2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

بچه ها من هيچ علامتي ندارم نه سينه درد نه كمر درد نه حس پري دقيقا مثل دفعات قبل كه منفي ميشد اين بار ٥بود اخرين بسته ام بود بچه ها برام دعا كنيد خدا برام نگهش داره اخه رحمم سپتوم داشت عملش كردم ٤سال پيش 

بچه ها من هيچ علامتي ندارم نه سينه درد نه كمر درد نه حس پري دقيقا مثل دفعات قبل كه منفي ميشد اين بار ...

مینو جان اصلا نترس، این حرفا چیه، گرفته دیگه خداروشکر الانم حسابی داره تو دل مامانش جا باز میکنه، قربونت برم همه که علایم ندارن، دوست من تازه بارداری طبیعی کل ۹ ماه هیچ علامتی نداشت فقط شکمش بزرگ شد ، خیلیا علامت ندارن،تازه اگرم قرار باشه علایمت بیاد از هفته های ۶ به بعد ،الان زود برای علایم، مبارکت باشه عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون پروژسترون. لیلا جان این بی سوادا هیچ آزمایشی ازم نگرفتن  فقط آزمایش خون ساده ... من کل انت ...

واقعا نمیدونم چرا دکترا این مدلی هستن، نمیدونم چرا همون بار اول آزمایش نمیدن، الان شما ممکنه ویروس گرفته باشی، چی بگم بخدا، عزیزم خیلی برات ناراحت شدم ،

واقعا نمیدونم چرا دکترا این مدلی هستن، نمیدونم چرا همون بار اول آزمایش نمیدن، الان شما ممکنه ویروس گ ...

واقعا از همون اول با تب برام انتقال دادن و توجه نکردن انگار ما موش آزمایشگاهیم... کلی دارو؛ هزینه و از همه مهمتر روانمون من که خیلی پکرم و الانم باز مریضم... بای تا شنبه هم ادامه بدم.... واقعا حق ما نیست اینقدر با سختی مادر شدن... اونوقت بعضیا انگار نه انگار فرت و فرت بچه میارن... من دور و یرم زیاد دیدم... قربون عدالت خدا برم تو این شبهای ناب این طوری ما را له کرد...

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
مینو جان اصلا نترس، این حرفا چیه، گرفته دیگه خداروشکر الانم حسابی داره تو دل مامانش جا باز میکنه، قر ...

يكم نگران سپتوم هستم البته عملش كردم انشالله برام بمونه برام دعا كنيد اره 

بچه ها باررم نميشه بعد ٥بار مثبت شد عددش١٢٢ ميترسم پايين بياد باورم نميشه من كوچكترين علامتي ندارم ن ...

سلام عزیزم خیلی مبارکت باشه بتات برای روز 13 عالیه عزیزم میشه برامون توضیح بدی که مشکلت چیه و این سری چه کارهایی کردی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
يكم نگران سپتوم هستم البته عملش كردم انشالله برام بمونه برام دعا كنيد اره 

نه اصلا نگران نباش، البته حق داری چون ماها انقدرررر عذاب میکشیم تا نتیجه بگیریم که باورکردنش برامون سخته ولی فقط امیدت به خدا باشه ایشالله با یه زایمان راحت بغلش میکنی.

واقعا از همون اول با تب برام انتقال دادن و توجه نکردن انگار ما موش آزمایشگاهیم... کلی دارو؛ هزینه و ...

باورت شاید نشه، یه آدمایی دور و برم دیدم مادر شدن که از بچه خوششون نمیاد کلا زایمان کردن انداختن بچه بی گناه اینور اونور یه روز خونه این دو روز خونه اون، خب من میگم یکی نمیخواد چرا به ما نمیدی خدایا، توی ایتالیا هر ۵ دقیقه ۳ تا سقط انجام میشه،خب قربونت برم ای خدا چرا اون بچه رو به یکی از ماها نمیدی ؟ هر وقت تبلیغشو تلویزیون نشون میده که میگه جلوگیری کنین سقط نکنین من و همسرم اعصابمون خورد میشه، عزیزم خیلی درکت میکنم، ایشالله زودتر روحیه ات رو به دست بیاری و دفعه بعدی حتما نتیجه میگیری.

سلام عزیزم خیلی مبارکت باشه بتات برای روز 13 عالیه عزیزم میشه برامون توضیح بدی که مشکلت چیه و این سر ...

ممنون عزيزم مشكلات من سپتوم رحم كه سال ٩٢عملش كردم تنبلي تخمدان بود مشكل شوهرم تعداد اسپرمهاش بشدت كم و كم تحرك.سال٩٣ميكزو كردم ١٨تا جنين شد يعني ٥بسته منفي ميشد هميشه رفتم تهران ابن سينا دوبار ازمايش كامل دادم هتروزيگوت بودم به واكسن سرخجه هم ايمن نميشدم تابستون زدم ايمن نشدم ديكه دراوج نااميدي بسته اخررو منتقل كردم دوروز قبل انتقال پي ارپي كردم اصلا گرمي نخوردم همه چي ميخوردم بعد انتقال از همون روز اول تو خونه راه رفتم غذامو نشسته خوردم شير سويا شبي يه استكان ميخوردم بعد انتقال شنبيليه خوردم اناناس سه تازشو خوردم درعرض يك هفته اول سعي كردم استرس نداشته باشم

باورت شاید نشه، یه آدمایی دور و برم دیدم مادر شدن که از بچه خوششون نمیاد کلا زایمان کردن انداختن بچه ...

قربونت برم لیلاجون . مرسی از اینکه آدم را درک می کنید . من این حرفا را اینجا فقط میزنم. همسر گناه داره و مادرم غصه میخوره بقیه هم که نمیدونن . اینجا بهترین جای دنیا برای ماست.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
منم امروز حالم خوب نیس .پریود شدم اگر جنینام از پی جی اس در می امد می رفتم انتقال. امروز دوستم مثل ...

افسون جان كافيه فقط خدا بخاد العي به خق اين شبهاي عزيز هممون مشكلمون حل بشه توكل به خدا