2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
حالا شماها که میگن نیم ساعت دراز بکشین، اینجا دو دقیقه ، بعدم میگن پاشو برو لباساتو بپوش، نیم ساعت ن ...

آره واقعا بخواد بگیره میگیره ولی نیم ساعت و. تاکید. داشتن دراز بکشی و. پا جمع باشه و سر رو. بالا نیاری

من نماز و. پرسیدم گفت بخون مشکلی نداره دولا راست بشید منم همون موقع اومدم خونه با آژانس وقت نماز بود راحت خوندم تو. آژانسم نشستم نخوابیدم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

سلام به همه دوستان عزيزم ، ليلا جون تولدت مبارك باشه خانمي ، ان شا الله سال ديگه تولدت رو با دخملي و پسر گلت يا با هر دو جشن بگيري عزيزم . 🎂🎂🎂🍦🍦🍦🍪🍪🍪🍩🍩🍩🌷🌷🌷🌷😘😘😘🌸🌸🌸😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس فردا میرم که بشه ۱۶ روز ، مامان سبحان جون نمیدونم چم شده اصلا فقط دلم میخاد تنها باشم گریه کنم خی ...

عزیزم من تازه دارم پستارو میخونم......

ایشالله صفحات بعدی پر خبرای عالیه.......

بیصبرانه دارم پستارو یکی یکی میخونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم ان شا الله كه مثبته و جواب آزمايشت هم مثبت ميشه ، مباركت باشه خانمي ، براي من هم روز ٨ انتقال ...

مرسی مامان سبحان جون انشا الله به زودی دل همه شاد. بشه آره هاش سی جی دوماه پیش زدم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام عزیزم مبارک باشه ببخشید شما تعیین جنسیت داشتید درسته؟ یعنی بچه دارید الان

بله عزیزم

سلام دوست جونی ها من 10 صفحه اول رو خوندم دیگه بقیه ش خیلی زیاده وقت نمیکنم بخونم من می خو استم ای ...

عزیزم برا تغذیه چیزلی مقوی بخور.....

آب زیاد بخور......

گوشت و مرغ و ماهی وکلا پروتئین خوبه......

میوه و سبزیجات بخور......

تو خوردن هیچیم زیاده روی نکن......

از رژیم کسی تقلید نکن هر چی که بهت میسعزه بخور.....

چهار مغزم خوبه بخور.....

اگه میتونی پیاد روی بکن.....

خلاصه روحا و جسما به خودت برس ایشالله بهترینا منتظرته......

برا روال کارم یه پستی برا میذارم ایشالله به دردت بخوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم من الانم مارک رز. گذاشتم خط دوم نیفتاد ثنم دلمو. به همون مدیکور. خوش کردم😁فردا. دوباره مدیکور. میذارم ببینم چی میشه

عزيزم هاش سي جي دو ماه پيش مهم نيست ، ان شا الله كه حتما مثبتي خانمي .

ممنون عزیزم به دعاهای شما انشا الله

دوستان کمک لطفا من روزی سه تا شیاف سیکلوژست استفاده می کنم بیشتر هم واژینال. ی مقدار سوزش و خارش هست مخصوصا موقع تماس . البته از دستکش هم استفاده می کنم. امروز با دستمال که خشک می کردم ی کم محکم کشیدم دیدم خونی مثل لک شد. انگار پوست واژن حساس شده و... کسی این طوری شده. چون شیاف بیشترش آب می شه و بیرون می یاد نمی تونم‌تشخیص بدم  ترشحات شبیه قارچ هم دارم یا نه. می خوام تماس بگیرم مطب ببینم پمادی چیزی واسه استعمال خارجی تجویز می کنه دکتر . از کجا تشخیص بدم قارچ دارم یا نه؟ یا واسه پیشگیری چی کار کنم؟

یه چیز دیگه اونایی که دوقلو باردارن باید حتما 7 ماهگی زایمان کنن؟

عزیزم زایمان ۷ ماهه ربطی نداره به یه قلو دو صلو بودن نداره و به رحم و کشش و شرایطت مربوطه......

سلام دوستان گل خیلی وقته اینجا هستم همیشه پیگیر کامنت ها بودم،امروز رفتم سونوگرافی دکتر گفت یه کیست ...

فدات بشم عزیزم.......

ایشالله چیزی تا وصال نمونده و پایان انتظارت نزدیکه......

سلام دوستان گلم...انتقال من افتاد برای دو ماه دیگه ..هایپرشدم و تخمدانم ورم داره...دکتر گفت دوهفته ب ...

عزیزم نگران نباش احتمالا برا برگشت تخمداناته به روال عادی.....

برا انتقالم معمولا نداری یا نهایت یه دیفیرلینی دکاپیتیلی سینافکتی باشه.......

فکرتو درگیرشون نکن.......

ایشالله قبل انتقالت طبیعی مامات میشی چون بودن کسایی که هایپر شدن و قبل انتقال طبیغی مامان شدن.....

عزیزم برات بهترینارو از خدا میخوام......

بچه ها یه سوال دارم تو میکرو تعیین جنسیت م میکنن بعد هزینه ش بیشتر میشه؟

عزیزم نه تعیین جنسیت نمیکنن مگه اینکه خودت بخوایی که فکر کنم لااقل ۳ الی ۵ ملیون هزینه بیشتر باید بدی.......

در ضمن خیلی از مراکز برا فرزند اول تعیین جنسیت نمیکنن و فکر کنم باید بری خصوصی و متقابلا همه هزینه هات بالاتر میرن.......

باز پیگیر باش و از دوستان پرس و جو کن ولی من به هیچ وجه بهت توصیه نمیکنم......

به خصوص برا اولی که به هیچ وجه توصیه نمیکنم......

سوگل واسه چي واستون هپارين دادن واسه من ندادن فقط استرديول و آ اس آ و آمپول پروژسترون

عزیزم هپارینو برا مشکل انعقادی میدن و هر کسی نداره.......