، انعقادی و ... برا مادر بالاتر میرود....

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

عزيزم من رويان انجام دادم ، تخمك كشي تنها نزديك ٣ ميليون هست ، خود انتقال هم نزديك ١ ميليون ميشه ، ا ...

به من گفتن شنبه که میای باید تسویه کنی، 3میلیون هزینه تخمک کشی و انتقال میشه، پرسیدم فریز جنین چقدر میشه که گفتن نهایتا 500 میشه

شمادفعه اولتونه انجام میدین؟ شمامیدونید چرا بار اول اکثرا منفی میشه؟ حداقل چند تخمک باید داشته باشیم

من بار اولمه، امروز تخمک کشی میشم،، دلیل منفی شدن رو نمیدونم، ولی من اونجا از هرکس میپرسیدم خیلیا میگفتن بار اول مثبت شدن، یه خانم با انتقال اولش 2قلو باردار شده بود، یکی دیگه هم با انتقال اول یه پسر 6 ساله داشت و حالا برای دومی اومده بود، بعضیا هم بودن که میگفتن بار اول نشده

پس چرا میگن بیست به بالاس. کلاباتخمک گیری وجنین فریز و کاشت این مقدارمیشه حدودا؟ 

نه عزیزم بیست ک نیس الان بیمارستاتهای خصوصی 10تا12تومنه همونطور ک دوستان هم گفتن بستگی ب داروها و مرکرزی ک میری داره

خدا کمکم کن
سلام دوست جونی ها کسی هست؟ یه سوال چی میشه که ممکنه هایپر بشیم؟

سلام عزیزم، نگران نباش، من خیلی در این مورد جستجو کردم و نشستم کامل بروشور تمام داروهای تحریک تخمدانم رو‌خوندم، یه پدیده ایه که نمیشه پیش بینی کرد و ممکنه برای بعضیا پیش بیاد ،بعضی افراد واکنش شدیدی به داروهای تحریک تخمک‌گذاری نشون میدن که خیلی ربطی به چیزی نداره و میشه گفت از عوارض دارو ، مثل کسیکه قرص ال دی میخوره، یکی صورتش لک میاره یکی دیگه تهوع میگیره، فکرتو درگیر نکن، تعداد زیاد نیستش. برو امید به خدا.

من فقط ازمنفی شدنش میترسم. میخوام بدونم چی میشه که منفی میشه تااگه میشه ومیتونم حلش کنم. طاقت شکست ن ...

مشکلات انعقاد خون و ایمنی بدن مانع لانه گزینی جنین میشه، وجود اندومتریوز داخل رحم مانع لانه گزینی میشه، بیشترین دلیل منفی شدن بی کیفیتی جنین هستش،اگر مشکلی از این قبیل نباشه بقیه به کیفیت جنین برمیگرده، اگر کیفیت خوب باشه حتما مثبت میشه.اطلاعاتی که آنا جون داده رو بخون ، قبل سیکلت برو کلینیک اندومتریوز ، آزمایشهای تکمیلی رو انجام بده بعد برو تو سیکل ، واقعا ضرر نمیکنی. منم پارسال اومدم تو تاپیک و این مدت تمام این راهنماییهای آنا جون رو به کار بردم، ضرر که نکردم هیچ خیلی هم به دردم خورد، لااقل الان مطمینم دیگه واقعا به کیفیت جنینم بستگی داره و شک و گمانی وجود نداره.

انا جون من ٢٥شهريور انتقال داشتم ولي علي رغم مثبت شدن كوچكترين علامتي هنوز ندارم اين يعني چي يعني جن ...

یعنی خداروشکر بارداری راحتی داری، اصلا نگران نباش، خیلی خوبه اینجوری، یعنی ویتامین ب بدنتم به حد کافی بالاست و نمیذاره تهوع داشته باشی، البته ممکن تو هفته ۷ به بعد تغییر کنه.

عزیزم جنین تشکیل نشده چیه، جنینت که تشکیل شده و مثبت شده ،الانم داره رشد میکنی، راستی دوباره بتا دادی بعد مثبت اولت.

یعنی خداروشکر بارداری راحتی داری، اصلا نگران نباش، خیلی خوبه اینجوری، یعنی ویتامین ب بدنتم به حد کاف ...

بله ليلا جان دادم دوميش شد ٢٦٠اولي ١٢٢بود ويتامين ب ٦خدود يكساله ميخورم .انشالله اميدوارم باشش و بمونه.ديبش با ماشين با دوستمون رفتيم بيرون حدود يكساعت و نيم فقط عقب نشستم حتي پياده نشدم راننده اروم ميرفت ولي اومدم خونه ترسيدم اخه عصرا ميرم امپول ميزنم سريع ميام خونه بيرون نميرم ميترسم بيرون رفتن بد باشه