2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

من یه مدت نبودم با مدل جدید سایت اشنا نیستم...چرا مثل قبل موضوع مورد علاقه از جایی که اخرین پست رو خوندم نمیاد؟میره صفحه اول همش  

راهنمایی پلیز

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان عزيزم ، منتظر رحمت عزيزم و آتريسا جون واقعا خيلي براتون ناراحت شدم ، از ديشب اومدم پيغامهاتون رو خوندم ولي اصلا نميدونستم چي بگم كه كمي آرومتون كنه ، واقعا حرف خاصي نميتونم بزنم فقط ميتونم دعا كنم كه خود خدا كمكتون كنه .

سلام ، من کلا معده ام خیلی حساس شده غذاهای سرخ شده که می خورم  معده درد میگیرم و یکم کوچو ...

يانيك جون عزيزم من هم در هفته دو سه روزي اينطوري ميشم ، مثلا ديشب خيلي بد بود حالم طوري كه تا بهتر نشدم نتونستم برم توي رختخواب بخوابم . همسرم ميگه علايم بارداريه ديگه اينا ميشيني به همه ميگي علايم نداري همين ها هم جز علايم حساب ميشه . البته من كلا آستانه تحمل درد و مريضيم خيلي بالا هست كه اينها رو علايم حساب نميكنم . ولي شما نگران نباش همون علايم بارداري هست اينا . 😂😂😂

سلام ، من کلا معده ام خیلی حساس شده غذاهای سرخ شده که می خورم  معده درد میگیرم و یکم کوچو ...

راستي همين سيرابي كه آنا جون گفت عاليه ، همسر من كارش شيفتي هست هر سه هفته يكبار كه صبح كاره و غروب مياد خونه يك شبش رو حتما ميريم يك جاي مطمئن سيرابي ميخوريم من امتحان كردم دقيقا از وقتي سيرابي ميخورم تا ١٠ الي ١٢ روز حالم خيلي بهتره ، حالا اين هفته هم بايد بريم بخوريم حتما گذاشتم به پاي سور بعد از سونوي غربالگري چهارشنبه شب ، خيلي محتاج دعاهاتون هستم .

دوستانی که آی وی آی جی داشتین کجا باید تایید کنم ؟ لطفا اگه تا حالا تایید کردین مراحلشم برام بگید و ...

راستي براي تاييد سرم هم من نداشتم ولي ميدونم اگر دفترچه ات بيمه سلامت يا خدمات درماني باشه بايد بري داروخانه ١٣ آبان تاييد كني داخل داروخانه نيست يك كوچه بغلش هست ولي تامين اجتماعي اگر باشي آدرسش رو من نميدونم كجاست حالا دوستان ميان بهت ميگن .

سلام .من امروز خیلی حالم بد شده قبلا غروبا حالم بد میشه ولی امروز از صبح که پاشدم حالت تهوع دارم یعنی سیرابی خوب میکنه واقعا!از بیرون بگیرم ایرادی داره ؟ من کسی رو ندارم برام درست کنه

آنا جون و مامان سبحان عزیز میشه لطفا بگین چه جوری سیرابی درست میکنین؟ 

خوبي ليلا جون ، عزيزم من اگر بخوام خودم درست كنم سيرابي تميز شده ميگيرم فقط ميشورم و بعد با قيچي آشپزخونه خوردش ميكنم تكه هاش كمي از گوشت بزرگ تر باشه بعدش هم ميريزم توي زودپز با كمي فلفل قرمز بعد كه نيم پز شد نمك ميزنم كه سفت نشه براي اينكه كامل مغز پخت بشه حداقل ٣ ساعت زمان ميخواد . البته يه چند وقتي هست يك سيرابي فروشي خوب و تميز پيدا كرديم كه ماهي يك بار ميريم اونجا ميخوريم . 😘😘😘

سلام دوستای گلم من امروز روز سوم انتقالم هستش این آمپول هپارینمه که دکتر داده ولی داروخانه گفت دور ناف بزنم اگر. اشتباهه و بهتره که به بازوم بزنم بهم بگید 

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام دوستای گلم من امروز روز سوم انتقالم هستش این آمپول هپارینمه که دکتر داده ولی داروخانه گفت دور ن ...

دور ناف باید بزنی

منم داشتم از این

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی