2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
توری جونم دخترت خوبه   هیچوقت فکر نمیکردم یه روز استرس زایمان داشته باشم حتی فکر نمیکردم بارد ...

سلام عزیزم

بارداریت رو تبریک میگم. ان شااله که صحیح و سالم بغل بگیریش

توی سایت دیده بودم که گفته بودی ذخیره تخمدانت پایین بوده

میشه بگی چند بوده؟ و با چه روشی باردار شدی؟

منم همین مشکل رو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی به من بگه کلا هزینه میکرو چقدرمیشه. ازاول راه تاآخرش

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
مرسي انا جون جاي امپولا كه اذيت ميكنه و حسابي سفت ميشه چكار ميشه كرد من فقط حوله گرم ميزارم  پس ...

عزیزم برا کمتر شدن درد محل تزریق پروژسترون این نکاتو رعایت کنی تحملش راحتتره......

۱. از سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی استفاده کنین

۲. قبل تزریق آمپول رو تو دستتون نگه دارین تا دماش به دمای بدن نزدیکتر بشه

۳. تزریق خیلی آهسته باشه

۴. بعد تزریق ۲۴ ساعت بعد کیسه آب گرم گذاشته بشه

۵. تزریق یه در میون سمت چپ و راست انجام بشه تا فرصت استراحت داشته باشه.

با رعایت این نکات خیلی قابل تحمل تر خواهد بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ليلاي عزيزم ممنون ناميد نيستم من زندگيمو فداي امام حسين كردم و ميكنم اينا همش امتحان الهي هست ك ...

منم زن داداشم ناخواسته باردارمیشه وچندروز دیگه سومیش به دنیا میاد. منم حسرت میخورم. ایکاش قسمت ماهم بشه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
عزیزم برا کمتر شدن درد محل تزریق پروژسترون این نکاتو رعایت کنی تحملش راحتتره...... ۱. از سرنگ مخصوص ...

شرمندم عزیزم ببخشید. من هر بار میپرسم واسه هزینه میکرو از اول تا اخرش هرکسی یه قیمتی میگه. میخوام ببینم چقدر باید پول جور کنم برم جلو

ربيمارستان خوبه كادرشم خوبن راضيم دكترم منصوري مقدم 

سلام به همه دوستان ، چه جالب من هم بعد از بارداري و انتقال دكترم منصوري مقدم هست البته من كرج هستم و ميرم مطب ولي براي زايمان هم ميخوام بيمارستان لاله بيام ان شا الله ، قبلا هم پيشش ميرفتم خيلي دكتر خوبي هست ، شما هم ان شا الله اين سري نتيجه ميگيري حتما .

عزیزم برا کمتر شدن درد محل تزریق پروژسترون این نکاتو رعایت کنی تحملش راحتتره...... ۱. از سرنگ مخصوص ...

ممنون از راهنماييت اميدوارم با اينهمه درد و رنج نتيجه بگيرم. خيلي ميترسم طوري بشع انشالله به اميد روزهاي خوب اينهمه درد رو تحمل ميكنم 

شرمندم عزیزم ببخشید. من هر بار میپرسم واسه هزینه میکرو از اول تا اخرش هرکسی یه قیمتی میگه. میخوام بب ...

عزيزم ببين هزينه ها توي جاهاي مختلف فرق داره يك مقداري با هم ولي به نظر من شما براي اينكه خيالت راحت بشه ١٠ ميليون كنار داشته باش مطمئن باش كمتر ميشه ان شا الله بقيه پولت ميمونه براي بعد از بارداري كه ميخواي بري دكتر و سونو . 😘😘😘

سلام ليلاي عزيزم ممنون ناميد نيستم من زندگيمو فداي امام حسين كردم و ميكنم اينا همش امتحان الهي هست ك ...

سلام به روی ماهت، بهت تبریک میگم به خاطر اینهمه ایمان و اعتقاد ، حرفات خیلی قشنگِ، واقعا اینا همه امتحان الهی هستش، منم در مورد ناامیدی مثل خودت فکر میکنم، الهی آمین خواهرت فردا راحت زایمان میکنه و ایشالله سال آینده نوبت زایمان خودتِ.