2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ممنون از همتون من از هيچ چيز ناراحت و ناميد نميشم اينقده جواب رد از دكترا شنيدم پوستم كلفت شده اتفاق ...

آفرین به امید و همتت ایشالله به زودی نتیجه تلاش و صبر و توکلتو میبینی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فقط من ويتامين دي بدنم٣بود ولي دارو استفاده كردم ولي نميدونم چند شد و پرولاكتين خونم لب مرز بود به نظرتون اينا تاثير داره

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط من ويتامين دي بدنم٣بود ولي دارو استفاده كردم ولي نميدونم چند شد و پرولاكتين خونم لب مرز بود به ن ...

عزیزم بله کمبود ویتامین دی میتونه تو لانه گزینی نقش داشته باشه......

پرولاکتینم تا جایی که من میدونم بالا بودنش میترنه علت سقط باشه یعنی فکر کنم مانع بارداری نشه اما میتونه باعث سقط بشه......

به نظرم میاد در کنار کنترل پرولاکتین بیشتر رو بحث ویتامین دی کار کن و ببین نرمال شده یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستاي عزيزم

لطفا بگيد سه تا استراديول رو تو چه فاصله اي ميشه خورد؟ حتما بايد هر هشت ياعت بكبار باشه با ميشه صبح و ظهر و شب بخورم؟

انا جون شما براي رفع مشكل انعقاديت چه داروهايي رو و از چه زماني مصرف كردي؟

عزیزم اگه سیکلت با بوسرلین بوده و احتمالا سیکلت بلند بوده پس بعید نیست سیکل انتقالتم ال دی و بوسرلین ...

سلام به همه دوستان خوبم

عزیزم من دوباره تخمک کشی دارم چون جنین فریز نموند برام از سری قبل 😊

عزیزم بله پروژسترون در حالت عادی تا ۱۲ هفته داری من چون به خونریزی افتادم علاوه بر دو تا آمپول دو تا ...

مرسي انا جون جاي امپولا كه اذيت ميكنه و حسابي سفت ميشه چكار ميشه كرد من فقط حوله گرم ميزارم  پس كلي سختي پيش رو دارم واي اينهمه سوزن😢

سلام دوستاي عزيزم لطفا بگيد سه تا استراديول رو تو چه فاصله اي ميشه خورد؟ حتما بايد هر هشت ياعت بكبا ...

عزیزم تایمش خیلی حساس نیست، میتونی با هم بخوری یا صبح و ظهر و شب بخوری یا هر ۸ ساعت باشه فقط با شکم خالی نخور و هر روز ۳ تا رو بخور......

مثلا من دو تا استرادیولمو با هم میخوردم.....

سلام دوستاي عزيزم لطفا بگيد سه تا استراديول رو تو چه فاصله اي ميشه خورد؟ حتما بايد هر هشت ياعت بكبا ...

برا مشکل انعقادی من ۳-۴ ماه روزانه یه قرص ب۶ و هفتگی یه آمپول ب۱۲ و روزانه یه فولیک اسید ۵ داشتم که قاعدتا بعد همون ۳-۴ ماه باید وارد سیکل میشدم که من چون بحث لاپراسکوپیم پیش اومد دکترم گفت دیگه به حای ب۶ و ۱۲ مولتی دیلی بخورم تا وقتی برا شروع سیکل میرم......

با شروع سیکل انتقال از روز انتقال اتومسوپارین داشتم البته من برا دو ماه قبل شروع سیکل آسپرینم داشتم اما به خاطر سابقه لک بینی حین خوردن ال دی آسپرینم کنسل شد.....

ضمنا من آب زیاد خوردم و سالسیلات دارارم اونایی که مناسب طبعم بودن رو تو رژیم غذاییم قرار دادم و از ویتامین کا دارها پرهیز کردم......

سلام به همه دوستان خوبم عزیزم من دوباره تخمک کشی دارم چون جنین فریز نموند برام از سری قبل 😊

عزیزم پس احتمال داره سیکلت بلند باشه البته اگه سیکل قبلیت درست انتخاب شده باشه.......

با سیکل قبلیت چند تخمک داشتی؟

هایپر شدی؟

سلام بچه ها لطفا راهنماییم کنید...

اول اینکه وقتی برا انتقال میرید معاینه میکنن که سرماخورده نباشی واینا؟؟الان هوا یهو سرده من چیکار کنم سرمانخورم؟خیلی مراقبم اما میترسم....

بعدش اینکه تقریبا از شهر ما تا مرکزی که میخام انتقال بدم دوساعت راهه خونه خالمم اونجاس اما دوس ندارم مزاحمش شم بنظرتون چیکار کنم؟دوساعت عقب ماشین دراز بکشم یا برم خونه خالم؟اونجا سختمه دوس دارم خونه خودم باشم

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
عزیزم پس احتمال داره سیکلت بلند باشه البته اگه سیکل قبلیت درست انتخاب شده باشه....... با سیکل قبلیت ...

نه من ذخیره تخمدانم 1/04 اتفاقا می دونم سیکل بلند برای کسایی ک ذخیره بالا دارن واس من دفعه اول ک رفتم ال دی دادن و سیکل شروع نکردن و گفتن سیکلت بهم ریختس تو روز5فولی13داشتم ماه بعد بهم وقت دادن برای سونو داپلر و اندازه عمق رحم رفتم ک فیبرومم چک کنن ک مشکلی نداشت و بیرون رحم بود دکتر گفت مشکلی ایجاد نمی کنه البته ی بارم سال قبل چک شده بود تو مرکز باز ک گفته بودن مشکلی نداره و لاپرا شده بودم بعدش

خلاصه باز بهم ال دی و بوسرلین دادن باز نمی دونم چرا نپرسیدم 

4تا تخمک داشتم ک دوتاش بالغ شد به 18رسید اخرس دوتا دیگ 14یا12موند 

اخرم یه جنین شد