2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چرا که نه...... من بار آخر ده تخمک داشتم......

مرسی عزیزم متوجه شدم من باید معتدل بخورم 

راستی خونریزیم قطع نمیشه چرا تا کی ادامه داره؟هنوز خون قرمز میاد 

از یک شنبه خون ریزیم زیاد شد قبلش کم بود من 5مهر ازم منفی شد

آنا جون تولد دخملت مبارک ایشالا سالهای سال با شادی تولدش رو جشن بگیرید     برامون بگو چ ...

فدات عزیزم.......

یه کیک میگیریم و یه تولد سه نفر با چند تا عکس.......

ایشالله یکم بزرگتر بشه براش تولد اساسی میگیرم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزيز من دوباره وارد سيكل انتقال شدم يكي از دوستان در مورد ميزان استراديول پرسيده بودن، ...

منم چهار روز اول ١ دونه شروع شد بعد چهار روز بعد 2 تا شد از بعد از اون تا الان روزي ٣ تا استراديول ميخورم 

ننه جووووون 😍 ديروز يادت كردم گفتم زايمان كي ميكنه اين خانم جان 🤔 اكثراً بچه هاي گروه نابارور و سخ ...

سلام پرپری جونم مگه پیچیده میشن روانیا .طبیعی ۸ آبان زدهپرپری تو شرایطت از من خیلی بهتره مطمعنم زود مامان میشی

بچه ها خیلی التماس دعا دارم. یواش یواش افکار منفی اومده سراغم می گم هیچ علایمی ندارم . ی کم دل درد پ ...

منم آخراش اینطوری بودم و به قولت وقتی میدیم هیچ علامتیم نیست نگرانتر میشدم اما میبینی حسابی خبرای خوب متتظرم بود.......

پس فکرای خوب خوب بکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان انتقال فريز داشتم

عزیزم البته من چندین ماه بعد پانکچرم از این تیرکشیدنا داشتم.......

ایشالله که این تیرکشیدنت مال خانه سازی و پی ریزی وروجکاته.....

مرسی عزیزم متوجه شدم من باید معتدل بخورم  راستی خونریزیم قطع نمیشه چرا تا کی ادامه داره؟هنوز خ ...

عزیزم نگران نباش......

احتمالا ضخامتت بالا بوده و ریزش بیشتره.......

اتفاقا خوبه بذار رحمت تمیز بشه.......

پنیرکم میتونی دم کنی برا عفونت و پیشگیریشم خوبه......

سلام پرپری جونم مگه پیچیده میشن روانیا .طبیعی ۸ آبان زدهپرپری تو شرایطت از من خیلی بهتره مطمعنم زود ...

عزیز دلم هورااااااااا

خدایا شکرتتتتتتتتتتت.......

مامان شدی؟

وای که چقدر خوشحال شدمممممممممممم.......

بوس به خودت و جینقولیت........

نگران زایمانتم نباش چشم رو هم بذاری داری تولد میگیری واسش......

توری جونم دخترت خوبه   هیچوقت فکر نمیکردم یه روز استرس زایمان داشته باشم حتی فکر نمیکردم بارد ...

پرنسسم خوبه دعاگوی خاله ها و خاله زاده هاشه......

سلام به همه دوستان گلم ،  يك چيزي تعريف كنم براي دوستاني كه منفي شدن يا خيلي وقته منتظرن ، امروز توي مطب دكتر يك خانمي رو ديدم كه ١٥ سال بود ازدواج كرده بود البته زود ازدواج كرده بود ٣٢ سالش بود ، بعد ميگفت ١٣ سال بوده كه ناباروري داشته و ذخيره تخمدانش خيلي كم بود و چسبندگي هم داشته ، يك بار آي يو آي و ٣ بار آي وي اف ناموفق توي بيمارستان صارم انجام داده و اين قدر ذخيره اش كم بوده كه براي همه آي وي اف هاش ٢ تا ٣ تا جنين بيشتر تشكيل نميشده تا اينكه الان كه از آخرين آي وي افش كمتر از يك سال ميگذشت طبيعي باردار شده بود و ١٠ هفته بود و اومده بود كه آزمايشات غربالگري رو دكتر براش بنويسه ، خودش ميگفت پريودش كه عقب افتاده حتي جرات نداشته بره آزمايش بده ، خيلي براش خوشحال شدم گفتم اينجا بگم كه همه از نااميدي در بيان . 🌷🌷🌷😘😘😘🌸🌸🌸

عزیزم فریزاتو انتقال بده چون باهاشون + رو تجربه کردی و بتاتم عالیپیش میرفت...... اگه خوب نبودن که ب ...

انا جون کیفیت جنینیایی که دکتر انتقال داده بودخیلی خوب بوده اما فریزیزیها رو سوال کردم گفتن متوسط رو به خوب 

برا همینه موندم دو باره پانکچر بشم یا نه !

ممنونم که هستی 

تولدت دخترت هم مبارک باشه عزیزم