2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم نه بابا بیست به بالا نیست...... شما همون ۶-۷ نهایت ده در نظر بگیر.....

بعدهربار که بخوای انتقال بدی اگه خدای نکرده بار اول نشه چقدر هزینه داره؟ غیرازمراکز ناباروری بیمارستان هم انجام میده؟آیا اصفهان وتهران هزینه هاش باهم فرق داره؟ کجابرم  که جواب بگیرم؟ چه کارایی بکنم که بار اول مثبت بشه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
عزیزم من رویان میرم برای میکرو، تا الان با داروها و سونوها و ویزیت ها 1 میلیون هزینه شده،  تخمک ...

شمادفعه اولتونه انجام میدین؟ شمامیدونید چرا بار اول اکثرا منفی میشه؟ حداقل چند تخمک باید داشته باشیم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم هم توی رویان ماه گذشته میکرو کرد که کل هزینش 4200 شد، که البته این هزینه با توجه به داروها متف ...

بایکبار انتقال مثبت شد؟؟ 

عزیزم من رویان میرم برای میکرو، تا الان با داروها و سونوها و ویزیت ها 1 میلیون هزینه شده،  تخمک ...

عزيزم من رويان انجام دادم ، تخمك كشي تنها نزديك ٣ ميليون هست ، خود انتقال هم نزديك ١ ميليون ميشه ، البته من جنين فريز انتقال دادم ولي فكر كنم براي جنين فرش هم همين باشه . 

عزیزم خوب من فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم حتی نمازمم خوابیده میخوندم...... البته اگه میتونستم ...

الهي شكر بخير گذشت نميدونم چطور ازت تشكر كنم كه با خوصله جواب ميدادي ارزوي سلامتي براي خودت و عزيزانت رو دارم

بعدهربار که بخوای انتقال بدی اگه خدای نکرده بار اول نشه چقدر هزینه داره؟ غیرازمراکز ناباروری بیمارست ...

عزيزم اگر جنين فريز داشته باشي ديگه هر دفعه كه بخواي انتقال بدي با داروها همون ١ ميليون حالا شايد كمي بيشتر بشه ولي اگر جنين فريز نداشته باشي كه همه چيز از اول هست و هزينه تخمك كشي و داروها هم كه حدود ٤ ميليون ميشه بهش اضافه ميشه ، ان شا الله كه همون بار اول نتيجه بگيري عزيزم .

سلام به روی ماهت، بهت تبریک میگم به خاطر اینهمه ایمان و اعتقاد ، حرفات خیلی قشنگِ، واقعا اینا همه ام ...

ممنون ازت عزيزم 💕💕

انشالله دامن همه سبز بشه بحق اين شباي عزيز

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
عزيزم اگر جنين فريز داشته باشي ديگه هر دفعه كه بخواي انتقال بدي با داروها همون ١ ميليون حالا شايد كم ...

شماهم میکرو کردین؟ 

بله عزيزم توي رويان .

باراول مثبت شد. چه کارایی انجام دادین که موفق بشه. بنظرتون اصفهان انجام بدم یابیام تهران؟ انتقال سخته من خیلی ترسو هستم

سلام به همه دوستان ، چه جالب من هم بعد از بارداري و انتقال دكترم منصوري مقدم هست البته من كرج هستم و ...

مامان سبحان عزيز شمام بيمارستان لاله انتقال داشتيد انتقال چندم مثبت شديد

مامان سبحان عزيز شمام بيمارستان لاله انتقال داشتيد انتقال چندم مثبت شديد

نه عزيزم من رويان انجام دادم دومين انتقالم بود سري قبل هم مثبت شدم ولي توي ٩ هفته قلبش ايستاد و رشد نكرده بود جنينم ، من بعد از انتقال زير نظر دكتر منصوري مقدم هستم يعني قبلش هم پيش ايشون ميرفتم ولي چون رويان جنين فريز داشتم همونجا انتقال دادم و بعد رفتم پيش خانم دكتر براي بارداري .

باراول مثبت شد. چه کارایی انجام دادین که موفق بشه. بنظرتون اصفهان انجام بدم یابیام تهران؟ انتقال سخت ...

عزيزم من دومين انتقالم بود سري قبل توي ٩ هفته سقط شد ، عزيزم روال همه جا تقريبا يكسانه ببين كجا بهت نزديك تره و اينكه آرامش داشته باش و اصلا نترس ، توكل كن به خدا ، كار خاصي واقعا لازم نيست انجام بدي فقط آرامش و تغذيه سالم خيلي مهمه .

منم زن داداشم ناخواسته باردارمیشه وچندروز دیگه سومیش به دنیا میاد. منم حسرت میخورم. ایکاش قسمت ماهم ...

سلام نفيس عزيز انشالله كه قسمت شمام مي شود خداوند هيچ وقت بد بنده هاشو نميخواد

باراول مثبت شد. چه کارایی انجام دادین که موفق بشه. بنظرتون اصفهان انجام بدم یابیام تهران؟ انتقال سخت ...

عزيزم هيچ كدوم از مراحل اصلا سخت نيست به خصوص كه ميدوني اگر هم كمي سختي داشته باشه نتيجه شيريني خواهي داشت .