2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
واي خدا چقدر سخت من اگر استراحتي بشم چه كنم عجب راه سختيه تازه من رحمم دوشاخ بود سپتوم داشت عملش كرد ...

عزیزم دلیل نمیشه برا شمام پیش بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون شرمنده سوال ميكنم خسته ات كردم استراحت مطلق يعني فقط بخابي حتي نشيني دستشويي چي ميشد خودت بري ...

عزیزم خوب من فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم حتی نمازمم خوابیده میخوندم......

البته اگه میتونستم باید لگنم میذاشتم اما من ملادر حالت خوابیده به مثانم خیلی فشار نیاد و ترحیح میدادم آروم تا فرنگی برم.....

اما خوب استراحت مطلق میشه گفت همون همیشه دراز کشیدنه یا نهایت گاها لم دادنه و هیچ کاری نمیجردم حتی غذامم برام میاوردن کنار رخت خواب آروم میشستم و لم میدادم به بالش و میخوردم......

البته خوب به مرور که خونریزی بند اومد و فقط لک بود تحرکم بیشتر شد اما اوایل که خونریزی بود فقط موقع دستشویی از جام بلند میشدم......

نه عزیزم ضکر خدا کارم به سرکلاژ نکشید و جفتمم تا غربالگری دوم بالا رفته بود و دیگه استراحت نسبی هم نیاز نبود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای لقاح آزمایشگاهی، فولیکول با سایز کمتر از 18 هم ممکنه جنین تشکیل بشه؟؟ فرض کنیم 16 و 17 بشه، احت ...

عزیزم سایز دقیق فولیکول بالغ رو نمیدونم اما خوب باید به سایز قابل قبول برسه....

بخورصورت با آب گرم چی مشکلی ایجاد نمکینه میتونم استامینوفن ۳۲۵ بخورم ممنونم که جوابم را میدید؟بچه ها ...

عزیزم بخور اتفاقا به نظرم مشکلی نداره اما استامینوفن رو کلا توصیه میکنم تا حد امکان نخوریاما اگه برا سرماخوردگیت تجویز شده بخور......

یعنی سر خود نخور....

سلام به همگي، 

اميدوارم خوب و خوش باشيد. تبريك به اونهايي كه مامان شدن و خدا قوت به اونهايي كه قرار هست به لطف خدا مامان بشند. 

من مشغول تقويت خودمم. يك كم هم ميخواستم ذهنم باد بخوره، تا ببينم چيكار بايد بكنم. 

ليلا جون خوبي عزيزم، اومدم ببينم وارد سيكل شدي؟! چه مرحله اي هستي؟ 

من هستم از همينجا هواتو دارم 😊 برو جلو با انرژي مثبت هميشگي. 

انشالله همگي يكي يكي با خبرهاي خوب بياين.

سلام به همگي،  اميدوارم خوب و خوش باشيد. تبريك به اونهايي كه مامان شدن و خدا قوت به اونهايي كه ...

سلاااام nazi جون، چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم، خداروشکر خوب و خوشی، من امشب آخرین قرص رو انداختم بالا 😂😂😂 دیگه وایسم پریود بیاد و برم تو کار تولید و تقویت فولیا😀😀😀

ایشالله بیای زودتر خبر بارداریتو بدی ❤❤❤🍼🚼🍼🚼😘

برای لقاح آزمایشگاهی، فولیکول با سایز کمتر از 18 هم ممکنه جنین تشکیل بشه؟؟ فرض کنیم 16 و 17 بشه، احت ...

عزیزم میشه،سایزشون خوبه، من سوالتو دیدم رفتم چارت میکرو قبلیمو پیدا کردم، تخمدان چپ سایز ۱۲،۱۳،۱۴،۱۶،۱۷ داشتم و تخمدان راست ۱۴،۱۵،۱۶، اندازه ها این بود تعدادشو نمینویسم ، ولی ۱۰ تا تخمک بالغ داشتم که همه لقاح پیدا کردن، پس اصلا فکرتو درگیر نکن، تازه تو که ۱۸ داری، برو به امید خدا، فقط توکل کن، اصلا دنبال سایز و تعداد نباش، فقط کافیه یک دونه جنین خوب تشکیل بشه و رشد کنه، ایشالله بچه تو هم جز تخمکهای فرداست، الهی آمین.❤❤❤

عزیزم میشه،سایزشون خوبه، من سوالتو دیدم رفتم چارت میکرو قبلیمو پیدا کردم، تخمدان چپ سایز ۱۲،۱۳،۱۴،۱۶ ...

مرسی لیلا جون، ممنونم عزیزم، ان شالله، خدا از زبونت بشنوه، فردا به امید خدا میرم برای تخمک کشی، هرچی خدا بخاد، ان شالله برای هممون خوب بخاد

عزیزم خوب هزینش یه نقدار مشخص نیست و برا همین مبالغ متفاوتی شنیدی..... خوب هزینه داروهات اگه بیمه پ ...

پس چرا میگن بیست به بالاس. کلاباتخمک گیری وجنین فریز و کاشت این مقدارمیشه حدودا؟ 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
مرسی لیلا جون، ممنونم عزیزم، ان شالله، خدا از زبونت بشنوه، فردا به امید خدا میرم برای تخمک کشی، هرچی ...

برو عزیزم خدا پشت و پناهت، منم امشب برات دعا میکنم که ایشالله همه چیز عالی پیش بره و بچه نازت فردا نطفه اش بسته میشه😍

پس چرا میگن بیست به بالاس. کلاباتخمک گیری وجنین فریز و کاشت این مقدارمیشه حدودا؟ 

فکر کنم ۲۰ دیگه خیلی زیاده، چه خبره، من البته ایران نیستم ،ولی چون بچه ها میگن دیدم تو همون مایه های ۶ تا ۷ حالا یکم بیشتر یکم کمتر میشه، البته اگر از طرح سلامت دولت هم استفاده کنی که دوستان استفاده کرده بودن تو بیمارستان دولتی که داروهاتو میخری اشتباه نکنم دور بر دو میلیون در میاد. باز از دوستان خواهش میکنم اطلاعاتی دارن بگن. 

عزیزم من رویان میرم برای میکرو، تا الان با داروها و سونوها و ویزیت ها 1 میلیون هزینه شده،  تخمک کشی و انتقال هم گفتن 3تومن روز تخمک کشی واریز میکنید، هزینه فریز هم نهایتش 500، که البته برای بعضی با توجه به داروهاشون بیشتر میشه، در کل تخمک کشی و انتقال توی رویال 3تومنه، ما بقی هزینه برای آزمایشات، داروها،سونو و ویزیت ها میشه که گفتم برای من 1 تومن شد

عزیزم نه بابا بیست به بالا نیست......

شما همون ۶-۷ نهایت ده در نظر بگیر.....